התחרות של הפורום

הטיפ האולטימטיבי !!!

טוב אני לא שירה שמי גדי והטיפ שלי הוא ללמוד חסידות עכשיו לפני שאת/ה סוגר וממשיך תקשיב שניה. הכל נכון פה או כמעט הכל. טיפים מצויינים, כל תורת הסוד מבוססת על אמת אבל זו לא המצאה שלהם אם תלמד תורה ופרושיה ע"י החסידות תראה שבתורתנו יש הכל: זן ובודהיזם וחוכמות החיים של כולם הכל יש לנו היהודים. אל תיברח חכה עוד שתי מילים.. אנו לומדים מחז"ל ומהבעל שם טוב וממשיכיו ששימחה מביא לדברים טובים, אנו יודעים שבכוח הדיבור החיובי אפשר לאלץ כיביכול את המציאות שתהיה חיובית רבי נחמן נותן עצה מדוייקת: אם אתה רוצה משהו תתנהג כאילו יש לך אותו עכשיו. אז נכון שזה דומה לסוד ? אבל זה מישלנו וזה רק פן אחד מני רבים להיות יהודי זה לא רק פאות ופאה ,לא חייבים. מה ההבדל בכל זאת מהסוד לתורה ? זה כמו להבין שהשמש היא גורם משפיע בקיום העולם ולהתחיל לעבוד אותה כעבודת אלילים אותו הדבר זה הסוד , הדברים שם נכונים אבל מנותקים מהמקור העליון וזו עבודת אלילים. תלמדו מה זה יהדות הכל שם, חכם, עמוק, מקיף, ומלא אהבה אני יודע שדעה זו לא מסתדרת עם "בעלי" הסוד והמרפאים למינהם ובכל זאת מקווה שלא ימחקו אותה

gils33

New member
גדי יקר

מה מפריע לך להאמין בשניהם אם זה לא מתנגש? כבר דובר רבות בפורום הזה שזה לא מתנגש אם הדת אפשר לשלב את שני הדברים יחדיו. תנסה ותווכח בהצלחה

gils33

New member
אמנם באיחור אבל גם אני רוצה../images/Emo188.gif

הטיפים שלי: 1.תאהבו את עצמכם. 2.תאמינו ברצונכם בלי השגות. 3.תדעו לקבל. 4.תדעו לתת. 5.חיו ותנו לחיות. והכי חשוב תדעו לאהוב ולהיות נאהבים.

B763ER

New member
הטיפ שלי

קצר ומסכם לדעתי- "אנשים רגילים צריכים לראות כדי להאמין. אנשים חכמים צריכים להאמין כדי לראות"

esperansa

New member
ולהלן הטיפ שלי...../images/Emo9.gif

שלום, ... מה איכפת לך מה אחרים חושבים אליך, בין אם אתה מצליח או בין אם אתה "לוזר", תחשוב שבעוד 100 שנה אף אחד לא יזכור אותך!. המשך יום נעים.

do21

New member
הטיפ הטוב ביותר

הטיפ הטוב ביותר שהוא גם חלק מהסוד זה להאמין בעצמך,להאמין שאתה יכול,שאין דבר העומד מפני הרצון להפנים את המשפט-"בשבילי השמיים הם הגבול ורק האמונה תנצח, כמה תאמינו בעצמכם כך תקבלו את כל מה שאתם רוצים להיות אופטימים ותמיד לחשוב על טוב..וכך יהיה טוב אבנים שחקו מים-בכוח האמונה וההתמדה ניתן להשיג הכל שיהיו לכולנו חיים מאושרי ומלאי אמונה!

srurh

New member
אדישות

תמיד יש את הנהג שיחתוך אותך,הבוס שחושב שהוא טוב ממך ועוד אינספור דוגמאות.להתחיל את היום בבוקר מקסים,נשיקה לאשה ולילדה(לזכור שאמירת בוקר טוב וחיוך לא עולים כסף),להשתדל לחייך במשך היום בלי לתת לסובבים אותך לעצבן אותך,להשקיע מקסימום זמן למשפחה בסוף היום גם אם זה היה יום ארוך ולא להרדם בלי לפנק את האשה.

MOVEREP24

New member
הטיפ שלי

דבר ראשון כאשר מתעוררים בבוקר, עם היקיצה הראשונה לעמוד מול המראה שבחדר השינה או בחדר האמבטיה ולחייך חיוך ענק מפה לאוזן. ברגע שתעשו צעד ופשוט זה מובטח לכם שהיום שלכם והן החיים שלכם יהיו הרבה יותר אופטימיים ונעימים. שנית, לא לקחת ללב שום דבר ולא לתת לשום דבר לעצבן אתכם (גם אם זה לפעמים קשה). פנקו את עצמכם בנוסף פעם בשבוע בדבר אתגרי שהכי רציתם לעשות או דחיתם והפכו את זה להרגל קבוע שבשיגרה של פעם בשבוע. משה

adilush1

New member
הטיפ הטוב ביותר-שמחה תמידית ! !

הדבר הכי חשוב,עליו צריך לשמור במהלך החיים הוא שמחת החיים. אפילו כישלון, שהיינו חושבים שהוא דבר איום,הוא נועד בשביל לחשל אותנו ולתת לנו את ההזדמנות ללכת על זה שוב. השמחה היא הסוללה החזקה ביותר שקיימת באדם. כל עוד האדם מטעין אותה, ע"י כך שהוא שמח במה שיש לו ובמקום בו הוא נמצא (וחי מתוך אמונה שיהיה טוב),אין ספק ששום דבר לא יעמוד בפניו. נכון שיש משברים,מקרים ומאורעות המעוררים את רגש העצבות,כמובן שאין לשלול את העצבות בזמנים אלו. יש לבטא את הרגשות השלילים,אך חשוב לזכור שזהו מצב זמני שאחריו צריך לקום ולהתאושש ולחזור לשגרת השמחה. [email protected]

סודית3

New member
הטיפ שלי לחיים טובים

להקשיב ללב שלך, ללכת עם תחושות הבטן שלך והאינטואיציה, לבחון את הרגשות החיוביות או השליליות וללכת רק עם מה שמשדר חיובי. אם אתה נמצא במקום שלא טוב לך אל תשאר שם, אם אתה נמצא עם אדם שלא טוב לך במחיצתו, אל תהיה איתו, לעבור הלאה. להשתדל להיות במקום שעושה לך טוב, להיות עם אנשים שגורמים לך לחייך, שנותנים לך הרגשה טובה. אם אני לפני קבלת החלטות, אני תמיד חושבת: האם אני רוצה להיות שם? האם זה עושה לי טוב כשאני חושבת על הרעיון הזה? אם עולים בי רגשות ומחשבות חיוביות כלפי אותה החלטה, אני יבחר במה שהלב משדר לי ויעשה הכל כדי להגיע למטרה זו. זה הטיפ שלי ואני מיישמת אותו בנתיים בהצלחה.

לזכור אנחנו פה לזמן מוגבל

כמה עשרות שנים. מכך נגזר צריך לנצל את החיים להנות, לחוות, להעיז, לחלום, לממש, לקחת את הרגעים הקשים בפורפורציה- כל אחד יקח את זה לכיוון שלו, אחד זה מימוש ספרותי, אחד תעשוקתי, אחר לגדל ילדים, מישהו לשמור את הדת ולעשות מצוות, אחד לעלות את זכויות הלסביות, ואחר להיות במסיבות כל ערב. אך בלכתנו נא להשאיר את העולם קצת יותר טוב ושמח. ולזכור את השיר של חווה אתה פלא. כל רגע בו אנו חיים הוא רגע חדש... לא היה כמותו מעולם ולא יהיה עוד לעולם. ....אתה הפלא, אתה יחיד ומיוחד.... הבט בגוף איזה פלא הוא ידך אצבעות, האופן בו הינך מתנועע

ס ת י ו 5

New member
להביט בלבן של העיניים

להביט בלבן של העיניים של הילד שלך להביט בלבן של העיניים של הפחדים להביט בלבן של העיניים של מה שמכאיב להביט בעיניים של הכמיהה לחיות את החיים לחפש את האור בחושך (לפעמים הוא נמצא רק שם)

les miserables

New member
הטיפ האישי שאני מתחילה לאמץ דחוף:

לשאוף להכי רחוק שאפשר ולהאמין שאני מסוגלת לקבל את זה. (לכוח המחשבה סגולות עצומות כמו שחוויתי במהלך חיי הן לחיוב והן לשלילה)

הטיפ שלי...

תהיה טוב לאנשים אחרים, בלי לצפות לתמורה, בלי להתחשבן, פשוט מכל הלב. אנרגיות חיוביות מובילות לאנרגיות חיוביות. טוב מוביל לטוב. אכפתיות מובילה לאכפתיות.

התחרות הסתיימה../images/Emo70.gif

בכניסה לסמינר שיתקיים מחר זכו הגולשים הבאים: Galel LLLSSS עולם ו מלואו שמותיכם הועברו למארגני הסמינר. עליכם להגיע לסדנה בצירוף ת.ז. הכניסה היא בודדת ולא ניתנת להעברה. בירור ההגעה באחריות הגולשים. לפרטים נוספים: http://www.out-standing.co.il/19978/goalachiever
בספר "הסוד" זכו הגולשים הבאים: B763ER hilali1 שרון דרורי קקטוס ריחני YULI9 סודית3 angelina123 הכול דבש rotemoosh MAGIC39 הtרמפיסטית yaki123 kikona126 naty3 בלי 20 סודותו idbp FoolishlyFab1 AYALA15 mashkiayeruka esperansa הספרים יישלחו לביתכם בימים הקרובים, לכתובת ששלחתם אלינו במסר האישי. תודה לכל הגולשים שהשתתפו - נתראה בתחרות הבאה!

למעלה