התיאוריה שתסביר לכם את הבעיות באהבה

Sefy

New member
התנצלות מעניינת ../images/Emo4.gif

פותח בכותרת ששוב אתה קורא לי קשקשן ומתנצל על זה, תאמר לי, זה התנצלות אמיתית ? ככה אתה מעביר אנרגיות ? ושוב אתה מחליט החלטות בלי לדעת כלום עלי, איך אתה יודע מי או מה אני פגשתי ? ומה אני החלטתי ? ובעקבות מה ? כי לידיעתך שלא רבה לגבי, פגשתי המון אנשים שמוכנים לתת גם בלי כסף, אני למעשה אחד מהם. אוהב לעזור לכל מי שאני יכול. ואתה כן מחליט בשביל אחרים ועם מי שלא מסכים איתך אתה קורא לו קשקשן בלי אפילו לדעת מה הוא כן או לא יודע. והנה שוב אתה מחליט שאנרגיות נמצאות בכל מקום ביקום ומעבר לפלנטות אחרות, למה ביקרת שם ? היית מעבר לגלקסיה שלנו ? הייתה על הירח ? יש לך מושג איזה חוקי טבע יש במקום אחר ? בולשיט רצוף של שטויות שאי אפשר להוכיח אז קל לומר אותם. עכשיו לנושא עצמו, היום זוגות רבים על דברים קטנים ונפרדים מהם, פעם היו מנסים לפתור אותם! ותרשה לי לצטט מישהו נשוי מפורום אהבה ורומנטיקה: זה הרבה סבלנות , הרבה הבנה , תקשורת טובה בין בני הזוג - לדבר , לשתף , לפתור קשיים ביחד . הכי קל זה להרים ידיים כשיש בעיות , אבל צריך להבין שזה לא שבר אלא משבר (כמו בשיר של החברים של נטשה) . ברגע שאני וזוגתי הגענו לרמת הבנה כזו- הכל השתנה לטובה ! האהבה פורחת היום הרבה יותר מהתקופה הראשונית שלנו ביחד !!! כל אחד מאיתנו מחכה כבר לסוף יום העבודה , לראות האחד את השניה ... ואלא בדיוק הדברים שלאף זוג היום אין, בגלל המנטליות של, לא טוב ? נזרוק ונמצא מישהו אחר! אתה יודע מה יצא מהם בסוף ? אנשים זקנים, מרירים ולבד!

Vdrums

New member
יש מי שמאמין באלוהים ויש מי שמאמין

באנרגיות ופלנטות אחרות וכו'. ויש מי שלא מאמין לא בזה ולא בזה ומאמין בעצמו. אמונה זה אמונה ולא משנה במה. כמו שלדתי יש את ההוכחות שלו לקיום האלוהים יש למאמין באנרגיות את ההוכחות שלו לקיום האנרגיות והשפעתן. נראה לי שיצא קצת מקושקש אבל אני מניח שהבנתם ת'רעיון...

ספי, אף דור לא מושלם

אז פעם זו הייתה חרפה להתגרש וזוגות חיו באומללות, כמובן שהיו גם כאלה שחיו באושר ועושר. והיום יש המון לגיטימציה להתגרש שאפילו על רצפה מלוכלכת רצים לרבנות. שני המקרים אינם האידיאל. בדיוק כפי [וסליחה על הכנסת הנושא] שפעם היו סוקלים הומוסקסואליים והיו המון שחיו עם נשים בצער רב, והיום, בגלל הלגיטימציה שזה מקבל, גם כאלה שמעולם לא היו נהיים הומואים, מתחילים לקבל נטיות. אין מה לעשות, אין מושלם. ואין צורך להתקומם נגד זה. תמצא לך את הבחורה שלא תרוץ לרבנות על עפרון שנפל.

Sefy

New member
זה לא קשור למושלמות, זה קשור לאופי

והיום אנשים ישקיעו בקריירה שלהם ולא בחיים האישיים שלהם. אפילו הומואים ולסביות, יותר ישקיעו בסקס מאשר במערכת יחסים. כי למה להתאמץ ? מוצאים אחד אחר! היום מקבלים "נטיות" רק כי זה באופנה! אין לאף אחד אופי חזק כי הם מעדיפים לזרוק הכל הצידה, לא שווה להתאמץ, הרי יהיה יותר טוב לא ? אז כל החיים שלהם הם ירדפו אחרי זוטות, ובסוף נראה מי ישאר לבד.

אוקיי, אני לא המצאתי את חוקי המשחק

ואין לי ממש מה לענות לך על זה. רק שכל אחד עושה מה שנראה לו לנכון. וזה האושר האמיתי.

Sefy

New member
האושר האמיתי מתגלה בסוף היום...

כאשר אותו אחד מרגיש בודד או לבד, כי אנשים לא נוטים לעשות מה שנכון

Sefy

New member
אז איפה שאין אלוהים אין אהבה ?

בולשיט! יש ה-מ-ו-ן מקומות שלא מאמינים באלוהים ולא שמעו על קיום של דבר כזה ויש להם יותר אהבה וערך אחד לשני מאשר מאמין החסוד ביותר ביקום

איך ולמה???

איך בדיוק עשית את הקשר הזה בין דת לאהבה? [מעבר לזה שאני טענתי שבמקום שיש אלוהים, יש אהבה] איך אתה מעז לטעון שאדם דתי חסר לו ערך אחד לשני?! ומבחינתי, גם איפה שלא מאמינים, אלוהים נמצא.

Sefy

New member
בקלות ובהגיון מוחלט

הטענה שלך שאיפה שיש אלוהים יש אהבה ? אני מכיר המון אנשים שיש להם הרבה אלוהים בלב, אבל אהבה הם לא יודעים מה זה בכלל. וזה שמבחינתך יש אלוהים גם אם לא מאמינים, אז אם אין בני אדם שיאמינו, אין גם אלוהים. איך אני מעז לטעון ? ראיתי יותר מידי דתיים פאנטיים

יש גם המון אנשים שלא מאמינים בכלל

ואין להם טיפת אהבה בלב. אז? ראית הרבה פאנטיים ומה עם אילו שלא פאנטיים?

Sefy

New member
אלו שלא פאנטיים...

בדרך כלל אנשים שאו משעמם להם בחיים, או שחייבים איזה הסבר לקיום שלהם, או שמחפשים מטרה בחיים. והכי קל זה משהו שאי אפשר להסביר ועושים אותו עם אמונה עיוורת. אומרים שהוא קיים ובזה נגמר העניין. הם כבר ימצאו אותו שם ב"פנים" וכל מה שמאמינים בו בצורה עיוורת, מעוותים כל דבר רק כדי שיהיה תואם למה שמאמינים. ואלו שלא מאמינים ואין להם גם אהבה בחיים ? יש להם חיים אומללים ובודדים ברוב הסיכויים אם לא בכולם. נוטים להחליף את האהבה בשנאה. דוגמא: פאנטיים

סחטיין על הסבלנות :)

לכתוב כזה דבר מייגע!!!! ל"תיאוריה" כביכול שלך..אני אפילו לא יתייחס.. מה זו המילה הזאת בכלל?!?!?! תיאוריה!?!? אתה מדען שאתה מפתח תיאוריות?? אז לגבי ה-ד-י-ע-ה שלך אני יכולה להגיד דבר אחד.. יש דברים שבני אדם אכן ממציאים למען איכות חיים טובה יותר (מקררים..) ויש דברים שפשוט קיימים כמו רגשות, משיכה וכן גם אהבה! אהבה יכולה להימשך שבוע ויכולה להימשך יותר- תלוי בבן אדם! לגבי המילה אהבה כן בני אדם המציאו, כי מה לעשות אנחנו שונים מבע"ח ולנו ישנה יכולת לתקשר.. אז מן הסתם נשתמש בשפה בשביל להגדיר מילים כדי שנוכל לתקשר בינינו.. אז לכל הרוחות מה הקשר של המצאת המילה אהבה לרגשות שקיימים בינינו.. סליחה..אבל מר אופיר... שנאה לא קיימת..זה גם משהו שאנחנו המצאנו? שנאה היא כמו אהבה...אתה יודע רגשות שמצויים בנו.. לגבי מוסד הנישואין..יש אנשים שמאמינים בו ויש שלא.. נכון שזה מוסד שפותח ע"י החברה, אך הוא התפתח למען נורמה מסוימת.. כמו מוסד הלימודים- ב"ס וכמו מוסד ממשלתי וכך הלאה.. כמו שיש אנשים שעוזבים את בי"ס כך גם אנשים יכולים להתגרש.. כל דבר יכול לקרות..אך אי אפשר להחליט מראש.. ולהכליל דברים ולפתח את זה ל"תיאוריה" המייגעת הזאת שלך! אז אופיר אתה מנסה להיכנס לנעליים גדולות מדי.. תתחיל פשוט לחיות ולא לחשוב מחשבות פסימיות שכאלה.. תחייה עם המציאות שלך.. כי לכל אחד מציאות משלו!!!!!!!

Vdrums

New member
נכון שאני לא מסכים עם מה שהוא

כתב אבל לא חייבים להיות מדענים כדי לפתח תיאוריה.

וואללההה?!...אז סבבה לך..

מה "התיאוריה" שלך...!?!? רגע..רגע...גם לי יש "תיאוריה"... שפיתחתי יום ולילה עם ניסויים ונחקרים.. הממצאים שלי חבל על הזמן!! חחח..שיהיה....(;..

למעלה