מה שאני חושב על העניין
אני מסכים מילה במילה עם הכוונות, ההלך רוח, ה"אג'נדה" וכל מה שקשור לעניין. אני אנסה באמת להגיב במידה ואתה אכן לא מפרסם את הבי"ס. 1. ימחיש את הגישה במכירת הספר גם למי שלא יחליט להרשם - לא מסכים. הם לא נותנים את הספר. הם מוכרים אותו. איפה 2ה"נדבנות" כאן? 2. העברת המשרדים לזכרון יעקב - לא באמת אכפת לי איפה המשרדים כל עוד זה לא יפגע בתלמיד (ולא רואה סיבה שזה יפגע). 3. שיפוט הבי"ס ספציפית בתקופה הזאת - צודק ולא צודק. מצד אחד זה לא משקף את רמת השירות שהייתה ו / או הולכת להיות, אבל כאן גדולתו של תאגיד נותן שירות נמדדת - בשעת לחץ. זה כמו שתגיד אם מישהו קיבל שירות מסריח במסעדה של 20 שנה, אז "המסעדה הייתה מפוצצת, זה לגיטימי". אין לי שום מטרה להכפיש את ברטנדר וההפך הוא הנכון כי אני באמת מעריך אותם, אבל להגיע למצב שאני צריך להציק ולהתקשר כל יום כדי שפעולות פשוטות ומובנות מאליו יתבצעו (מתי קורס נפתח, החזרת כסף, יידוע מראש לגבי דחייה של קורס, מענה לטלפון, חזרה ללקוח טלפונית ואינספור בעיות שירות חמורות) יש לציין שלפני התשלום וסגירה דיברו איתי כמה פעמים ביום והלחץ שלהם שאני אסגור איתם סופית ואשלם באותו רגע - היה בלתי נתפס. (מקור להשוואה זמן אמיתי לא לחצו בכלל, ושריינו לנו מקום מבלי ששילמנו, לקורס שנפתח יומיים-שלושה אחרי!) המחשבה על להסתמך על השירות שלהם שאני אצטרך אותם שאני אהיה בחו"ל ואני אהיה קצת פחות זמין להתקצצויות - הפחידה אותי. 4. השינויים שהם עוברים - אין לי מה להוסיף מאשר שזה לא רלוונטי ולא מעניין כל התוכניות בנייה האלה. העיקר שיהיו קורסים פעילים. 5. שינוי מתכונת הקורס - אני אישית חושב שזה שינוי טוב ללא ספק, במידה והוא יהיה כמו שהוא אמור להיות. 6. אקסטרות ללא תוספת תשלום - לי נאמר שזה יהיה בתשלום אך המחיר הכולל לא יגיע למחיר רגיל של קורס במתכונת הישנה. 7. חוסר רדיפה אחרי תלמידים - איך שלא תסתכל על זה, פרסומות זה דבר לגיטימי לכל ארגון. חוסר ה"התמסחרות" שלהם פגע בהם באופן מאוד רציני כלכלית (יש להניח) וגרם לעובדה הבאה - אין קורסים פעילים. אני גם מאמין שלא צריך להציע חבילות שי מגוחכות בשביל למשוך תלמידים אלא להשקיע בקורס עצמו או בהוזלה שלו. 8. באמת שאני לא רוצה לחשוב כמה זמן נאמר לי על הספר הזה וכמה זמן שרפתי בדיבורים עליו, וכל פעם "אוטוטו הוא יוצא". 9. ברטנדר לא יוצאים בהכזרות ופרסומות מהסיבה הבאה - כי אין להם קורסים פעילים! הרי אם תהיה פרסומות, מישהו יתקשר להתעניין, מה יגידו לו? "שמע נחזור אליך עוד שבועיים נגיד לך בערך מתי אמורים להיות קורסים פחות או יותר..." (כמו שהיה לי בערך) הערה - אתה באמת נשמע יותר מדי מפרסם ויותר מדי פרטני בשביל להיות גורם חיצוני, שים לב לזה כי החבר'ה כאן מאוד לא אוהבים צביעות של מפרסמים. גילוי נאות - אם חבר שלי לא היה מברר לגבי זמן אמיתי - ככל הנראה היינו עושים בברטנדר את הקורס, ואני תמכתי במהלך, פשוט הוא שלח את הטלפנית אלי, חקרתי אותה חקירות צולבות לגבי הקורס אם הוא עומד בסטנדרטים שלי, לא ראיתי בעיה ולא ראיתי סיבה לדבוק בברטנדר לאור החוויה השלילית שלי. אבל אני לא פוסל שיתוף פעולה או משהו בכיוון בעתיד עם ברטנדר שיחזרו לעמוד על הרגליים.