התמונה שלי עם קלאודיה הספרדיה

maozeitan

New member
חבל שאת לא צעירה באיזה שני עשורים....

הא??? עוד הייתי יכול להספיק לקחת את הטיסת לילה שיוצאת היום מברצלונה.

MiAdi

New member
מה לעשות.........קצת מאוחר...

גם לא צעירה בשני עשורים למרות שאני מרגישה כזו
, גם תפוסה + נסיכה בת 3.5 שנים. ו....טיסה מברצלונה ??? לא אמרת שאתה מתגורר במלאגה ? או שאתה בחופשה כמו כל הספרדים?

maozeitan

New member
אין טיסה ישירה ממלאגה לארץ

צריך לטוס ממלאגה לברצלונה ואז לת"א. טוב אני חושב שאני אוותר על הרעיון להתחיל איתך ממש לא מתאים לי נדוניה של ילדה בת 3.5 רק זה חסר לי עכשיו לשלם manutencion

MiAdi

New member
טוב, אז גם אני מוותרת ../images/Emo4.gif....

מוזר מה שאתה כותב שאין טיסה ישירה ממלאגה לישראל..... בשנת 2000 טסתי (אמנם בטיול מאורגן ממקום העבודה שלי אז) לספרד והטיסה היתה מבן גוריון למלאגה הלוך וחזור. אם אני לא טועה זה היה במטוס בשם "Viva" קטן ומצ'וקמק ואמרו לנו שהוא שייך לחברת Iberia. אך..........איזה טיול משגע עשינו בחבל אנדלוסיה, אני מתה לחזור לשם יום אחד אבל בעלי מעדיף לחסוך לטיול לארגנטינה שהוא לא מכיר, אלא רק מסיפורים שלי ותמונות.

maozeitan

New member
בשנת 2005 סגרו את הקו מלאגה-בן גוריון

לאחר שההישראלים הפסיקו לגדוש את המלון של סרוונטס (המלון הכשר לישראלים בטורמולינוס) והתחיל כל הטרנד הזה של שיט תענוגות בספינה ואז הם התחילו לבוא בספינות פאר למלאגה (מפוצצות בישראלים) אז הקו פשוט נסגר כי לא היה ביקוש

כרוני

New member
מעוז טורס....ספר לי על השיט הזה למלאגה.

אם אני אבוא כבר למשחק אני אפנק את עצמי גם בקרוז......ככה שייכנס לי לרשימות.....

MiAdi

New member
כרוני, כנס ל........

www.mano.co.il ותתרשם. יש מכל מיני מקומות ובמחירים שונים. אני ממליצה מאוד. יצאנו איתם כבר ל- 2 הפלגות ובחודש הבא לעוד אחת.

ושוב מעוז - אין כד ריק יותר

מזה שממלא את עצמו.... ולא נעים לי להיות זה שאומר לך את זה, כי אותי כבר עכשיו אתה לא הכי אוהב, אבל אני איאלץ להגיד שלא רק שהן לא ממש כוסיות, הן גם ממש לא כוסיות.... וזאת בשחור - אני מקווה שאין לה הפתעות מתחת לשרוול (או מתחת לחגורה) כי הפנים לא הכי נשיות שראיתי... אתה יכול אולי לשאול אותה porque no tienes cara de mujer ? ושכחת לציין את זה בקו"ח במכתבים הקודמים שלך... בעל תואר בספרדית, מדריך חדר כושר, מסאז'יסט, ובעל רשיון ואפילו רכב מהעבודה !

maozeitan

New member
אפילו את השאלה רשמת עם שגיאות

זה אמור להכתב por que no tieNE cara de mujer וסליחה שאין לי מקלדת בספרדית ואין לי טילדה (מתנצל מראש) porque- משמעותו בגלל por que - משמעותו למה tienes- יש לך TIENE-יש לה el/ella/usted - גוף שלישי יחיד בקיצור חבוב אתה כל פעם מוכיח שאתה סתם לא יודע וחבל !

maozeitan

New member
עכשיו לאחר ההסבר שלך וקריאה נוספת הבנתי.

הוא בעקרון רצה שאני אשאל אותה באופן ישיר: מדוע אין לך פנים של אישה. הבנתי הבנתי אני חשבתי שהוא שואל עליה. בעקרון אני חושב שהיופי הוא בעיני המתבונן וכאשר אני יוצא עם מישהי והיא נראית טוב בעיני אז זה מה שחשוב לי. אחרי הכל לא אני ולא מסיטר ג'ון דוגמני צמרת סה"כ בחורים נורמלים שנראים "בסדר" ולא יותר מכך. אז מה הקטע שלו אפשר לחשוב שכשהוא הולך לישון מחכה לו בר-רפאלי מתחת לסדינים ! מה שקובע זה גם איך הבן אדם כי בסופו של יום ליופי מתרגלים ונשארים עם האופי (כמובן שאם הבחורה נראית כמו מארק עינב אז אין על מה לדבר בכלל אלא אם כן קוראים לך כרוני). בקיצור מיסטר ג'ון צא מהסרט שאתה חי בו, לא בר רפאלי לא רותם סלע ואפילו לא אגם רוטברג יציעו לך לצאת איתן.

כרוני

New member
סבבה שאתה מריץ עליי בדיחה

אבל תציין בבקשה שאין לי שום קשר בשום אופן ליצור/טרול/מכה הזאת.....

maozeitan

New member
נכון שאין לך והיית מת שיהיה לך דרכון כמו שלה.

ואם כבר בעניין חתונות אתה (יהלי) אפשר פשוט להתחדש בכלה חדשה (ובדרכון)

כרוני

New member
אתה מחפש בכוח שאני אתחמם עליך ואתן אש?

1- אמרתי אלף פעם, ואם הסתומה הזאת רוצה לקפוץ פה עוד פעם מהקבר אז סבבה, הקטע זה להיות בארגנטינה!!! פחות הקטע של להחזיק דרכון ארגנטינאי. אם זה כל כך היה יושב לי על הלב הייתי "מוצא לך איזה קורבן שצריך DINERO"...... 2- תאמין לי שאם תהיה לי בעייה, כמו ל"מ י ר י ד ב ו ש", למצוא לי בת זוג במדינה הזאת... אז בנקל יש רשימה, שכבר התנוססה בגאון על דפי הפורום הזה, בה אוכל לחפש לי בת זוג שלא תהיה צ'ולה. באותה עת גם אקבל דרכון בלי "מוצא לך קורבן שצריך DINERO"..... 3- תפסיק לעצבן אותי עם הסתומה הזאת אחרת אני אקח את הצד של ג'ון ואכנס בך על הטרנסג'נדריות שאתה תופס בפיק-אפ ULTIMO LUGAR.....
.....היא באמת נראית כמו גבר.....

דבר בשם עצמך ילד

לא יודע מה איתך אבל אני ממש לא מתפשר.... נראים "בסדר" : קודם כל, אל תכליל אותי באותה קבוצה איתך, ולא משנה באיזה נושא...קל וחומר כשמדובר במראה....תגדיר את עצמך איך שבא לך, אני לא אומר כלום....אבל אותי? מי אתה שתעשה זאת?! וחבר,כנראה שהמצב בספרד לא כזה מדהים , נדבר ביוני 2008 כשתחזור מארגנטינה ואז תבין ששמות כמו אגם רוטברג ורותם סלע (שברצינות - אני לא יודע מי זאת ואיך היא נראית) הן לא כזה דבר מדהים, אפילו בארץ לא חסרות נשים שלא נופלות מהן, פשוט הן לא מפורסמות באינטרנט...צא קצת מהבית תראה אותן. בניגוק אליך אני לא הולך להשתחצן כאן על הבחורות שיצאתי איתן, אבל בוא רק נגיד שהתמונות שראית - זה לא משהו מחוץ למציאות שלי, ואני מתבאס שאין לי תמונות של אלו שיצאתי איתן... אה כן וכמובן שרובן לא יודעות אנגלית. נחש באיזו שפה דיברנו...

למעלה