התינוק הכי קורן בעולם

טלי2

New member
כמה קורן שהוא

ריגשת אותי במלים, ובתמונות המקסימות שלו, איזה מתוק שהוא, ומדהים איך שידעתם איזה שם בדיוק מתאים לו. מאחלת לקורן הרבה ימים יפים וקורנים, מלאי שמחה ואהבה, צמיחה ולמידה, ולכולכם הרבה ימים שלווים (כמו לידתו) ותוססים (כפי שהתיארת אותו). מזל טוב גדול

הרמוניה

New member
מזלטוב לך ילד קורן....

ומזל טוב לאמא שתמיד מצליחה לרגש מחדש הרמוניה

anguly

New member
מזל טוב לקורן המקסים../images/Emo99.gif

איזה ילד קורן הוא - השם שלו ממש הולם אותו
התמונות מקסימות ואת הלידה אני זוכרת היטב רק תסבירי לי איך עברה לה שנה כל כך מהר זה נראה לי ממש לפני כמה חודשים...

מזל טוב ילד קסם ואמא מרגשת../images/Emo77.gif

את סיפור הלידה של הקורן שלך קראתי שוב ושוב כשאני עם כרסי בין שיני, והתרגשתי כל פעם מחדש. והנה הוא כאן, ילד יומולדת קסום בן שנה. הלב מתרחב לראות את היופי ולקרוא את המילים המרגשות שלך. יומולדת שמח לכם.

רומי^^

New member
איך כמעט ופספסתי...../images/Emo49.gif

אוחחח מרבי - כמה שאני מתגעגעת אלייך על גבי הפורום. שתמשיכי לחוות אימהות מרגשת ומאושרת עם שני הגורים היפים שלך. חיבוקים ונשיקות.

מזל טוב ליום הולדת לקורן המאיר ../images/Emo6.gif

ילד מהמם, כל כך מאיר פנים ושמח! תמשיכי לאהוב כל כך את בנייך המיוחדים והמקסימים, כל אחד בדרכו המיוחדת
מזל טוב

קורנצ'ו אהוב שכמוך ../images/Emo24.gif

מאחלת לך גם פה את כל הטוב שיש לעולם הזה להציע, את כל האהבה שעוטפת אותך ומגינה עליך, את כל הכח שלך והיכולת לקחת מה שאתה צריך מתי שאתה צריך, את האמא הכי מדהימה שיש... אה, כבר קיבלת את כל אלה? אופס...

מזל טוב לקורן ולאמא שלו!!

באיחור אלגנטי (טוב, היינו בחו"ל...) שולחת חיבוק והמון מזל טוב לילד המתוק שלך וגם לך!!! כתבת מקסים לילד קסום, שתמיד יהיה מאושר ומוקף באהבה!

pema

New member
מזל טוב לילד מקסים../images/Emo65.gif

זוכרת איך קראתי את סיפור הלידה בנשימה עצורה...כל כך מהר עברה לה שנה? איחולים לילד משגע ולאמא שלו!

מירל36

New member
מזל טוב לקורן..כשמך כן אתה..קורןן|4

מאחלת לך שכל מה שאמך איחלה לך אכן יתגשם..אמן!!!

מזל טוב קורן ליום הולדת שנה../images/Emo77.gif|סוכ

עד מאה ועשרים בריאות ואושר לך ולכל הסובבים אותך זר ברכות ונשיקות ילדון מקסים

למעלה