התחרות של הפורום

לחלום בגדול וכל הזמן

לחלום כמה רחוק שרק ניתן לחלום במקביל גם למעשים יומיומיים אבל ככל שתחלמו גדול יותר יש יותר סיכוי שתצליחו משהו יתגשם גם אם במימד קטן יותר,זה עדיף על לא לחלום בכלל ולא לזכות בכלל עקב כך.

בו2ית

New member
הטיפ שלי :

להניח את האגו בצד. בכל דבר בחיים - האגו הזה רק גורם לצרות, אם נצליח להפטר ממנו יהיו לנו חיים הרבה יותר שלווים וטובים !

המסר שלי לחיים מלאים בדבש

בשנה האחרונה דברים רבים התרחשו לטובה בחיי, ואני שמחה לשתף במשהו שמאוד עזר לי: לכל אחד ואחת מאיתנו יש קול פנימי שמדבר איתנו במשך היום. לרוב, הקול הוא ביקורתי ולא משמש כחבר טוב עבורנו. הדרך שלי להפוך את הקול הפנימי שלי לחבר הטוב ביותר שלי הוא פשוט לשאול את עצמי את השאלה הבאה: "איך המחשבה הזאת משרתת אותי?" כל מחשבה שעולה לי בראש עוברת את המסננת הזאת, וכך אני מאפשרת לעצמי לבחור באופן מודע את המחשבות שמשרתות את נתיב חיי לטובה. שיתפתי המון אנשים במסר הזה וזה עזר להם לשנות את חייהם לטובה. מאחלת לכולם בהצלחה:)

lady parket

New member
הטיפ שלי ...

תאמינו במשפט : "אל תגידו אי אפשר...צרו אי של אפשר" ותתחילו לעשות דברים שאתם אוהבים. תקבעו לכם מטרות לחיים ותתחילו לעשות מעשים כדי להגשים את המטרות.

הטיפים שלי

בעיקר שאני נותנת לילדיי 1. מי שלא לומד להפסיד לא יכול לנצח 2. כל יום הוא הצלחה אם תרצה שהוא יהיה כזה 3. להיות מצליחן שמח מאושר זה מה שאתה בוחר להיות תמשיך לעשות את הבחירות הנכונות 4. תאמין תצליח 5. תחייה כאילו אתה כבר בחיים שבחרת 6. תקראו יותר למטה בהודעה שלי

kikona126

New member
אהבתי מאוד את הראשון

וכמובן כל מה שקשור לבחירה
אחרי הכל אנחנו בוחרים מה יהיה מחר ומה יהיה היום...

anervosa1

New member
מוזיקה

כל אחד לטעמו, המשקל העצום שיש לצלילים לתחושה שלהם לאווירה שהם יוצרים מאפשר להתחבר לתחושות באופן מלא להתייעל מהם ולנווט אותם למקומות טובים יותר השראתית, ממלאת, מספקת, מקור פורקן לנפש אם אתם שואלים אותי, לגלות את המוזיקה כל יום מחדש להאזין לה, להתחבר אליה, לשקוע בה, לתת לה את הגוף שלי ולזוז, לתת לה לדובב אותי לפרוח ממנה... אני מוקסמת ממוזיקה ובחיי האישיים היא תורמת המון לקלילות ולזרימה אנרגטית הרבה יותר טובה. יום נפלא לכולם

MAGIC39

New member
הטיפ שלי להצלחה כללית !!!! כנסו !!!!

מחולק לשני חלקים: הראשון: היקום ואנחנו עובדים על אותו תדר, מה שאנו שולחים אליו זה מה שאנו מקבלים ממנו בחזרה. אי לכך ישנה מסקנה אחת מתבקשת והיא לשלוח את המסרים שלנו ליקום על דרך החיוב כדי שנענה בהתאם. משמע הדבר הוא לדבר אל עצמנו ואל הסביבה בצורה בונה, היקום קולט את התדר החיובי ומשיב לנו ומתגמל אותנו. בנוסף: (טיפ מתבקש שהוא המשך לנאמר מעלה:) היקום עונה לנו בשפה שלנו ועובד איתנו בתדר שלנו,לכן דרך החיוב היא הטובה והנכונה ביותר עבורנו, אך אל לשכוח שתפקידנו אנו הוא לעשות את כל הפעולות הנדרשות ברמה הפרקטית ליישום המטרה, היקום ישיבנו ריקם אילו רק נשב ונבהה בחלל, תמיד עלינו לזכור את חלקנו בכל האינטראקציה שביננו ליקום: לשלוח את בקשותנו מלאים במחשבה ורגש חיובי ולבצע את הפעולות הנדרשות ליישום המטרה. בהצלחה לכולםםםםםםםםםםם !!!!!!

MAGIC39

New member
הטיפ שלי להצלחה כללית !!!! כנסו !!!!

מחולק לשני חלקים: הראשון: היקום ואנחנו עובדים על אותו תדר, מה שאנו שולחים אליו זה מה שאנו מקבלים ממנו בחזרה. אי לכך ישנה מסקנה אחת מתבקשת והיא לשלוח את המסרים שלנו ליקום על דרך החיוב כדי שנענה בהתאם. משמע הדבר הוא לדבר אל עצמנו ואל הסביבה בצורה בונה, היקום קולט את התדר החיובי ומשיב לנו ומתגמל אותנו. בנוסף: (טיפ מתבקש שהוא המשך לנאמר מעלה:) היקום עונה לנו בשפה שלנו ועובד איתנו בתדר שלנו,לכן דרך החיוב היא הטובה והנכונה ביותר עבורנו, אך אל לשכוח שתפקידנו אנו הוא לעשות את כל הפעולות הנדרשות ברמה הפרקטית ליישום המטרה, היקום ישיבנו ריקם אילו רק נשב ונבהה בחלל, תמיד עלינו לזכור את חלקנו בכל האינטראקציה שביננו ליקום: לשלוח את בקשותנו מלאים במחשבה ורגש חיובי ולבצע את הפעולות הנדרשות ליישום המטרה. בהצלחה לכולםםםםםםםםםםם !!!!!!

MAGIC39

New member
קיקונה

היתה תקלה בעת שליחת ההודעה, המחשב התריע על כך שאירעה שגיאה, אי לכך שלחתי שוב, אך זה נקלט פעמיים.

kikona126

New member
לא באתי בטענות

פשוט לא הבנתי איך הספקת... זה ממש כישרון!!!

kikona126

New member
את יודעת מה הכי מצחיק?

שהצליחה להשתחל לה הודעה בין השתי הודעות שלך....

למעלה