התלבטות

ufffnick

New member
נראה לי שיש כאן התגוננות יתר.

לא הבאתי את הדברים מלשון שיפוט (ולכן הסימן השאלה שבסוגריים), אלא מתוך כוונה לגרום לך מחשבה שנייה. לא קראתי את כל השירשור, וראיתי רק מאוחר יותר שחולמת (כפרה עליה), רשמה את דעתה שדומה לשלי. לא מקובל עלייך - בעיה שלך. הבאתי את דבריי מניסיוני האישי, פעם אחת נפרדתי בגלל עקרונות וזה נגרר עד אין קץ במעין ידידות שגלשה לאינטימיות. שנאתי את זה, ושנאתי את עצמי בגלל זה. בפעם אחרת נתתי לקשר למצות עצמו, והיה לי הרבה יותר קל ושלם עם הפרידה. בשני המקרים זה נגרר שנתיים. השאלה היא איך את רוצה להעביר את השנתיים שלך... (כמובן שזה לא מחייב). או לחילופין, עד כמהכואב את רוצה שזה יהיה. קשר ארוך עם תחושה של מיצוי בסופו, לא בהכרח מגדיל (ואף מקטין משמעותית) את שיברון הלב בסופו. כמובן שמחוסר מידע וידע (ובאמת שלא בא לי לדעת), אין לי היכולת לומר מה את עושה איתו לפני אחרי ובזמן המיזמוזים, כך שאין לי מושג איך לקחת את זה לכיוון ההוא. בקיצור, מגננת היתר שלך בנושא, צריכה (לטעמי), לעורר בך את השאלה, למה את כל כך מתנצלת וכעוסה בגלל דעותינו (של כמה זרים בודדים), שאין להם שמץ של מושג מה קורה לך בחיים (ואת האמת לא ממש מעניין אותנו). בקיצור, תקראי את דברי למ"מ, ידידינו, דיברי חוכמה בקצות אצבעותיו.

למעלה