עדכון מהשיעור הראשון
אז עשיתי בזמן אמיתי כמו שאמרתי. היום היה שיעור ראשון - תהליך הפקת אלכוהול, וודקה, ג'ין ורום. הרמה אכן גבוהה ולא זורקים לך למשל וויסקי מגישים בהיי בול כי ככה נהוג, אלא מסבירים ספציפים על כל "הגדרה" על כל משקה וכו' וכו' וכו' ויחסית מעמיק. אני אישית ידעתי את רוב החומר, אבל ידעתי את זה מראש שזה יהיה ככה. אבל מה שאהבתי שאני מרגיש שכן מכוונים גבוה וכן שואפים למקצועים וידע עיוני -יחסית- לא שטחי בכלל. אומנם הייתי הפוך אחרי שעתיים שינה והרבה אלכוהול אתמול, וכולם היו "שבוזים" כאלה ועדיין לא הייתה אינטרקציה טובה בין התלמידים וכו'. אבל זה ישתפר אני בטוח. אגב החוברת מהקצת שרפרפתי בה - דווקא ברמה מאוד גבוהה, צבעונית, יפה מעוצבת - בהחלט עומדת בקריטריונים. הדבר היחידי שיחסית לא התלהבתי ממנו - הטעימות. אחרי שאמרו לי שהם מתגאים בהיותם הב"ס עם הפאנל טעימות הכי נרחב - אני די בטוח שהם טועים. לאחר ששמעתי שלמשל בתחום הוודקה סופר פרימיום - בברמאסטר טועמים כמה מותגים - שופן בלוודיר גריי גוס עלית וכו'. כאן עשינו השוואה פשוטה בין פינלנדיה ללבל (שדווקא הייתה לא רעה בכלל בניגוד לביקורות הלא מתלהבות ממנה). נתנו זוברובקה בשביל וודקה "קצת שונה" וסטולי רספברי בשביל וודקה בטעמים. בכל מקרה סה"כ אני מבסוט רק פעם הבאה אני אבוא קצת פחות עייף ומיובש מהיום של אתמול... ויהיה יותר טוב.
אז עשיתי בזמן אמיתי כמו שאמרתי. היום היה שיעור ראשון - תהליך הפקת אלכוהול, וודקה, ג'ין ורום. הרמה אכן גבוהה ולא זורקים לך למשל וויסקי מגישים בהיי בול כי ככה נהוג, אלא מסבירים ספציפים על כל "הגדרה" על כל משקה וכו' וכו' וכו' ויחסית מעמיק. אני אישית ידעתי את רוב החומר, אבל ידעתי את זה מראש שזה יהיה ככה. אבל מה שאהבתי שאני מרגיש שכן מכוונים גבוה וכן שואפים למקצועים וידע עיוני -יחסית- לא שטחי בכלל. אומנם הייתי הפוך אחרי שעתיים שינה והרבה אלכוהול אתמול, וכולם היו "שבוזים" כאלה ועדיין לא הייתה אינטרקציה טובה בין התלמידים וכו'. אבל זה ישתפר אני בטוח. אגב החוברת מהקצת שרפרפתי בה - דווקא ברמה מאוד גבוהה, צבעונית, יפה מעוצבת - בהחלט עומדת בקריטריונים. הדבר היחידי שיחסית לא התלהבתי ממנו - הטעימות. אחרי שאמרו לי שהם מתגאים בהיותם הב"ס עם הפאנל טעימות הכי נרחב - אני די בטוח שהם טועים. לאחר ששמעתי שלמשל בתחום הוודקה סופר פרימיום - בברמאסטר טועמים כמה מותגים - שופן בלוודיר גריי גוס עלית וכו'. כאן עשינו השוואה פשוטה בין פינלנדיה ללבל (שדווקא הייתה לא רעה בכלל בניגוד לביקורות הלא מתלהבות ממנה). נתנו זוברובקה בשביל וודקה "קצת שונה" וסטולי רספברי בשביל וודקה בטעמים. בכל מקרה סה"כ אני מבסוט רק פעם הבאה אני אבוא קצת פחות עייף ומיובש מהיום של אתמול... ויהיה יותר טוב.