התמונה שלי עם קלאודיה הספרדיה

כרוני

New member
אני אני אני

מנחש שזה היה קסטשנו .......חחח
אגב, אני חייב להסכים איתך בדבר אחד......עם רוב הבחורות שיצאתי גם אין לי תמונות.......באסה

maozeitan

New member
כשאתה יוצא עם מישהי לקשר רציני

אתה לא מחפש בחורה שתיהיה דוגמנית על אלא מישהי עם ראש על הכתפיים לחיות איתה את החיים. (היא צריכה להראות טוב בעינך אבל ברור שיש דברים שהם מעבר אלא מה? שאתה בטח ברמה של הספרדית שלך בטח דיברת איתה בשפת הסימנים כי לדבר על נושאים קצת יותר רציניים בטוח שאין באפשרותך כי האוצר מילים שלך מאד מאד מוגבל ! ואל תשחק לי אותה עכשיו שאתה מסוגל לנהל דו-שיח על כל נושא שבעולם בספרדית כי אני בטוח שאתה לא.

כרוני

New member
אני אמשיך לנקוט עמדה

1- מי אמר שבחורה יפה ומשהי עם ראש כל הכתפיים לא הולך ביחד? 2- רק שתדע שלפעמים לדבר כמו אב"י של הספרדית רק יקטין לך את הסיכויים...... לא יעזור כלום לתייר יש הילה מעצם היותו תייר.... 3- כמו שזה נראה באמת אין לך מה לטוס......חבל על עוגמת הנפש......לארגנטינאיות יש פיוז קצר כיאה לבנות מדינה לאטינית......כמות ה"לא" זה עוד כלום לעומת כמות ההתעלמות שתקבל.....

תפסיק להיות פרובוקטור!!!

קודם כל.... מי אמר שאני יוצא עם בחורות לקשר רציני?? הכי הרבה שהייתי במקום כלשהו רצוף זה שלושה שבועות (בקורדובה, סגונדה וז...בפעם הראשונה שבועיים) אז קודם כל - אני כן מחפש דוגמנית, וגם עם ראש על הכתפיים....בלי להשתחצן : כבר מצאתי כאלה ! שנית - כמו שכרוני אמר, אם היית מכיר מספיק בחורות יפות היית רואה שחלקן גם עם אופי מדהים. שלישית - מחזק את כל מה שכרוני אמר...אתה הולך לחזור כ"כ מתוסכל משם, חבל על המאמץ..... ושפת הסימנים, לאאא לא נראה לי האוצר מילים שלי גדול! כנ"ל פעלים...אז לא את הכל אני יודע להטות, ולדקדק ברמה שלך, אבל כמו שאתה רואה - הסתדרתי גם בלי זה,מן הסתם גם דיברנו, ולא בשפת הסימנים...אלא ב CSATELLANO , למרות שבניגוד אליך, אצלי בקשר יש גם דברים מעבר ל"דיבורים", ואם לא הבנת שלח לי או לכרוני מסר בפרטי ונסביר לך לא על גבי הפורום. וכן - אלו שיצאתי איתן הן מאותן מדהימות שיש בהן גם הרבה מעבר, הלוואי והיית יכול להבין שבחורה איכותית מבחינת אופי לא חייבת להיות מכוערת. טוב אחי אני חייב ללכת, בדיוק בזמן שאני כאן מדבר איתך, אני גם מתכתב בSMS עם ארגנטינאית שבארץ (ואני רציני לגמרי)....תיכף תגיד שגם האס אמ אסים בשפת הסימנים??

maozeitan

New member
אל תתיחס לרמה שלי אלא לשלך

כי אני מעולם לא אגיד על עצמי שאני יודע ספרדית טוב. (אני נשבע לך שאני לא יודע וכהוכחה לכך אתה יכול לשאול את מלאגניה) אתה הוא זה שאמרת שהספרדית שלך די ברמה כי יש לך כשרון לשפה, ולכן נכנסתי בך על יהירות והשחצנות שלך ובעצם הורדתי אותך לקרקע כדי להראות לך אדוני בשישה חודשים לא לומדים כלום בספרדית. (בטוח שללא קורס מסודר אין סיכוי בכלל) תקרא מה שמלאגניה כתבה על איזה בחור ישראלי שגר פה שבא לפה וכבר אחרי שנה לטענתה הבחור ביחד עם ארוחת הקורנפלקס שלו היה מנתח יצירות של LORCA אתה חושב שזה סתם??? אני בטוח שהוא ירק דם ואכל חרא כל השנה הזאת כדי להיות מסוגל לקרוא טקסט שלם בספרדית ללא עזרת המילון. תשאל את יואל מתי כמה לילות הוא ישב מול המחברות והספרים כדי לשנן מילים בספרדית שהוא לא הכיר והיום הוא קוצר את הפירות אז אתה שעשית איזה טיול מסכן רוצה להגיד שאתה כבר יכול לדבר על כל נושא בעולם ושאוצר המילים שלך גדול? תנסה לקרוא את איזו כתבה מהעיתון SUR ואח"כ תספר לי כמה הבנת מהכתבה. שיהיה לך בהצלחה מעוז, שכבר 4 שנים פה ועדיין רוצה להשאר שנה נוספת כדי להתמקצע בשפה הספרדית

חבל שאין אולימפיאדה לזה

טוב שלא עשית מזה מילודרמה..... נו אז מה, גם אני חרקתי שיניים ולמדתי קשה, ואח"כ קצרתי את הפירות.... יהירות ושחצנות שלי? אתה האחרון להגיד שאתה שולט בשפה?? מר "אני רוצה אדום, מגיע לי אדום אני עוזר לכל הפורום וואני גם מדריך חדר כושר מסאזיסט ובעל רכב מהחברה ואפילו רשיון" אני באמת מנסה להפסיק להגיב לתגובות הילדותיות שלך, אבל פשוט לא מצליח, אתה פרובוקטור ברמות על... כמו שקלאודיה יפה בעיניך - סבבה ... כך גם בעיניי אני יודע ספרדית... מה אתה חי בסרט שאני צריך להוכיח לך משהו, אתה עוד לא קונסול השפה בישראל, ואפילו לא בעל צבע אדום בפורום ספרדית (חחחחח), אתה בס"הכ עוד ניק כמוני.... claro??

maozeitan

New member
יש הבדל גדול מאד

אני בשביל לקבל את תעודת המדריך כושר שלי והמסאזי'ט למדתי במשך שנה שלמה (כן כן שנה שלמה) באקדמית הספורט ORTOS פעמיים בשבוע (שבת וראשון) בין השעות 10 בבוקר עד 19 בערב !!! עשיתי עשרות מבחנים עיוניים ומעשיים בשתי שפות בינ"ל (אנגלית וספרדית) וזה היה עוד אחרי שבוע מתיש של לימודים באוניברסיטה. אז תעשה לי טובה יש הבדל בין אחד שבא סתם לטיול מוצ'ילרים לבין אנשים שיושבים ומשקיעים שעות בלמידה של נושא מסויים ועוד צריכים להתמודד עם שפה זרה (שאל את יואל, שאל את מלאגניה שבאה לישראל בלי לדעת מילה הם יגידו לך יותר טוב ממני) בקשר לקלאודיה. ברור שניתן להתווכח לגבי יופי כזה או אחרשל בחורה כי אין בזה חוקים (לך תסביר איך מישהו התחתן עם עינב) אבל בקשר לידע של שפה בהחלט ניתן כי לכל שפה יש כללים וחוקים ברורים משלה כיצד להגיד נכון את המשפט כיצד לכתוב והיכן לשים את הטילדה, במקרה הזה ממעט הספרדית שכתבת ניתן להבין שאינך שולט ברזי השפה כמו כן אינך יודע להטות פעלים ואינך שולט בזמנים השונים ולעיתים אף ממציא מילים שלא קיימות. מקווה שלמפגש הפורום תסכים לקבל את הפרחים שאני אביא לך (כמובן בצבע אדוםםםםםםםםםםםם)

la verdad es q yo no se hablar perfectamente

pero sin saber o con saber....tenes que entiender como juegar el juego כמו שכבר אמרתי.... y si qieres me dar floras rojos - muchisimo gracias pero no te entiendo, te vas a vueler de espana a israel especialmente para verme ?

maozeitan

New member
טוב ברור לך שרשמת עם שגיאות.

בכל מקרה, כשאני אבוא לארץ כדי להסדיר את הויזת סטודנט שלי, אחנו נעשה מפגש פורום ואם עד אז אני אהיה אדום בפורום אז אני אביא לך פרחים סבבה?

maozeitan

New member
mas de mil veces te dije que no hablo bien

pero tio, has de estudiar mucho mas el idioma sobre todo la parte de la gramatica por ejemplo vueler-eso que significa? qieres-quieres floras-flores מה גם שזה נקבה ולכן flores ROJAS juegar-jugar simepre tienes algunos fallos pero es normal que los tengas porque a mi me pasa igual

סבבה

כמו שאמרתי - עצם זה שהבנתי את זה (את מה שכתבת) כבר אני בכמה רמות מעל מוצ'ילר ממוצע.... כמו שאתה רואה, לדבר אני יודע, לכתוב פחות, להבין יותר!

maozeitan

New member
ולסיום סתכל על מלאגניה שהיתה 10 שנים אחי 10

שנים, ועדיין יש לה שגיאות כתיב בעברית ואני לא יודע אבל מעריך שגם בספרדית יש לה שגיאות (למרות שלא ראיתי את המחברות שלה מהאוניברסיטה)

malaguenia

New member
כפי מה שזכור לי

כותבים הישראלים ולא "ההישראלים", (איפה שכתבת שאתה לא שותה פנטה) רשיון ולא "רישיון". כשראיתי קובץ מצורף חשבתי שתדביק תמונה של רכב מהעבודה..
. ויש לך עוד שגיאות שאין לי כח לחפש, כן זו המקלדת, אה לא, אז כתבת יותר מדי,לא זה גוגל? לא הוא הסתכל בטלה בזמן שכתב..נו אז אולי יש לי שגיאות, עוד לא מצאתי הרבה ואם כבר לא רציניות, אז מה אני שמחה עם עצמי. סוי פליזזזזזזז . ולא ממורמרת כמוך! קלאודיה נראת ממש כועסת בתמונה השנייה, אתה לא חושב שהיא מקנאה בכוסית* שבאמצע שמלטפת אותך...?

כרוני

New member
כוסית באמצע? לזאת את קוראת בחורה בכלל

היא נראית עוד יותר גבר מהימנית. הפרצוף שלה, שתהיה בריאה, מזכיר לי איזה גיטריסט בלהקת רוק או את זה מהארי פוטר ..... כנראה בגלל זה הימנית מצוברחת.....שטרנסג'נדר אחר כבר שם על מעוסיטו שלה ידיים....
מעוז, גבר.......מה זה? שים תמונה של הגרמנייה שלך, כדי שלא נחשוב עליך דברים רעים.

malaguenia

New member
jajajaja me meoooo

הבלונדה הגרמנית הרבה יותר חמודה..
pero.."para gustos, los colores"​
על טעם ועל ריח..

maozeitan

New member
את הבחורה שבאתי איתה לפה מישראל גם הכרת לא?

זאת עם החזה הגדול, מה את חושבת עליה? כן שתפי אותנו, בואי נפתח שרשורים על הבחורות שמעוז יצא עמן, ממש מעניין את כל הפורום !

maozeitan

New member
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול !

קודם כל שמלאגניה תשים תמונה של בחורים שהיא יצאה איתם/החבר הנוכחי שלה שכולנו נזכה לראות באיזה חתיך/יפיוף היא מתהדרת. שנית כל שאדון כרוני יועיל ויעלה תמונה אחת לפחות של איזו מישהי שיצאה איתו (עד עכשיו כולנו שמענו פה שמות של כאלה ואחרות) רק ג'ון העלה פה תמונות של בחורות (שנראות די טוב למען האמת) כל השאר... סתם אלופים בלדבר כרוני ומלאגניה, תגישו קורות חיים (CV) להחליף את רזי ברקאי בתוכנית הכל דיבורים לדעתי יש לכם סיכוי די טוב.

maozeitan

New member
מלאגניה תעשי לי ילדדדדדדדדדדדדדדדד

רק שייצא חכם כמוך ושידע לכתוב בלי שגיאות בשתי השפות? על כמה מזונות סגרנו?

למעלה