עכשיו קצת יותר ברור
בואי ונציין כבר בתחילה שסיפורך כמו סיפורים דומים לו אינם קשורים כלל לשירשור , לא בזה היה דיון השירשור , אלה במצב בו האבא כן רוצה לראות את הילד/ה..בעוד האמא מגבילה זאת לפעם או פעמיים בשבוע בהסכם וחמור מכך , לפעמים פשוט ממררת את חיי האב או "מעלימה" אותו מחיי ילדיו בכלל . פרט קטן נוסף..למה התגרשתם ? ואיך היו הגירושין? הגט ניתן מרצון או כפיה? ומי יזם את הגירושין ? בהחלט סיפור קצת תמוהה , ואני ניזון מהאיפורמציה שלך בלבד לגבי כל המהלכים שציינת , אני בטוח שיש לו הרבה להגיד ויכול לצייר את הצד שלו הפוך לחלוטין ...אבל הוא ..לא כאן כדי להשלים את התמונה .. בהנחה שהסיפור כפי שציינת, אתחיל מהסוף...זה האבא שלה ..מגעיל ככל שיהיה לא תוכלי לשנות את זה ..ומיותר לך לטרוח כלל לבקש את כל הסמכות ההורית אלייך...את יודעת ? המצחיק או העצוב בכל זה ..שיכול והילדה תגדל , תכיר אותו , וכל כך תאהב את אביה כאילו הוא גידל אותה כל חייו .... לא הבנתי לאן הוא נעלם אם את היית זו שלוקחת אותה אליו מדי שבת כי הוא אינו נייד ??? הגעת שבת אחת והוא לא היה שם .??? או שהפסקת לקחת אותה אליו והוא מצידו הפסיק את הקשר ? כך או אחרת , ע"פ סיפורך אני בכל אופן מזהה כאן נדוקת תורפה שלו ..והיא ..בית המשפט , הסדרי ראיה בצו או מזונות ..אם ..רק אם סיפורך מדוייק אני הייתי מפעיל את כל מכבש הלחצים הן דרך ההוצל"פ והן בבית המשפט ולו רק בכדי שיפגוש בה ...זו טעות לחשוב שהילדה שלך "מאושרת" ממצבה כרגע ..זה בחיים לא יכול לקרות , נראה לך ? שילדה בלי אבא פשוט מאושרת ? למרות כל הטוב שאת נותנת לה ולמרות כל מאמצייך הכנים להשלים לה את החסר , אין תחליף למשהו שהוא צורך טבעי הטבוע באדם , וזה הוריו ... אלה אם את כבר באיזה זוגיות אחרת , והילדה מתייחסת לבן זוגך כאבא לכל דבר , זה בהחלט מצב שעדיף להשאיר בעינו , אם יש לך בעיה לאתרו , אוכל לסייע לך לעשות כן , נראה לי ...כאמור אני ניזון רק מהצד שלך , שלחץ שכזה יביא אותו לראות אותה ..סה"כ אחרי שעשית משהו דומה הוא אף ביקש להרחיב את הסדרי הראיה ....ואם יהיה עליו "איום" שכזה הוא יחשוש להפר אותו ... איך הוא והילדה יסתדרו כאשר היו נפגשים ..??? הוא הביע רגש אליה ? היא אליו ? צחקו יחד ? שיחקו ? אין ספק שע"פ סיפורך ..עשית כמיטבך..אך מצד שני ..אני לא הייתי מניח לו ...מבחינתי בימים בהם התחייב לראות את הילדה ..ושיגיע בטרמפים מצידי ..יבוא לפגוש בה , אם לא כן ? בימים אלה שישב בכלא ..שם יש הרבה שלא רואים את ילדיהם ..זו חברה שבהחלט מתאימה לכאלה ...ואם תחליטי , אל תהססי , העבירי לי פרטיו לתיבה ואאתר לך אותו .. מקווה שעניתי לך ..