אני אחרי הקפה, והקורנפלקס
ובמלא המרץ, כידוע יש לי גם תמיד מה להגיד, ובכן שמתם לב שכל המציעים מרכולתן, באים אך ורק על מנת לשווק את עצמם ומיד נעלמים, כך היה לפני כמה שבועות עם אחד שחווה את החיים לאחר המוות, הציע להכנס לבלוגים שלו, ואח"כ סיפר שהוא המציא שיטת טיפול, והגברת עם המצאת התרופה לסכרת, אם הכל כל כך טוב תשווקו את זה לקופות החולים שהיום מאוד מאמינים בתחום הרפואה האלטרנטיבית, בכלל תדעו לכם שיש המון שרלטנים בשוק, וכל אחד מבטיח חיי בריאות ונצח. יש לי שאלה לגברת מהגזירות , בהתחלה נשמעה לי מעניינת אבל במחשבה שניה אחרי שהתעמקתי ביצירות נראה לי כאילו נשלחה מהרבנות, האם יש לך גם יצירות חילוניות , אשמח שתציגי אותם מבלי לספר על הקורסים והסדנאות שאת מעבירה, כיון שפה לא הזמן ולא המקום, בשביל זה יש מדור פרסום, אם כל אחד יפרסם הפורום לא יהיה מעניין בכלל, יש לנואת עמליה שמפליאה לצייר , ואת מקסימה ואם שכחתי מישהו אז סליחה , והן מציגות את יצירותיהן ואנחנו נהנות ומחמיאות, והם לא מעבירות שום מסר סמוי או גלוי. אז קצת הגינו כלפינו. ולגבי הטיולים, צריך להכיר אחד את השני על מנת לבלות יום שלם ביחד, אני בטוחה שיש פערי גילים לפחות של 15 שנה כך שלא מתאים לכולם אותו טיול, לאחד יהיה קשה מדי ולשני יהיה כמו "ווינדוא שופינג" מבחינת הקצב. ומה דעתכם שכל פרסונה תכתוב כמה מילים על עצמה לשרשור הכרות בפורום, אם מקובל עליכם אנימו המנהלת, אני מוכנה להתחיל בשירשור, מחכה לתגובתך, ואם לא זה גם בסדר. אני שמה לב שמרוב התלהבות הכתיבה אני נתקלת בשגיאות כתיב שלי שמעלות סומק על לחיי, אבל אחרי שנשלח אי אפשר כבר לתקן, אז תדעו לכם שאני מודעת לשגיאות הכתיב, אבל אני שונאת לעשות הגהות.