טיפ טיפה
אין לי טיפ, אך אוכל לשתף בדרך חיי ,רציתי תמיד להשיג את המטרות את היעדים שלא היו לי, אך לא תמיד זה יתאפשר ברוב רובו של פעמים ,מה שנשאר לי , הוא לעריך את חיי, את משפחתי , את הדברים שיש לי , ולתת להם מובן מובהק של סיפוק מהדברים שיש לי בחיי, ולאמין תמיד שזהוא המקום הכי נכון לי , ליתפתח בו ולדבוק בו, גם אם הרגשתי בחיי דלות , אמרתי תודה , כי זהוא השיעור שלי ,ומשם בא הצמיחה שלי , כמו פרח שנבל , אך לא מאבד תיקווה כי הוא יודע שהטוב בדרך והוא תמיד היה בדרכו אלי ,רק שלו דרך מאוד מיוחד ולא סימטרית כמו שאנו רגילים לראות אותם בחיינו הארציים,אנשים שאיני אוהב , להם אני חב תודה גדולה , כי רק בהכרתם אני מודע לי , ליהות בחיבור עם הלב תמיד, אך לא להתריס את המציאות הקיימת , אלא לשלב את הלב עם השכל , כך שאני מקבל את המושג שכלב, באיזון , ובהקשבה לו תמיד שיוביל אותי , לנתיב הכי נכון לי בכל המובנים ולכל אחד הדרך שלו לכן זה אינו טיפ אלא שיתוף בעצם חיי , והטיפ הוא שכל אחד יקבל וילמד דרך הלב כאשר הוא משלב בו את השכל , וקבל ממנו את התשובות הכי מתאימות להם , תודה בכל מקרה , אשמח שהשיתוף שלי ישאר בתור שיתוף , ולא דרך התחרות , כך אשמח לא ליכנס לתחרות, כי כולם צודקים ולכל אחד הטיפ הנכון והכי טוב לו , לכן התחרות תהיה אך ורק אדם עם עצמו , שבו הוא ידבוק לשפר את עצמו וידע לכוון לעצמו את החיים, ולא בתחרות עם אחד בשני , שאמור לזכות אותם בקורס , שצריכה ללמד אותם , אך לא להשיג דברים , בתחרות ,ולהוכיח שהם הכי טובים, כי כבר הם הכי טובים במה שהם עושים, רק לדעת לקבל את עצמך, וזהוא הדרך לאושר.... תודה גיא .