התחרות של הפורום

caticat22

New member
הטיפ שלי -

דע אין לך גבולות חוץ מהגבולות שאתה מציב לעצמך כשאתה אומר "איני יכול"

kikona126

New member
מזכיר לי משפט מהילדות

אין כזה דבר לא יכול, יש כזה דבר לא רוצה!

1992hk

New member
הטיפים שלי

לחבק אנשים אהובים מכל הלב ולהשקיע בחיבוק D: לחייך גם אם אין סיבה :) לא להתקמצן במילה "תודה" לשמוע מוזיקה שאוהבים ולהקשיב למילים ולמנגינה לא לשפוט אחרים לא לבקר את עצמנו יותר מדי לסלוח לאנשים, כולנו עושים טעויות ולבכות מתי שצריך. :)

1992hk

New member
ועוד אחד חשוב מאוד

לחלק אהבה- תמיד- גם לאנשים שלא מכירים- בכל דרך שהיא :) זה תמיד יחזור איכשהו אליכם :)

yaki123

New member
הטיפ שלי לחיים טובים../images/Emo27.gif

"תן חיוך - הכל לטובה!"
"נצלו כל דקה בחיים - כי דקה שעברה לעולם לא תחזור"
ועוד טיפ לחיים טובים באמת: דימוי עצמי נמוך וחוסר בטחון , נבנים במשך שנים רבות מילדות, זאת אומרת שרוב הדברים שאנו מרגישים היום בנושא זה הם דברים מהעבר, אנחנו לא יכולים לשנות את העבר אבל אנחנו כן יכולים ליצור הווה טוב יותר ואיכות חיים טובה יותר. הדרך הטובה ביותר לטפל בדימוי עצמי נמוך, היא לראות את הדברים היפים והטובים שקיימים בנו, את היתרונות שלנו ואת כל זה להביא לידי ביטוי ביום יום. תבדקו מה חשוב לכם בחיים, מה אתם רוצים לעשות ומה ישפיע הכי הרבה על החיים שלכם, תפעלו כדי ליישם את זה, תוותרו על הפחדים, תוותרו על הקיבוע, על הביקורת והשפיטה העצמית, תיגשו אל עצמכם באהבה ובסליחה, תפתחו דלת רחבה ותיגשו לחיים במלוא המרץ, החיוניות והאהבה שבתוככם. ראיתי את זה באיזשהו אתר וזה פשוט עשה לי באמת טוב
.

angelina123

New member
טיפים להשגת יעדים

1.לומר ולהרגיש תודה על כל הדברים הטובים וגם על הדברים שאנו רוצים להשיג כאילו הם כבר קיימים בחיינו. 2.להשתדל להיות בתדר חיובי כל הזמן,גם כשנדמה ש"לא הולך" ולדעת באמונה שלמה שמה שרצינו נמצא בדרך אלינו והכל קורה לטובה. כדי לשמור על תדר חיובי אפשר להיעזר במוזיקה טובה,סרט מצחיק,ריצה... 3.לדמיין תמיד את התוצאה הסופית של מה שאתם חפצים בו ולהוסיף רגש של שמחה,הערכה ותודה על מה שאתם עומדים לקבל. 4.להתרכז רק במה שאתם רוצים שיקרה ולהשתדל לסנן "רעשי רקע" 5.לבחור בסביבה תומכת ומעצימה של אנשים חיוביים ואופטימיים,להתרחק מסביבה מרעילה.

ASAFICO99

New member
טיפ לחיים טובים

גם כשפחות טוב חפשו את הטוב ומה אפשר ללמוד מזה לעתיד

idbp

New member
הטיפ שלי!

הביטו והתייחסו אל חייכם כאל סרט קולנוע/הצגה ואתם התסריטאים של הסרט, ובשל כך יש לכם שליטה מלאה על חייכם וכאשר אתם רוצים משהו תכתבו אותו ותדמיינו את עצמכם באולם קולנוע ושבמסך רואים את מה שרשמתם כפי שאתם רוצים.. תגלו שזה באמת עובד! אם אתם רוצים לשנות משהו בחייכם, כיתבו את זה!! וזה באמת עובד.. אתם התסריטאים של חייכם, החיים הם הצגה אחת גדולה

pdan

New member
הטיפ שלי....פרופורציות !!!מצורף מסמך...../images/Emo140.gif

kikona126

New member
נו גם אני רוצה לשתף במספר טיפים...

1. לעשות מעשה טוב כל יום 2. לא לרדוף אחרי הכסף. 3. לכבד אחרים 4. זמן אמן. 5. לדעת לבקש סליחה ולהתכוון לזה, לדעת להודות בטעויות. 6. לשמור על טוהר המילה 7. להיות אחראים למעשים שלנו. טוב יש עוד הרבה...

ש ו פ י ת

New member
כמים הפנים לפנים

כמים הפנים לפנים - כל מה שאנו עושים הוא השתקפות שלנו בדיוק כמו בעמידה מעל שלולית מים ...נראה את הבבואה שלנו אם ננהג בחיים מתוך הבנה שהכל זה אנחנו - פועל יוצא של התנהגותנו ובחירתנו החיים יראו אחרת נפעל מתוך כבוד שמחה הערכה רחמים ואהבה שופית

והטיפ הזוכה (שזה הטיפ שלי)

הכרת תודה היא היא המפתח לשערי השפע של היקום היא כוח הבריאה אשר יוצר יש מאין יש לה הכוח להפוך אוכל לסעודה להפוך אדם לחבר. היא הופכת את מה שיש למספיק ואף יותר. היא שמה סדר בבלבול, הופכת את העבר להגיוני, את ההווה למושלם ואת העתיד לבטוח.

Adiya

New member
הטיפ שלי

זיכרו להגיד תודה על מה שכבר יש והולך להיות. תחיו את הרגע ותנו לדברים לזרום אליכם בטבעיות מחשבה יוצרת מציאות

FoolishlyFab1

New member
הטיפ שלי £

מחשבה חיובית יוצרת עוד ועוד מחשבות חיוביות ומציאות חיובית מחשבה חיובית על משהו שבאמת רוצים גורמת לדבר הזה לקרות צחוק משחרר ויכול לרפא הכל

הטיפ הנהדר שלי

לא משנה באיזה דבר אתם רוצים להתקדם, כל עוד תעסקו בדבר הזה שעה ביום - אתם תהפכו למבינים גדולים בו תוך חודש, ומומחים תוך שנה. זאת כי העשייה וההתמדה היא הדרך הטובה ביותר להתקדם. באותו אופן, אם תפקידו 500 ש"ח כל חודש בחודשו, בלי להפסיק עד גיל פרישה - תהיה מליונרים בפרישה שלכם. לא חוכמה גדולה, פשוט החלטה והתמדה בברכה שפי

למעלה