תפסיק להיות פרובוקטור!!!
קודם כל.... מי אמר שאני יוצא עם בחורות לקשר רציני?? הכי הרבה שהייתי במקום כלשהו רצוף זה שלושה שבועות (בקורדובה, סגונדה וז...בפעם הראשונה שבועיים) אז קודם כל - אני כן מחפש דוגמנית, וגם עם ראש על הכתפיים....בלי להשתחצן : כבר מצאתי כאלה ! שנית - כמו שכרוני אמר, אם היית מכיר מספיק בחורות יפות היית רואה שחלקן גם עם אופי מדהים. שלישית - מחזק את כל מה שכרוני אמר...אתה הולך לחזור כ"כ מתוסכל משם, חבל על המאמץ..... ושפת הסימנים, לאאא לא נראה לי האוצר מילים שלי גדול! כנ"ל פעלים...אז לא את הכל אני יודע להטות, ולדקדק ברמה שלך, אבל כמו שאתה רואה - הסתדרתי גם בלי זה,מן הסתם גם דיברנו, ולא בשפת הסימנים...אלא ב CSATELLANO , למרות שבניגוד אליך, אצלי בקשר יש גם דברים מעבר ל"דיבורים", ואם לא הבנת שלח לי או לכרוני מסר בפרטי ונסביר לך לא על גבי הפורום. וכן - אלו שיצאתי איתן הן מאותן מדהימות שיש בהן גם הרבה מעבר, הלוואי והיית יכול להבין שבחורה איכותית מבחינת אופי לא חייבת להיות מכוערת. טוב אחי אני חייב ללכת, בדיוק בזמן שאני כאן מדבר איתך, אני גם מתכתב בSMS עם ארגנטינאית שבארץ (ואני רציני לגמרי)....תיכף תגיד שגם האס אמ אסים בשפת הסימנים??