התחרות של הפורום

wapy

New member
"התמדה מביאה מזל טוב"....**********../images/Emo41.gif

שח ירושליםwapyland יעו"ל יורדים עולים

wapy

New member
כשאתה רוצה משהו, כל היקום חותר לעזור לך..**|*

"כשאתה רוצה משהו, כל היקום חותר לעזור לך, גם אם זו לא הדרך שדמיינת" שח ירושליםwapyland יעו"ל יורדים עולים

wapy

New member
אדם דואג על איבוד דמיו ../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif..**../images/Emo41.gif

אדם דואג על איבוד דמיו ואינו דואג על איבוד ימיו, דמיו אינם עוזרים, ימיו אינם חוזרים חלום שעון חול הזמן שאוזל שח ירושליםwapyland יעו"ל יורדים עולים

טיפ שלי לחיים טובים אפילו במעט...

הדבר הכי חשוב בחיים הוא השלמה!- פשוט להשלים עם מי שאנחנו ואז להיות מודעים ליכולות שלנו... הרי בסה"כ כל אחד בעצם יודע מה היכולות שלו, יודע מה הרצונות שלו אבל הצרה היא (וזו חתיכת צרה) שלרוב אנחנו לא מודים/משלימים עם מי ומה שאנחנו ולכן סתם מסתכלים בעיניים מקנאות על השאר, על האחר שאצלו הכל ורוד כשלמעשה אצלנו הכל טוב ואפילו טוב יותר אם נרצה שכך יהיה...!

פנינה51

New member
הטיפ שלי

לעשות כל דבר בחיים בשמחה באושר בלהט כמו שאני עושה בחודשיים וחצי האחרונים מתראיינת במקומות עבודה עם אנרגיות חיוביות. רוקדת במעליות,רוקדת בבית לעשות הכל בחיים בכיף,אם זה לא כיף אז סימן שאנחנו בדרך הנכונה

kikona126

New member
באמת לא הבנתי...

כל ההודעה העלתה לי חיוך על הפנים, ואז לא הבנתי... פנינה אני שמחה לשמוע על השינויים שחלים בך. המשיכי לעדכן, זה נותן זריקת מוטיבציה להמשיך עם הסוד, כל פעם מחדש
(דרך אגב השם הוא פנינה או אורית?)

naty3

New member
הטיפ שלי

לשפוט אנשים כמה שפחות! יעשה לכם רק טוב. תסתכלו על החיות-הן מקבלות אותנו ללא שיפוט וללא תנאים ונותנות כל כך הרבה אהבה!!

asafc0

New member
הטיפ לפיו אני חיי את חיי הטובים

לבחור את המציאות שלי מדי יום על פי שלושה מצבים בהם אני נמצא: בקשה אמונה וקבלה אני מבקש את מה שאני רוצה, מאמין בכל ליבי שאקבל את זה ופשוט מקבל את מה שיקום שולח אלי!

naama2712

New member
הטיפ שלי

זכור שכל האנשים סביבך הם בני אדם, עם משפחה, רגשות, חלומות, פחדים, עבר , תקוות ושאיפות.

Tabacco 19

New member
היות ואני גאה להיות...

מפיץ בחברה, הדוגלת בפתרון מעשי לשיפור איכות החיים של כולנו,רציתי לשתף אותכם בטיפ האולטימטיבי לחיים טובים... א.לקבוע את מטרתך ומשימתך הייחודית ולאמץ אותה ככלל לחייםב.להשיג שליטה בחיים ולהשיג תוצאות מוצקות ג.ללמוד על חשיבותה של שליטה בערכים והדרך להתמקד באמונות שלך! אם תרצו לשמוע עוד ואתם מוכנים לעשות את השינוי בחייכם אשמח אם תשאירו מסר אל תשכחו השינוי מתחיל בכם!!...

פוקיטית

New member
../images/Emo13.gifהטיפ שלי../images/Emo13.gif

חיוך
זה כל הקסם! אין לכם מושג מה חיוך אחד קטנטן עושה! בן אדם שמחייך הוא אדם יפה
חיוך הוא מילת המפתח
חיוך הוא האושר
חיוך הוא אהבה
חיוך הוא נשיקה
תסתכלו עליהם
כמה שהם עושים טוב לנשמה.. והכי חשוב! חיוך הוא חינם
תשתמשו בו!!!

רiניקי

New member
../images/Emo41.gifהטיפ החלומי שלי../images/Emo41.gif

תחלמו בגדול,ותאמינו בחלומות,אדם ללא חלום הוא אדם לא מאושר,הוא אדם ללא מטרה, ללא עניין בחיים... אנחנו צריכים לחלום ולחלום בגדול
ולפתח אותם!

SCREAMCO

New member
טיפ טיפה

אין לי טיפ, אך אוכל לשתף בדרך חיי ,רציתי תמיד להשיג את המטרות את היעדים שלא היו לי, אך לא תמיד זה יתאפשר ברוב רובו של פעמים ,מה שנשאר לי , הוא לעריך את חיי, את משפחתי , את הדברים שיש לי , ולתת להם מובן מובהק של סיפוק מהדברים שיש לי בחיי, ולאמין תמיד שזהוא המקום הכי נכון לי , ליתפתח בו ולדבוק בו, גם אם הרגשתי בחיי דלות , אמרתי תודה , כי זהוא השיעור שלי ,ומשם בא הצמיחה שלי , כמו פרח שנבל , אך לא מאבד תיקווה כי הוא יודע שהטוב בדרך והוא תמיד היה בדרכו אלי ,רק שלו דרך מאוד מיוחד ולא סימטרית כמו שאנו רגילים לראות אותם בחיינו הארציים,אנשים שאיני אוהב , להם אני חב תודה גדולה , כי רק בהכרתם אני מודע לי , ליהות בחיבור עם הלב תמיד, אך לא להתריס את המציאות הקיימת , אלא לשלב את הלב עם השכל , כך שאני מקבל את המושג שכלב, באיזון , ובהקשבה לו תמיד שיוביל אותי , לנתיב הכי נכון לי בכל המובנים ולכל אחד הדרך שלו לכן זה אינו טיפ אלא שיתוף בעצם חיי , והטיפ הוא שכל אחד יקבל וילמד דרך הלב כאשר הוא משלב בו את השכל , וקבל ממנו את התשובות הכי מתאימות להם , תודה בכל מקרה , אשמח שהשיתוף שלי ישאר בתור שיתוף , ולא דרך התחרות , כך אשמח לא ליכנס לתחרות, כי כולם צודקים ולכל אחד הטיפ הנכון והכי טוב לו , לכן התחרות תהיה אך ורק אדם עם עצמו , שבו הוא ידבוק לשפר את עצמו וידע לכוון לעצמו את החיים, ולא בתחרות עם אחד בשני , שאמור לזכות אותם בקורס , שצריכה ללמד אותם , אך לא להשיג דברים , בתחרות ,ולהוכיח שהם הכי טובים, כי כבר הם הכי טובים במה שהם עושים, רק לדעת לקבל את עצמך, וזהוא הדרך לאושר.... תודה גיא .

Galel

New member
טיפ שונה...

תסלחו לי שאני לא חסיד גדול של טיפים כמו "תחייך והעולם יחייך אליך", לא כי הם לא נכונים, אלא כי אני לא מכיר אף אחד שזועף בכוונה... :) ולמרות שזה טיפ מעולה, להיות שמח כל הזמן לא ממש עובד, כמו שאסתר (או אברהם) היקס אומר/ת: אי אפשר לשלוט במחשבות שלך ולעקוב אחריהן כי בזה שאתה עוקב אחריהן אז אתה כבר לא חושב כי אתה חושב על המעקב אחריהן (מסובך הה? :)). אז אחרי שגילינו שאנחנו יכולים לשנות את איך שאנחנו מרגישים מהר מאוד, (את זה בוב פרוקטור הראה בסרט), ואחרי שהבנו שאנחנו צריכים לדמיין את מה שאנחנו רוצים ולהוסיף לזה רגש, אז אנחנו נתקלים בבעיה קלה: זה לא קל :) אתה מנסה לדמיין, אתה מנסה לשבת, אבל המוח בורח לכל מיני כיוונים. אז פה נכנס הטיפ שלי: דבר ראשון, אתם לא לבד, זה תמיד מורכב בפעם הראשונה. דבר שני, זה בסדר גמור אם אתם לא מצליחים, זה לא קל לעשות את זה, ואף אחד לא מצפה שתצליחו! דבר שלישי ואחרון: ככלל (אצלי לפחות), תמיד כשאני מנסה לשבת בשקט ולדמיין, הכל מסביבי מתחיל להפריע לי: השעון מצפצף, החתול מיילל, החברה מתעוררת (בבוקר), וכל הדברים שיכולים לקרות כדי להוציא אותך מריכוז קורים - זה בסדר, פשוט תתעקש...תדחוף קדימה, תתרכז יותר חזק, אחרי כמה דקות של לעבור "דרך" המכשולים המעצבנים האלה, תגיע באמת לדמיון והרגש המספיק חזקים כדי לגרום לך לצחוק לבד מעצמך בחדר :) בהצלחה. גלאל.

למעלה