התכנית הכי מכורה בתולדות הריאליטי בארץ

הם היו הפיבורטים שלי, אין לי מושג

אל תשכחו שסימון קאוול בעצמו נתן להם את השם

כך שהיה ברור שההפקה והשופטים יעשו הכל שפיוז'ן להקת הדגל להם, כפי שצין אמש משה, תגיע לגמר.

Jen74

New member
זאת תוכנית טלווזיה והיא נועדה לספק בידור

כל המשתתפים בתוכנית שהגיעו לשלב ההופעות החיות מרווחים הרבה מאוד גם אם לא יגיעו לגמר וגם אם לא יזכו בפרס הגדול.
הם זוכים לבמה ולחשיפה שלא היו זוכים ככל הנראה בשנה הקרובה.
אם המשתתפים יקחו את החוויה הזאת כמשהו שלומדים ממנו הם לא יתרסקו כשיכבו האורות והמצלמות.

קחו את הדברים בפרופורציות.

אם אתם מתרעמים על כך שהקהל בבית מסמס בכספו על מתמודדים שרוצים לראות בגמר ואתם מרגישים מרומים כי לקחו לכם את הכסף ולא שמעו לבחירתכם - זב"שכם!

מי משלם על השתתפות בהצבעה בתוכנית טלוויזיה?

מזמן הפסקתי לסמס לתוכניות האלה, אני צופה מתי שמשמעם לי או כשיש איזה מתמודד/ים שמעניינים אותי.

באופן אישי, אני חושבת שהצירוף של הסולנים ללהקת פיוז'ן הייתה רעיון מבריק ויש להם עתיד של הקלטות והופעות.

גם תמר שהודחה היא זמרת נפלאה ואנחנו עוד נשמע עליה, אם רק תשכיל לקחת את כל החוייה שעברה כתהליך התפתחות ולימוד.

GM1988

Well-known member
לא בהכרח לכל מנטור חייב להיות מתמודד בגמר

ראיתי תכניות שמנטורים היו מגיעים לגמר ללא מתמודד, וזה היה נחשב ובסדר גמור.
אני לא מבין אבל מה הרעיון מאחורי פיוז'ן ומאחורי תרמית שכזו.
ראיתי כמה אקס פקטורים מכמה מדינות, ולא ראיתי שהיו שטויות כאלה מצד ההפקה, שהם תכלס מקדמים מישהו באופן שקוף כלכך שכבר ברור שפיוזן - ככל שיהיו מועמדים להדחה - יעברו את ההדחה וימשיכו הלאה... זה שקוף וזה מאבד מהכיף של התכנית לדעתי.

חבל שהם הורסים בארץ את הפורמט, והופכים אותו לצפוי וטיפה משעמם מבחינת ההגינות.

Jen74

New member
דווקא היה שקידמו את זמר הקאונטרי שגם זכה בסוף

הקהל מאוד אהב את קרלי-רוז אבל משום מה כל הזמן דחפו קדימה את טייט סטיבנס שכמותו יש מלא זמרי קאנטרי בארה"ב.

גם קרליטו הגיע לגמר עונה 3 הרבה בזכות השופטים

הוא היה בבוטום 2 לפחות 3 פעמים ואם זכרונו של השועל לא בוגד בו, ניצל תמיד ע"י השופטים.

einat162

New member
עם כל מילה !

ונורא שיעשע אותי שהנ"ל באנגלית יצא go fk nhkv !

Blue403020

New member
אפרופו לשפוט לפי הביצועים עצמם ~קבלו סקופ~

לפי אבא של האחים אגמי, בתוכנית הקודמת הייתה תקלה טכנית לכל אורך השיר שלהם ולא שמעו את הפלייבק - זה מסביר את הביצוע הגרוע... אז אם כבר רואים שאנשים דוגלים בהצבעה על פי הביצוע באותו היום - לפחות ההפקה הייתה נוהגת כהוגן ונותן להם הזדמנות נוספת (בכל זאת, לא אשמת המתמודדים התקלות שלהם) אבל לא. לא נאה להם להודות בטעות ו"לקלקל את שמם" - ולכן את כל הלכלוכים מטאטאים טוב טוב מתחת לבמה.

GM1988

Well-known member
ואיך אפשר להוכיח זאת?

הרי אפשר להגיד הכל, במיוחד אם בסוף הם הודחו מהתחרות.
אני טיפונת מסרב להאמין שהיו להם תקלות באוזנייה. זה לא שהם נכנסו לא בזמן לבתים ולפזמון, ושהיה נראה שמשהו הסיח את דעתם וכד'...
הם היו נראים לחלוטין בתוך זה, מופיעים כרגיל, אבל הביצוע שלהם לא סחב... היה מאד בינוני ולא מתאים.

בכל אופן, אם נלך על פי תקנון הפורמט שמתגלה לנו בשבועות האחרונים - גם אם הכל היה בסדר - הם בחוץ.
שום סיכוי לעבור לחצי גמר-גמר, כאשר יש את המתמודדים שכבר מסומנים להיות שם, אז אני חושב שאוזנייה לא אוזנייה - זה קלוש.

למעלה