התמסחרות .

Burberry

New member
התמסחרות .

זה מה שעובר כרגע על בית הבובות , לפחות ככה זה נראה =/ חבל.

אתה לא יכול להגיד דבר כזה

ולא להסביר למה. בית הבובות לא התמסחרו, כנראה אתה לא באמת מבין מה הפירוש של מיסחור.. אבל יהיה נחמד אם תסביר את עצמך וכולנו כאן נבין למה אתה מתכוון..

Burberry

New member
כנסו ותבינו .

קליפ בערוץ 24 (סיגפו) , הופעה בערוץ 24 (למעני) ... זה רק ההתחלה . ברגע שהם יראו שאנשים יאהבו את זה (ואני לא מדבר על הקהל שיש להם כרגע ) , זה כבר יהיה ברדיו(יש מצב משמיעים אותם ברדיו, לא בטוח בזה) ומשם הדרך סלולה ... כל ערס ופרחה ישמעו את השירים שלהם באוטו :( מוות.

Hadardur

New member
כמו כל הזמרים האחרים והטובים...

אתה מדבר סתם שטויות... זה חלק מזה מותק, מותר לכל בנאדם לשמוע את השירים שלהם בין אם הוא "ערס" "פריק" כמו שאתה אומר. אני לא מבינה גם מה רע בזה? זה בדיוק כמו שאר האמנים הטובים... בישראל ומחוצה לה!!! אז כולם "מתמסחרים"... יש בעיה? אפאחד לא מכריח אותך לשמוע אותם

itaishiff

New member
התמסחרות

קראתי את דעתך וגם את התגובות היפות של החברים הטובים כאן מהפורום. אני רוצה להסביר לך משהו שכדאי שתיקח בחשבון. כל להקה שבונה את עצמה, מנסה להגיע לכמה שיותר קהל. אם זה דרך טלוויזיה, רדיו,אינטרנט או הופעות. נכון, אנחנו מיקדנו את הדגש בהופעות, אבל חלילה לא על ידי ביטול השאר. לדעתי המונח התמסחרות מגיע משינוי גישה, שינוי מוסיקה, שינוי אווירה... לא מהגעה למדיות השונות. אני באמת מאמין שמה שאנחנו, נשאר ולא התקלקל... הקליפ לסיגפו יצא לפני שנה אגב... וברדיו שומעים אותנו לפני שהתחלנו להופיע..נכון, התדירות קצת עלתה, אבל עדיין.. אני מקווה שתוכל להנות מהמוסיקה, גם אם אתה מרגיש שהתמסחרנו קצת... תאמין לי שאנחנו אותם אנשים, עם אותן ההבעות ואותם הריגושים...:) שיהיה לך סוף שבוע קסום...

יפה איתי...

ורק חיזקת את מה שאמרתי!! הבנתם כולם? אין מסחרה זה הכל ברוח הקסם הטובה..

Burberry

New member
איתי .

אני מבין אותך ואת הדעה שלך ולקחתי גם את זה בחשבון. ברור שלהקה לא תשאר על אש קטנה כל הזמן ומתישהו היא חייבת לפרוץ (אם היא טובה מספיק כמובן , ואתם יותר מזה ). אבל לא יודע , התחלתי פשוט להרגיש אחרת , שזה פשוט הופך להיות משהו אחר . אני מפחד שיקרה מה שקרה ליהודים , שעכשיו על איזה ילד חושב שזה "קול" לשמוע היהודים והכל . אנשים שלא מתחברים לשירים שומעים אותם בכוח כי זה הולך ... מזה אני מפחד שזה מה שיקרה לבית הבובות . לזה התכוונתי . ואני יודע שזה לא ממש בשליטה שלכם .

אתה מדבר שטויות..

מה איכפת לך מי שומע את ב"ה???? כל עוד אתה נהנה מהמוזיקה שהם עושים למה זה צריך להפריע לך בכלל?? מצידי שסמיר שוקרי ישמע את הדיסק! אם הוא נהנה אז למה לא?? מה הופך אותך לבן אדם שכן יכול לשמוע ב"ה יותר מאשר אנשים שאתה מכנה :"ערסים"?? שטויותתתת אתה לא צריך לחשוב על זה בצורה הזאת אלה להפך.. אתה צריך לגמריי לפרגן.. הם עושים עבודת קודש הלהקה הזאת.. בזה שהם נותנים לכל כך הרבה אנשים להרגיש טוב ברגע שהם שומעים את המוזיקה שלהם.. תנסה להתעלות על המחשבה הקצת (ותסלח לי כן..) דבילית שלך.. תגיע להופעות ותהנה.. אחרי הכל אווירה כזאת אי אפשר לשנות.. פשוט אי אפשר.. שבת שלום לכולם..

RoCKeR121

New member
היהודים לא בדיוק התמסחרו

אומנם הם יותר מוכרים מלפני 10 שנים אבל המוזיקה שלהם היא אותה מוזיקה למרות שזה בהחלט היה התמסחרות להוציא את הדיסק המיותר של האנפלג(למרות שמי שאוהב את הלהקה נהנה ממנו) וכנ"ל הLIVE(שיש לי אותו ואני מאוד אוהב אותו...) חלק מזה שהם לא התמסחרו זה כי הם גם לא מוציאים שום חומר מקורי כבר המון זמן(חוץ מהסינגל שיצא לאחרונה...) והחומר הישן שלהם מאוד לא ממוסחר...

itaishiff

New member
התמסחרות #2

עדיין לא הצלחתי להבין מה רע בכל ילד ששומע היהודים? אני חושב שאם משהו טוב תופס, מעולה שכולם שומעים...!!! מה עדיף? שכולם ישמעו רק את המוסיקה הגרועה הפופולרית? אני חושב שהבעיה מגיע כאשר הלהקה משתנה באופייה. לא אם שומעים אותה בכל מקום. אני שמח מהעובדה שאכפת לך ואתה דואג, אבל כל עוד אנשים טובים נמצאים באיזור, אני רגוע... מקווה שגם אתה...:) לסיום אציין, כי מה שכן נמצא בשליטתנו, לא ישתנה.. לפחות לא לרעה.. אבל אל תשכח שכולנו בני אדם, ובני אדם משתנים בכל יום!! לדעתי להשאר כמו שהיינו תמיד, בלי להתחשב במציאות שמין הסתם משפיעה על כולנו, פה הטעות!! אנחנו אנשים דינמים, להקה דינמית ובאמת באמת מאמין, שיהיה טוב... ים של אור לך איתי

Burberry

New member
איתי , אני אוהב אותך :)

ואני מחזיק מהמילה שלך , אני סומך עליכם . אתם גדולים מהחיים .

itaishiff

New member
תודה...

מקווה שהשתכנעת... שוב, תודה שכל כך אכפת לך... איתי

Burberry

New member
איתי .

אני מבין אותך ואת הדעה שלך ולקחתי גם את זה בחשבון. ברור שלהקה לא תשאר על אש קטנה כל הזמן ומתישהו היא חייבת לפרוץ (אם היא טובה מספיק כמובן , ואתם יותר מזה ). אבל לא יודע , התחלתי פשוט להרגיש אחרת , שזה פשוט הופך להיות משהו אחר . אני מפחד שיקרה מה שקרה ליהודים , שעכשיו על איזה ילד חושב שזה "קול" לשמוע היהודים והכל . אנשים שלא מתחברים לשירים שומעים אותם בכוח כי זה הולך ... מזה אני מפחד שזה מה שיקרה לבית הבובות . לזה התכוונתי . ואני יודע שזה לא ממש בשליטה שלכם .

למעלה