התייעצות לגבי קצב איטי מאוד של ילדה

• פותח הנושא RNG
  • פורסם בתאריך

RNG

New member
מקווה שזה ישתפר במשהו עם הגיל

אחרת באמת יהיה לה קשה.

חני ב

New member
היא איטית (ככה את אומרת) וזה יגרום

לה (אולי) לפערים גדולים כשהיא לומדת בכתה. כרגע בכתה ב' הכל שטויות, הכל קל. זה ישתנה מהר מאד בכתה ד'.

דורית 11

New member
היתה לי חברה כזו בביה"ס

כל יום היתה מאחרת, לא משנה אילו עונשים נתנו לה. כל דבר לקח לה שעה. פעם חברה אחרת נסעה איתה ללונדון ל- 10 ימים, השניה חזרה עם שערות לבנות, אפילו ההתארגנות בבוקר ליציאה ארכה יותר משעה. לחברה הזו לא היו בעיות קשב וריכוז, היא פשוט היתה נורא נורא איטית. מסלול החיים שלה היה רגיל לחלוטין רק שהכל הלך לאט לאט.

חני ב

New member
בהחלט יכול להיות

את מזכירה לי חברה שלי שעכשיו בהריון שני, הגדולה בת 6 כמעט, מתאים לה מאד הפער הזה כי היא נורא נורא נורא נורא איטית.

דורית 11

New member
RNG הוסיפה פרטים למעלה

ולאור מה שהיא כתבה שם אני כן חושבת שכדאי ללכת לאבחון.

חני ב

New member
לא סיימתי

ואני באמת לא אסע איתה בחיים לחו"ל כי אני אצא מדעתי. פעם היינו יחד כמה ימים בצימר, כשאנו סיימנו לאכול וחזרנו אליו, היא רק התעוררה. גם בעלה מוטרף מזה אבל כמובן מכיר וחי עם זה בשלום. ולא קאלה, היא לא קוראת פה ולמרות הכל אני מתה עליה.

דורית 11

New member
גם אני לא. כל הטיול היה נהרס לי.

בכלל, בגלל שאני זריזה וחסרת סבלנות הכי טוב שאני אסע רק עם בעלי (הוא גם זריז ועליו גם אפשר לכעוס מבלי להרגיש לא נעים).

חני ב

New member
תראי דפנה ../images/Emo8.gif

יש לי בכתה לא מעט ילדים שמוציאים ציונים טובים מאד במבדקים אבל עד שהם עושים אותם, עד שהם מוציאים ספרים, עד שהם מתיישבים ועד שהם מסיימים משימות בכתה................. לכן אני אומרת שככל שהם עולים בגיל, החיים נעשים קשים יותר ועמוסים יותר. זה שהיא מוציאה ציונים טובים זה לא אומר שאין לה בעית קשב. (ואולי באמת אין לה, לא להילחץ).

מירי,

New member
נכוווווון

אצלנו כאמור הציונים מעולים יחד עם בעיית קשב..... הרבה פעמים אני מגלה שאני מתזכרת את עצמי - הוא ממש לא איתי כדי להקשיב למה שאמרתי

michal@gal

Active member
מנהל
אני מתנה את פעילויות אחה|צ

בהזדרזות בבוקר, כלומר, אם האדון לא מזדרז בבוקר ובגלל זה אני מאחרת לעבודה (איחור לגן זו בעיה שלו, לא שלי), אז אני לא מוכנה להתאמץ בשבילו אחה"צ ולקחת אותו לחברים. בינתיים עובד לא רע.

RNG

New member
תודה על התגובות. גרמתם לי לחשוב..

נראה לי שבשלב ראשון אני אפנה ליועצת של בי"ס, שתעכוב קצת ותגיד לי מה היא חושבת. (כבר הייתי בקשר איתה בעבר, כשהיא התחמקה ממשימות בכיתה לכיוון המרחב, אח"כ זה עבר). אח"כ נראה.. מעניין..כל חיי אני אומרת לעצמי שיש לי בעיית קשב וריכוז שלא אובחנה מעולם..

odeia

New member
כשתמצאי את התשובה, תעבירי לי אותה

גם, כי אצלנו זה בדיוק אותו דבר, ואני ההפך, הכל אצלי מהר. את יכולה לתאר לך כמה עצבים זה.

למעלה