את דעתי כבר אמרו לפניי. אני חושב כמו כולם...
אז אני אחסוך, אבל לעניין החברים... הם ילדים גדולים, החברים האלו, לא? למה שלא תתני להם להחליט? מקסימום יווצר מצב שבו הם יצטרכו להחליט ביום נתון אם לצאת לבלות איתך או איתו. ויודעת מה... אם הוא יעשה להם מניפולציות, או את לצורך העניין, אני מוכן להתערב, בלי להכיר את החברים האמורים (הרי אפילו אותך אני לא מכיר), שהם ידעו להחזיר לו מנה אחת אפיים. מה את צריכה לעשות רק את יודעת, לכל היותר את מבקשת את דעתנו, אבל זה כל מה שזה, דיעה. החיים שלך הם שלך, החלטות שלך הן שלך. אבל... מניסיון שלי... אל תחליטי עבור אחרים. זה לא רק טיפשי וגורם להמון כאב ראש מיותר... לפעמים האחרים האלו עשויים (או, למצער, עלולים, תלוי איך מסתכלים על הדברים) להפתיע אותך ולעשות את הדבר הלא צפוי, זה שדווקא מיטיב איתך. ולמרות שגם את מה שאני עומד לומר עכשיו אני בטוח שאת יודעת לבד, אבל בכל זאת: הזמן לא מעביר את הדברים, הוא מעביר את הכאב. הוא לוקח את הדברים הרעים שקרו לנו, גורם לנו לשכוח את החלקים הלא נעימים ולזכור רק את הדברים הטובים ואז, כשאנחנו כבר לא זוכרים למה בכינו הוא לוקח את הזכרון המשופץ, שם אותו בקופסה קטנה, ממש ממש קטנה, נועל אותה וזורק את המפתח. לפעמים הזכרונות, במיוחד מפני שהם משופצים ונוצצים, נלחמים וקופצים בתוך הקופסה ואז יש כאב לב קטן ועמום אבל בסוף גם הם הולכים לישון והקופסא... איפשהו אני בטוח שיש ארכיב שלם של קופסאות-זיכרון חתומות ונעולות שמכילות המון זכרונות משופצים שישנים וחולמים חלומות שמחים ומשופצים. ובינתיים... בינתיים שיהיה לך רק טוב.