התכנית הכי מכורה בתולדות הריאליטי בארץ

LiRs Lullaby

New member
אם זה היה הבדל של אחוזים בודדים

ופיוז'ן קיבלו יותר מתמר - אני בטוחה שלשירי לא הייתה שום בעיה להעביר את זה לדדלוק ולהראות לכולם שהם הרוויחו את הגעתם לחצי הגמר ביושר. כמו שהם עשו בפעם הקודמת שהייתה הדחה כפולה. אבל *משום מה*, למרות חוסר הפייריות של ההדחה כמו שהיא עצמה אמרה, ולמרות ששירי חשבה שתמר הייתה טובה ופיוז'ן אהם, היא לא אמרה מה היא חשבה עליהם, רק שהקהל לא התחבר כבר פעם שלישית ומשהו שם לא עבד (וכן, אני אמשיך לחזור על זה, כי אלו היו המילים שלה
), היא העבירה אותם. החלטה יותר תמוהה מזה? לא נראה לי.

אני לא יודע מי קיבל יותר הצבעות

אז אני אמנה מספקולציות בעניין.

אבל בכל זאת, פרט לביצוע האחרון של תמר בשלב ההופעות החיות, אף ביצוע שלה לא היה מספיק. לעומת זאת, לפיוז'ן היו מספר ביצועים טובים (וכמות צפיות גבוהה מאוד ביוטיוב, אפילו יותר מחביבות הקהל וההפקה עדן בן זקן ורוז), אז גם אם הם היו מקום אחרון בהצבעות הקהל, בהחלט לא היה מגיע להם ללכת הביתה מול תמר וזה בהחלט הגיוני ששירי לא רצתה לקחת את הסיכון.

אגב, יכול להיות גם שזה היה שיקול אסטרטגי והיא חשבה שיהיה לה יותר להתמודד מול פיוז'ן בחצי הגמר

LiRs Lullaby

New member
את כל הדברים שכתבת עכשיו

לא שמעתי משירי אתמול. היא לא אמרה שום דבר על הביצועים עד עכשיו של תמר, והיא לא התחשבה בהיסטוריית ההופעות של פיוז'ן ואפילו הדגישה שהיא לא מתחשבת כלל בקהל הבנות שצרח מאחוריה "פיוז'ן". כלומר, כל ההסברים שלה היו אמורים להביא אותה להדיח אותם. ואם היא חשבה שזה לא הוגן, הייתה צריכה לתת לקהל להחליט עבורה, אבל ברור שזה לא היה יכול לקרות אם פיוז'ן היו בתחתית; ההפקה הייתה מאבדת אותם. ואתמול זה היה כל כך אבל כל כך שקוף.

זה בדיוק העניין

היא הלכה עם הלב שלה (פיוז'ן), למרות שהראש שלה (והמילים שהיא אמרה) אמרו לה ללכת על תמר. אז זה בהחלט לא מפתיע אותי מה שהיא אמרה והחליטה.

LiRs Lullaby

New member
אם הלב שלה היה בעד פיוז'ן

היא כבר הייתה אומרת את זה. שירי היא דווקא שופטת שלא הולכת יותר מדי סחור סחור כשהיא אוהבת מישהו. היא לא אמרה מילה לגבי ההופעה שלהם או אם הם ריגשו אותה, נהפוך הוא, זה היה נראה כאילו כל רגע היא הולכת להדיח אותם והשתמשה בכל יכולתה (והקהל המצביע בבית) כדי להצדיק את זה שהיא התכוונה להדיח אותם, וזה כולל האמירה שהיא לא מתכוונת להקשיב לכל רעשי הרקע שצעקו מאחוריה פיוז'ן.

אבל כל זה כמובן קשקוש, כי הם לא נכנסו לה לא ללב ולא לשום מקום. ההפקה נכנסה לה לאוזניים ולחשה לה בקול שתפסיק עם השטויות, היא חתומה על חוזה ושתמשיך עם התסריט.

יותר מזה לירס, שירי רבה עם משה שבוע שעבר

שהדיח את אביחר שלה ולא את פיוז'ן.
אם היא באמת חושבת שפיוז'ן טובים למה היא רבה איתו שלא הדיח אותם?

LiRs Lullaby

New member
כי אז זה לא היה בתסריט של ההפקה

התסריט משתנה משבוע לשבוע, תלוי מי עומד מול פיוז'ן. נו באמת שועלי, לך אני צריכה להסביר לך את זה?

סתם. זה הגיוני שאז היא מיררה לו את החיים; אז זה היה מועמד מהקטגוריה שלה. אבל ההצגה שלה אתמול הייתה ממש מוזרה.

נו באמת

זה הטיעון הכי מפגר. זה ברור שהיא תגן על מתמודד שלה גם נגד מתמודד שלדעתה עדיף...
אני לא זוכר אם אי פעם קרה מקרה שמנטור שלח מתמודד שלו הביתה (פרט למקרה בו 2 המועמדים מאותה קבוצה כמובן).

זה היה נכון אם היא היתה רבה איתו לפני ההדחה

כי אחרי ההדחה זה כבר לא משנה. היא לא יכולה להחזיר את האקט שלה שהודח.
ועדיין היא טענה שמשה עשה טעות שלא הדיח את פיוז'ן.
מה שאומר ששירי לא חושבת שפיוז'ן כאלה טובים.
אז נכון שהם הרכיבו את הלהקה, אבל לפעמים טועים. ולהודות בטעות זו לא בושה. זו אפילו אצילות.

אך היא אמרה את ההיפך הגמור לפני שהדיחה את תמר

אם היא היתה חושבת שפיוז'ן יותר טובים מתמר היא היתה אומרת את זה.
אבל היא אמרה שתמר יותר טובה מפיוז'ן. ואז הדיחה אותה.

אם לטומי ויאן יש כך כך הרבה לייקים אז איך זה

שהם הודחו ראשונים ע"י הצופים ברבע גמר?
אז נכון שהביצוע שלהם באותו ערב היה נשמע כמו קראיוקי. אך עדיין, עם כל כך הרבה לייקים, איך זה יכול להיות שהם קיבלו הכי פחות אסמאסים?

X יו יו S

New member
יש מצב

שמעריצים שלהם (אלו שמצביעים ) היו בטוחים שהם יעברו שלב אז הם העדיפו לנסות להציל מישהו אחר

לא, אין מצב שכל כך הרבה איש נמנעו מלהצביע להם

רק בגלל שחשבו שהם מוגנים.
מה שכן, יש מצב שהרוב מצביעים לפי הביצוע פרופר. והרבה מהם האכזבו מהביצוע שלהם ברבע הגמר.

יש מצב

ויש גם הרבה דוגמאות מאקס פקטור בUK. הנה מספר דוגמאות (הכל לקוח מויקיפדיה
):
1. Danyl Johnson בעונה 6 היה 3 פעמים מקום ראשון בהצבעות הקהל אבל משום מה בשבוע ה3 היה בבוטום 2.
2. בעונה 7 שר לויד הייתה כל הזמן בין המקומות הראשונים (וגם הגיעה לחצי גמר אם אני זוכר נכון) אבל בשבוע השביעי הייתה מקום אחרון.
3. כריסטופר מלוני מעונה שעברה שכל הזמן היה מקום ראשון (7 שבועות ברצף!!!) והגיע מקום 3 בחצי גמר ובגמר.
יכול להיות שיש עוד מקרים מגרסאות אחרות של אקס פקטור, אבל רק בUK מפרטים את המיקום.

אגב, תמיד יכול להיות (למרות שאני בספק) שהם היו מקום 5-6 כל שבוע (עם כמות הצבעות קבועה פחות או יותר) והשבוע זה לא הספיק כדי להינצל מהדחה (תמר ופיוז'ן נתנו ביצועים מעולים ביום ראשון לעומת טומי ויאן שלא ממש וזה מה שעשה את ההבדל כנראה).

אז כמו שהשועל סבר, זה לפי הביצועים פרופר

ולא לפי כמות המעריצים והלייקים של כל אקט.

אבל אז איך תסביר את זה שתמר שנתנה את הביצוע

הכי טוב של הערב התה בבוטום 2 ועדן שהיתה הרבה פחות טובה ברבע הגמר לא?

כמו שעברי אמר

גם פיוז'ן וגם תמר נתנו ביצוע מעולה ולדעתי הם נתנו את הביצועים בשלישייה הראשונה הערב. הבעיה היא ש2 השירים הם שירים יחסית חדשים שקהל המצביעים לא מתחבר אליהם.

למעלה