בוקר מואר של ערב חג שמח ../images/Emo6.gif
כל בוקר מתעוררת ונדהמת מחדש, בפתחי את המחשב, לראות את הפעילות השוקקת, וזה מה שעושה טוב על הנשמה ונותן ליום טעם מתוק. ומתוך הרהוריי: כשנכנס אדם חדש לפורום, אני מיד רצה לכרטיסו האישי לדלות סממנים מיהי הדמות לפני. לעתים - נאדה - אין שום אות וסימן מיהו האדם. ואכן זכותו של כל אדם, כל זמן שמופיע עם ניק והוא עלום, לא לנדב שום מידע על עצמו, ונותן לחברים את האפשרות להכירו דרך מפגשים במציאות. מתוך הכתיבה בפורום - מתוך הקריאה בין השורות - אפשר להכיר את רוחו - את אישיותו של הכותב - רק צריך לקרוא נכון. מי הציע כי כל אחד ינדב ולו במעט אודותיו, זו הצעה נחמדה, וכל אשר ירים את הכפפה לעשות זאת - יבורך. והרמתי: אחרי שהסתכלתי בראי, ראיתי שאני מזן נקבה, כי הניק שלי יכול להצביע גם על המין השני. כשהתבוננתי בתוך הקלסר המקסים שקבלתי מבימבו מתנה, ראיתי ששמתי שם את הסיפורים שאני כותבת - כי כתיבה היא אהבתי הגדולה. כשהסתכלתי בתעודת הלידה - תאריך לידתי לא אחרי 1950. כשעושה מפקד למשפחתי - שני בנים וארבע נכדים. כשלוחצת על כפתור התחביבים והעיסוקים, נדלקים אורות של: טיולים, ספרים, הצגות, סרטים, הרצאות, בילוי בין חברים, חוגים מדי פעם, וכל דבר הקשור לתרבות. השאר טמון הן בהודעות והן במפגשים במציאות. שיהיה לכם חג שמח וטוב על הלב. בידידות אפי