התייעצות...

Berethor

New member
זה נכון

ובנוסף גברים נפגעים מנשים גם בצורות שונות, זה לא באמת שגבר יכול להיות בטוח שהאישה שהוא איתה היא טובה.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/DoubleStandardRapefemaleOnMale

Berethor

New member
וגם נוטים לשכוח שאונס הוא לא רק בשימוש בכוח

יש הרבה דרכים ערמומיות לאנוס שהחוק מכיר בהן ואישה לא מוסרית יכולה לעשות אותם בלי בעיה.

Berethor

New member
את הזויה

ואת לא יודעת כמה מקרה אונס כבר ראית במדיה או מכירה גם במציאות שהם לא באופן 'הקלאסי'.

Berethor

New member
אולמרט לא היה נשלח לכלא

אם גנבה הייתה רק דרך פריצה לבתים או שוד של בנקים. אבל כן זה היה יותר קשה לחשוף אותו ככה.

סאטוריס

New member
שאלה מעניינת

זה מתאים לבחורה שיש לה יכולת גבוהה ליהנות ממין , בטחון עצמי גבוה בנשיות ובמיניות שלה והיא יכולה ליהנות מתשומת לב גברית.
מתאים למישהי שיש לה זוגיות קבועה והיא רוצה לחגוג מהצד.

אבל אם את רוצה להתנסות - תתנסי.
אם את קמה בבוקר אחרי עם רגשות טובים, של סיפוק מיני וסבבה לך לא לראות את הגבר הזה יותר בחיים.
תמשיכי..

ואם את קמה בבוקר אחרי בבעסה, שהסקס היה לא משהו ובתחושה של חוסר כבוד לעצמך. שאת כן רוצה קשר עם הגבר כשהוא רצה רק סטוץ..אז תפסיקי.

תעשי רק מה שאוהבת רק מה שעושה לך טוב

לא עדיף לך להשקיע בלחפש זוגיות שכוללת אהבה ויחס מכבד ?

Berethor

New member
בהחלט דורש מיניות גבוהה

אפילו אובר מיניות לדעתי.

Berethor

New member
למה אתה שואל את זה?

אבל אם כבר אתה שואל התשובה שלי לכך היא כן, בחורה שמשתתפת בסטוצים זה לא התנהגות מכובדת והייתי חושב פעמיים אם להיות בקשר רציני עם מישהי שעושה דברים כאלה. אבל זה לא אומר שאסור לה לעשות את זה אם היא רוצה, רק שיש להתנהגות מהסוג הזה מחיר, גם הסיכונים הבריאותיים שיש בסטוצים וגם המוסריים והתדמיתיים, זה הכל חלק מזה. לא כל כך הבנתי מה אתה מתלבט בו, האם להיות איתה בקשר רציני או האם לקחת חלק בסטוץ איתה, אז אני יענה לך לשני האפשריות, אם אתה מעוניין בקשר רציני כן הייתי מציע לך לשקול האם אתה מוכן להיות עם מישהי שלוקחת חלק בסטוצים, לא רק אם העבר שלה מפריע לך אלא גם אם יש לך חשש מוצדק שזה עלול גם להעיב על קשר רציני איתה, שהרצון שלה בסטוצים תמיד יכול להיות שם. לגבי אם לעשות סטוץ איתה זה שאלה יותר פשוטה, והתשובה לכך היא האם אתה בעצמך טיפוס של סטוצים או לא, אם כן אין לך שום בעיה לעשות את זה, אם לא אז כמובן שתחשוב טוב אם אתה רוצה להכנס לדברים מהסוג הזה.

Berethor

New member
אה בעצם את בחורה, אם כך תוספת

לדעתי אם את לא סגורה לזה שאת רוצה לכנס לסטוצים אל תעשי את זה, אחר כך יהיה מאוחר מדי להתחרט.

שלום

קשר גופני הוא צורך בסיסי של כל אדם, וכולנו רוצים לפעמים ליהנות מהנאות החיים וזה נחמד. בכל-זאת, צריך להשתדל שלפחות רוב חיינו יהיו ערכיים ורוחניים עם קשרים נפשיים כי זה יותר מכובד. האדם יצר לו תרבות שבה הוא ממתן התנהגויות חומריות ופועל בעיקר בדרך נעלה יותר.

רואה 6 6

New member
יחסי מין הם ענין פרטי של כל אדם

והסיפור מסביב לכל הדעות מתחיל כשכולם רצים לספר לכולם עם מי הם שכבו.
במילים פשוטות, מותר לך וזכותך לעשות מה שאת רוצה,אבל בכל דבר שקשור בגוף שלך תנהגי בחוכמה ולטעמי יש שלושה כללים בסיסיים:

1. אמצעי מניעה
2.לא לבחור בבחור מהחבר'ה שלך ולא מהפייסבוק שלך ולא משום מעגל שהפרצוף של שניכם נמצא בו.
3.להימנע מלעשות מזה נושא לשיחה. זה לא סוד צבאי אבל גם לא תרופה מצילת חיים שהמצאת ויש לחלוק עם כלל האומה.

למה לא מהחבר'ה שלה?

הרבה עושים את זה. חבר שהיה לי סיפר לי שבכיתה אחת באוניברסיטה כל הבנים שכבו עם כל הבנות. בדרך-כלל מתחילים עם אנשים שיש לנו קשר אתם, לא?

Berethor

New member
רק שלא תשכח לשים מסכה

רואה 6 6

New member
זה סקס,זה לא קשר.קשר זה סיפור אחר.

דעתי האישית שיש דברים שכדאי לעשות מחוץ למלייה הרגיל ,זה מוריד בהרבה את הסיכויים לבילבולי מוח וסיפורים.
כמובן שאנשים עושים את זה כי מרחק קצר ממישהו/י משמעו אולי יותר קלות אבל יש לזה מחיר.

p0st

New member
מצחיקה

את זו שאמורה לדעת אם זה מתאים לך או לא.

דעות של אנשים - זה משהו שקיים לגבי כל דבר שעולם. יש אינסוף דעות לגבי הכל.

אני אישית עשויה לחשוב שמישהי חסרת בטחון עצמי, אם היא נכנסת לסטוץ למשל כי היא מאוהבת מעל הראש בבחור שהבהיר לה שממש לא מעוניין בקשר רציני. אבל זו רק אני.

מצד שני, אם מישהי רוצה סטוצים כי בא לה שיספקו אותה - זה לא מעיד על חוסר בטחון בעיני.

גם זוגיות, אגב, ממש לא מתאימה לכולם, וחלקנו לא מעוניינים בזה.

Nessa12

New member
זה משהו שצריך לבוא ממך..

ונראה לי שעצם זה שאת שואלת, מראה שאולי זה לא ממש בשבילך אחרי הכל. זו רק דעתי... אבל אם היית סגורה ובטוחה, לא היית כותבת את זה כאן.
את יכולה לנסות פעם אחת בשביל להחליט אם זה בשבילך או לא, אך היי זהירה.

Hermineh

New member
זה בסדר גמור שלאישה יהיה סטוץ. ממליצה לך

שאם זה קורה אז לשמור את הסיפור לעצמך, אפילו לא לספר לחברות הטובות. מה שאף אחד לא יודע - לא כואב.

למעלה