התמונה שלי עם קלאודיה הספרדיה

maozeitan

New member
התמונה שלי עם קלאודיה הספרדיה

ולא מדובר ב MiAdi כמו שכבר הבנתם חחח.

maozeitan

New member
חבר'ה תרגישו חופשי להכנס בי

1. על המראה שלי. 2. על הבחורה. 3. על כל מה שבא לכם אחרי הכל אני עשיתי לכם פה טרור במשך שנתיים. בהצלחה.

כרוני

New member
ממש שיעור כדורעף היום.....

אין בעייה. 2- כבר אמרתי בעבר....היא נראית יותר מדי גברית.
1- אתה ממש שועל. פשוט שיעור בשיווק (אתה בטוח שאתה לא עושה איזה תואר נוסף אחרי המדריך מכון כושר, מסאזיסט, מורה לספרדית ושאר ירקות?)
3- בסוף נעשה לך חיסול ממוקד.

maozeitan

New member
תגדיל את התמונה כרוני

בטח הסתכלת בתמונה הקטנה תלחץ על ה JPG ותראה אותה בגודל מלא ואח"כ תטען שהיא סתם מכוערת.

כרוני

New member
בקטנה היא נראית יותר טוב........./images/Emo6.gif

אגב....תמונה של ספרדייה נחשב לתרבות לאטינית? איפה ROSE שיגיד לך שאתה מעכיר את פני הפורום? חוץ מזה שכבר הראתה לי אותה בעבר וכבר קטלתי אותך בנושא בפרטי. כנראה הזכרון אצלך לא חזק. בערך כמו הקטע הבא: מעוז איתן 18:53 : " לא ארד על אנשים בפורום" מעוז איתן 18:55 : "ג'ון אתה לא יודע מה זה DOCENA" אדום מיי אס.....במקרה הטוב ורוד

כרוני

New member
הראת

לקרוא לפני שאני שולח לקרוא לפני שאני שולח לקרוא לפני שאני שולח

maozeitan

New member
בעיות בהבנת הנקרא? סקלירוזה או קריאה סלקטיבית

רק אחרי שאני אקבל את האדום אני מתחייב לא לרדת על אף אחד בפורום ואני אפילו מוכן לשפר את ההצעה שלי ולהביא פרחים לג'ון במפגש פורום הבא רק אם אני אהיה אדום כמובן.

כרוני

New member
בואנה תמציא בדיחות משלך....

אתה לא יכול להשתמש בדברים שלי נגדי. לפחות שים מרכאות.

rmoses1

New member
הבראתי...

כמו שכתבתי, אני שוקל את הבקשה. מישהו מוכן להסביר לי מה פתאום אדון מעוז נזכר לבקש את זה ???

maozeitan

New member
עוד קצת פרטים על התמונה

היא צולמה מחוץ למועדון הפאסיון בעיר טורמולינוס (וואי וואי אני לא מאמין שהוצאתם ממני את הוידוי הזה) אחרי סבב בארים רציני ושתייה מרובה (ולא שתינו פאנטה כמו שמלאגניה נוהגת לחשוב על ההישראלים) אני זוכר שרק חשבתי איך אני מגיע הביתה בלי שיעצרו אותי לבדיקת אלכוהול כי בכניסה ל LAS LAGUNAS כל הכיכרות מלאות בשוטרים עם מכשירי נשיפה לבדיקת אלכוהול. למה אנחנו לא מחייכים? שאלה טובה... אני באמת שלא זוכר (תוצאה של שתייה מרובה של אלכוהול)

malaguenia

New member
יש לך בכלל רשיון נהיגה פה?

אז ממה פחדת..לפי מה שאמרת לי אתה משתמש ברכבת בשביל לבוא למאלגה? יש משהו רע בווידוי שהלכת לפאסיון? "מעוניין לשתף אותנו"?....

maozeitan

New member
ברור שיש לי רישיון ואפילו רכב מהעבודה.

הבעיה היא כמובן החניה והעלות הכספית של הדלק (55 אירו חופשי חודשי ברכבת) לדעתי החניון ב PLAZA DE LA MERCED ניהיו מיליונרים רק מהכסף ששילמתי להם שם. הלכתי לפאסיון בגלל ששם אין סיכוי שמישהו יגנוב את הבחורה שלי ושים לב ג'ון איזה כוסיות תפסתי שם. (קלאודיה בשחור)

maozeitan

New member
רשמתי לעצמי ביומן ! ראול אצלך בעוד מספר ימים

במסן אל תחסמי אותי במסן ואני אשלח לך את התמונה עד סופ"ש הזה. אני לא רוצה לשלוח אותה לפה לפורום זה לא לעניין !

MiAdi

New member
מעוד, כל הכובד על החשיפה ../images/Emo45.gif

אני ממשיכה לטעון שאתה נראה טוב
אבל אני חייבת לציין שבתמונה השניה אתה נראה הרבה יותר טוב ועירני
. זה כנראה היה לפני ששתית נכון? בתור אישה אני יכולה לומר לך שקלאודיה לא יפה "הורסת" וגם "לא נפלתי מהיופי שלה" כמו שאומרת מרגלית צנעני , אבל עדיין הכי יפה מבין שלושתן. (זו דעתי האישית כי אני לא אוהבת בלונדינים/יות)
ויסלחו לי אם יש כאן בינינו כאלה.

למעלה