התלבטות

התלבטות

(אני מרשה לעצמי להעלות פה הודעה, סוג של לחזור הביתה אחרי טיול ארוך בחו"ל). אחרי חצי שנה של זוגיות (מסתבר שחצי שנה זה בכלל לא מעט), של הקשר הכי בריא ויפה שהיה לי ever זה נגמר. זה לא נגמר בטונים צורמים, לא בגלל בגידה ולא בגלל שנגמרה האהבה. זה נגמר בגלל עקרונות. משהו שהוא בלתי ניתן לשינוי לא מבחינתי ולא מבחינתו, וכדי שזה לא יהיה קשה יותר בהמשך החלטתי לסיים את זה עכשיו, למרות שבהווה אין שום בעיה. (ולא, זה לא שהוא חושש מחתונה
) העניין הוא שקשה לי מאד שלא להיות איתו בקשר. גם לו מאד קשה. החלטנו להישאר ידידים, בינתיים זה נראה כמו משימה בלתי אפשרית שכן כל מפגש מוביל לחיבוקים אינטימיים ונשיקות שאין להן סוף (ואם הייתה מיטה באיזור, זה היה מסתיים בברייק-אפ סקס בריפיט). אני לא יודעת מה עדיף. לחתוך? להיגמל לחלוטין? בלי טלפונים, שיחות, מיילים וכל המסביב? זה יהיה כואב, רקהמחשבה על זה מציפה אותי דמעות. או להישאר ידידה שלו, להוריד מינונים בשיחות ובפגישות ולקוות שהזמן יעשה את שלו? מה עושים?

Fire Of Heaven

New member
לחתוך

כואב מאוד בהתחלה אבל הרבה יותר קל בסוף. לא סתם אומרים רחוק מהעיין רחוק מהלב. השאלה האם את באמת רוצה זאת ועד כמה העקרונות שבגללם נפרדתם חשובים. אי אפשר לענות בלי לדעת על מה מדובר, אבל אם למרות הכל החלטת לגמור אז חיבת לחתוך באופן מוחלט. כלומר למחוק טלפונים מתנות וכל דבר שיכל להזכיר אותו. רק ככה יהי לך הרבה יותר קל בהמשך.

כרגע הבעיה הכי גדולה

זה עניין החברים המשותפים. הם היו קודם חברים שלו ועם הזמן הפכו לחברים קרובים שלי, להתנתק ממנו באופן מוחלט אומר גם להתנתק מהם, זה לא יהיה הוגן. תודה על התגובה.

Fire Of Heaven

New member
אם הם מספיק קרובים

תוכלי לבקש מהם שלא יזכירו אותו בנוכחותך. אני מאמין שהם יבינו ואחרי שיעבור מספיק זמן הוא ןהזיכרון שלו כבר לא יפירעו לך וזה יעבור חןץ מזה חברים קרובים באמת זה מצרך מאוד נדיר וסביר שיש רק בודדים כאלו כך שזה לא אמור להיות קשה לשמור על קשר עם מי שחשוב באמת.

Hartley

New member
הוא מתעלל בחתולים ? מתעקש על שלישיה ?

מה כבר יכול להביא לכזה צעד סופני ?

אני לא רוצה להעלות את זה פה

כי אנחנו עלולים לסטות מהנושא. אבל זה בהחלט עניין עקרוני ובלתי ניתן לשינוי. זה נותח ונחפר מכל כיוון אפשרי, אני מכבדת אותו ולא מזלזלת בדרך שבה הוא רואה את העתיד שלו, אבל זה נוף אחר מהנוף שלי. (
יום שישי הראשון בלעדיו).

אישון36

New member
מה הוא אנס זקנה ?

חייבים את המידע בשביל להבין את הסיטואציה. בכל מיקרה אם זה מביך מידי (אנס חתולה) אז אין מה לעשות - אם גומרים אז גומרים. כלל מפתח כל אחד מקבל חזרה את החברים "שלו" - את לא יכולה להשאר בקשר עם החברים שלו (אם את מכבדת אותו). אישון. אונס זקנות בסופר.

אישון, זה לא הצחיק אותי

ואני מכירה את ההומור המוזר שלך, עדיין, זה לא הצחיק אותי. אונס וזקנות וכל זה. למה צריך את המידע בשביל להבין את הסיטואציה? אני חושבת שפירטתי מספיק (תקן אותי אם אתה רואה קושי לענות לי על ההתלבטות אם להישאר בקשר או לא להישאר בקשר אחרי שנפרדים, יחד עם כל מה שכבר כתבתי בהודעה הראשית - שזה לא נגמר ב"רע"). צודק בעניין החברים שלו, צודק.

אישון36

New member
אין התלבטות

אם זה נגמר "רע" ואין סיכוי לחזור - אין סיבה לקשר. צריך ניקיון פנימי לפני הקשר הבא - תתחילי להתכונן לפסח. אישון. מחפש את נקודת הניקיון שלו עצמו.

זה כן מצחיק!

אונס חתולות זה מצחיק! נערות בגיל ההתבגרות שמתאבדות זה גם מצחיק! והפרעות אכילה זה הכי מצחיק! אז שלא תגידי שזה לא מצחיק ולכי למטבח!

לחתוך

כואב וקשה, אבל מה שקורה כרגע נשמע כמו משהו שלא יתן לכם להמשיך הלאה וישאיר אתכם במצב ביניים לא פתרון וכן, הזמן עושה את שלו.

aviavram

New member
ראי נפרדתי ממשהיא מדהימה בפורום סמוך

הפרידה היתה בהחלטה שלה -עקרונות כדבריך והיא כל הזמן מצלצלת שולחת הודעוות רוצה לצאת לשתות בירה אין מה לעשות צריך לחתוך נשארה לך בירה?

magenta73

New member
אני לא אכנס לוורידים

של מה העקרונות כן הלאה... מה שכן, קשה לסיים מערכת יחסים טובה, רק בגלל עקרונות ולא בגלל שנגמרה האהבה, כי תמיד יש את הפוטנציאל ואת ה"מה אם"... ולכן, יותר מתמיד - לחתוך. מעבר לכך שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה - אם נפרדים אז נפרדים. את לא יכולה להישאר ידידה שלו, בגלל הסיבות שהעלתי קודם - לא נגמרה האהבה, אז איך אפשר ידידות? זה תמיד יגמר בפוצי קוצי. לכן, אם החלטת לחתוך - תחתכי. לגבי חברים - החברים נשארים עם מי שהם היו חברים שלו קודם לזוגיות.

אכן, פוטנציאל ארור.

את צודקת. אבל תובנות לחוד ומעשים לחוד... אני מקווה להתאפס על עצמי מהר, לאזור אומץ ולעשות את הצעד הקשה הזה. תודה. }{

1Shir

New member
כנראה שכולם צודקים לגבי להתנתק קצת לפחות כרגע

לדעתי העקרונות הם או ילדים או מקום מגורים. אולי בכל זאת ניתן להתפשר?
אני הייתי מציעה לבדוק מה הסיבות שכל אחד מכם לא מוותר על העקרון שלו. לפעמים יש לנו הנחות בסיס מסוימות, אך הן לא בהכרח אקסיומות. כשמבינים שהן לא אקסיומות, אפשר לפעמים לראות דברים אחרת.

....

הסיבות נבדקו ונותחו. דיברנו עד שכבר נגמרו המילים. עם כל הרצון הטוב שלנו ועם כל האהבה הנפלאה - אין מה לעשות. זה שחור או לבן ואין באמצע, לצערי הרב. ניתוק כרגע זו האופציה הנכונה. תודה..

תקשיבי, לא רוצה לומר ש"הופתעתי"...

אבל, הופתעתי
עמך הסליחה שמראש לא ציפיתי לכזו תובנה, אבל באמת כתבת נכון מאד... "לפעמים יש לנו הנחות בסיס מסוימות, אך הן לא בהכרח אקסיומות. כשמבינים שהן לא אקסיומות, אפשר לפעמים לראות דברים אחרת." נורא מדויק.

למעלה