התייעצות...

התייעצות...

היי, אני מאוד רוצה לשמוע מה דעתכם בנוגע לסטוצים?

האם לדעתכם בחורה שיש לה סטוץ היא חסרת ביטחון ולא מכבדת את עצמה?

זה נושא שיש סביבו כ"כ הרבה דעות... וקשה לי נורא להחליט אם זה מתאים לי או לא
אני מרגישה שזה יותר עניין של החלטה ובחירה!!!

אני אשמח אם תוכלו לתת לי עצה מתי לדעתכם מתאים ומתי כדאי להיזהר מזה.

תודה רבה מראש ;)

FineSilverMan

New member
אין קשר לחוסר ביטחון וכבוד...

פשוט יש צורך וכאשר נהנים ביחד, נהנים יותר מאשר לבד...

יש לא מעט בחורות ב-Tinder, למשל.

רוב הנשים נגד הרעיון של סטוץ. כנראה פחד להחשב "זולה", "שרמוטה".
גברים זורמים יותר...

את תמיד יכולה לנסות ולראות אם זה מתאים לך. כל עוד תשתמשו בקונדום, הסיכון די מינימלי.

Berethor

New member
נשים גם פחות בקטע כי

יש להן פחות נטייה לחפש רק סקס בלי דברים אחרים שיש בקשר רציני.

FineSilverMan

New member
אני מאמין שגם גברים כך, בגדול

אם מישהי אטרקטיבית תציע למישהו, הוא יזרום איתה פעם אחת... אבל אם לא תהיה כימיה, הוא ימשיך הלאה לאחר מכן...

https://www.youtube.com/watch?v=NrGSRr5dO6M

במקרים מסויימים גם נשים יעשו זאת...
השאלה היא האם באמת הנטיה של נשים תהיה פחותה.
עקרונית יש "עונש" בדמות הריון לא רצוי...
הגבר לא צריך להתמודד עם זה, אישה כן.

Berethor

New member
זה כבר הכללה לגבי גברים

שמבוססת על המחשבה של A Man Is Always Eager.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/AManIsAlwaysEager

אז זהו שלא כל הגברים הם כאלה, אני יכול לקבל את זה שאחוז הגברים שהם כאלה יותר גבוה מאשר נשים, אבל זה לא נכון להכליל את זה על כל הגברים, כי לא כל הגברים הם סטוצרים או מחפשים רק סקס. אפילו גברים שסקס חשוב להם לא דווקא יחפשו סטוצים או ילכו לזונות, יש גברים שמעדיפים לשמור על רמה מסוימת מה שנקרא. אטרקטיביות היא לא הכל, יש סיבות לפסול אפילו בחורה אטרקטיבית, זה לא על בסיס הגוף שלה בדרך כלל אבל יש סיבות אחרות, אופי בעייתי מדי או חשש ממחלות וכו, גבר שיש לו היגיון ולא חושב רק מלמטה חושב גם על זה. העונש בדמות הריון לא רצוי כבר פחות רלוונטי לימנו, העונש היותר רלוונטי הוא אם כבר מחלות מין, או פגיעה בתדמית, ברגע שאדם לוקח חלק בסטוצים, הוא הופך לסטוצר הלכה למעשה. זה כמו שישאלו אותך אם לקחת סמים, מי שלא לקח אף פעם יגיד שלא, ומי שכן לקח יגיד שכן, אפילו אם אם הוא נגמל מזה כביכול. זה נכון גם שהחברה יותר שיפוטית לאישה שמתנהגת באופן הזה, אבל זה לא אומר שלא קיימת ביקורת גם לגברים כאלה.

FineSilverMan

New member
כן ולא...

זה שאחד נפגש עם מישהי לסטוץ, לא אומר שהוא "סטוצר"... כפי שמי שעישן פעם אחת, לא הופך אותו למעשן, למכור.

אחד יכול להיות "רודף שמלות" נלוז...
אבל גם צ'ארמר... תלוי איך הוא מתנהל.
אם הוא ג'נטלמן...

Berethor

New member
מי שלא מתכוון לעשן

עדיף שלא יכניס אפילו סיגריה אחת לפה, הנ"ל נכון גם לגבי סטוצים.

אתה שוכח

שנשים נמצאות בעמדת נחיתות פיזית והרבה פעמים חוששות "לזרום" כי הן חוששות לביטחונן האישי.
לגברים זה לא שיקול, הם לא מפחדים שאם משהו לא יתאים/יתחשק הם יאנסו..

FineSilverMan

New member
את שוכחת

שגם גברים נאנסים
לא צריך כוח פיזי, אלא כוח בכלל.

כמובן באחוזים נמוכים יותר לאין שיעור.
רק שמינית מהמקרים:
http://www.macom.org.il/definitions/stats-home/stats-1202/

לא אמרתי שזה לא קורה בכלל

אמרתי שזה לא חלק מהשיקולים שגברים עושים כשהם נכנסים עם אישה שהם לא מכירים לבית שלה.

אצל נשים זה שיקול כבד.

FineSilverMan

New member
מעניין שכל כך הרבה נשים הסכימו לעבור את מפתן

דלתי...
אף פעם לא שמעתי: "אוי לא, אתה תאנוס אותי!" או משהו בסגנון (כמובן לא במילים האלו)

אני חושב שרק פעם אחת הייתי בסיטואציה שבחורה פחדה ממני.
חזרתי הביתה בשעת לילה מאוחרת ולפני, משהו כמו 20 מטר, הלכה שכנה בת גילי. כדי להמנע מלהיות באותו מקטע ביחד, היא פנתה למסלול אחר וארוך יותר. העיקר שהיתה בטוחה מפני.

Berethor

New member
מצחיק

אצלי למרות החזות הקשוחה בסך הכל, בגלל הגודל ומאפיינים אחרים, שמכירים אותי לא נראה לי שחוששים מפניי כל כך, בפגישה ראשונה עם בחורה אחת שנמוכה ודקיקה ממני בהרבה היא לקראת הדרך חזרה פתאום הייתה צריכה לשרותים והייתי צריך ללוות אותה, והשרותים האלה היו בתחנת דלק שכבר הייתה סגורה, אבל בסוף הסתבר שגם השרותים היו סגורים אז ההרפתקה שלה לא השתלמה.

FineSilverMan

New member
אני לא ממש מכיר נשים בברים או מועדונים

בעיקר דרך האינטרנט.

וזה שהכרנו למשך שעה, אז הכל כשר?

אתמול נפגשתי עם אחת ואחד הדברים הראשונים שהיא אמרה היה שהיא היתה שמחה לקפוץ אלי לראות סרט או משהו.

מגניב לך

אני לא חושבת ששעה הכרות או 4 שעות צ'אט מספיקות לי כדי להרגיש בטוחה ללכת למישהו הביתה.
אבל ביננו, עשיתי כמה וכמה פעמים בחירות דומות לאלה. לפעמים זה היה מעולה ולפעמים נכנסתי לסיטואציות סופר מסוכנות.

לפני 3 שנים מישהו ששמר לי על הבית בא לשבת איתי בערב לקשקש קצת. הוא שמר לי מדהים על הכלבים שבועיים ואני מכירה את אחותו, אבל זה לא מנע ממנו לדחוף לי ידיים ולא להפסיק גם לאחר שביקשתי וביקשתי וביקשתי שיפסיק. רק כשהתחלתי לצרוח הוא "שיחרר" אותי.
לא חושבת שגברים חוששים במודעות שלהם שיקלעו למצבים מסוג זה.. ולכן גם השיקולים שלהם שונים. כל ה"מחקרים" האלה שכאילו מוכיחים שגברים מוכנים לסטוצים יותר מנשים לא לוקחים בחשבון את השיקול הזה.

FineSilverMan

New member
אני לא יודע אם אפשר לדבר על סיכויים

יש בסביבות 20,000 עברות מין בישראל בשנה. יותר מ-75% מהן בוצעו ע"י מכרים: מהעבודה, מהמשפחה...

כלומר יש בערך 1,000 מקרי אונס בדייט על משהו כמו מיליון דייטים בשנה?

זה לא עניין של זמן, זה עניין של הרגשה.

היה מקרה אחד לפחות של רצח על רקע לאומני, הבחור המסכן שהגיע לגדה...
יש לזה השפעה... לא צריך להסתכן סתם.

Berethor

New member

למרות שהנתון שרוב עברות המין מתבצעות דווקא על ידי אנשים קרובים יש פה אלמנט מפתיע מסויים, אתה מצפה שדווקא עם זרים מוחלטים יהיה יותר סיכון, אבל זה כנראה פשוט נובע מהעובדה שאותם אנשים מנצלים את האמון שנותנים בהם לרעה.

Berethor

New member
שלא לדבר על כך שגם עם מכירים עדיין יש סיכון

אומנם לא ברמה שיש עם זרים מוחלטים, אבל זה לא שבאמת תמיד אפשר לחשוף אם אדם הוא טוב או רע בהכרות שטחית, יש גם אנשים רעים שיודעים להסתיר את זה. בכל מקרה תמיד להיות במצב של להשאר אחד על אחד עם מישהו יש בו סיכון גבוה יותר לרצח או אונס, ולכן זה לא מומלץ אלא אם כן סומכים על האדם או חזקים וזהירים מספיק כדי להתגונן בפניו.

למעלה