התמסחרות .

ny34

New member
צרות טובות-החברים של בני ../images/Emo13.gif כל כך

אוהב את השיר הזה...

דעתי....

בית הבובות עדיין לא התמסחרו לגמרי. למרות מה שאמרת איתי, אני אישית מההופעה בערוץ 24 קיבלתי את ההרגשה שאתם משנים קצת את הייחודיות שלכם. זה הרי ברור שבאותה הופעה שיניתם קצת את הקצב ואני מקווה שזה לא ימשיך להיות ככה בכל ההופעות כי חבל.. זה יהיה מאוס... קצב כמו של שיר רגיל של כל להקת רוק אחרת.

itaishiff

New member
באמת?!

השיר בוצע כמו תמיד... אותו קצב ואותו עיבוד...(כמו בהופעה..)

שניר1984

New member
חבר'ה אני לא מבין אתכם, באמת!

מאיפה זה הגיע פתאום כל הדיבורים האלה על התמסחרות ושינוי גרסאות של השירים. אני כבר המון זמן הולך להופעות של ב"ה והייתי במספר לא קטן וזה ממש שטויות, ההופעות הן אותן הופעות והשירים הם אותם שירים, לפעמים מנגנים אותם יותר שקט ולפעמים פחות אבל הלהקה נשארה עם אותה רוח שתמיד אפיינה אותה, והכיף הוא אותו כיף. תסתכלו על השירים החדשים, הסגנון לא השתנה. במקום להגיד כל הכבוד על זה שיותר אנשים מתחברים למוזיקה אתם אומרים שזה לא בסדר, איפה הפרגון? אף אחד לא מת מקצת פרגון

ממש לאא

מי שאומר שהשיר משתנה מהופעה להופעה לא היה ביותר מהופעה אחת (אם בכלל..) אני אישית הייתי באיזה 7 הופעות רק לאחרונה (אמיר ואיתי יעידו על כך...) וכל הופעה אותו דבר!! שום שינוי... הגירסא של למעני בהופעות זה לא אותה גירסא שמופיעה בדיסק זה נכון אבל מה שהם שרים בהופעות זה אותו דבר כל הופעה.. אז כולכם צאו מהסרט שנכנסתם אליו ובואו נסגור ת'נושא בנימה חיובית כי אין שום מסחרה הכל קסום פה.. מובן??

eladi88

New member
זה מה שהתכוונתי

שבהופעות הם מבצעים את השיר שונה....לא כמו בדיסק... לא התכוונתי שבכל הופעה הם מבצעים את השיר בצורה שונה

hadarisan

New member
טוב אנשים תיררגעו קצת בסה"כ

אני חושבת שהבן אדם הביע את הדאגה שלו , לא מתוך רצון לעצבן אלא מתוך פחד שהלהקה שהוא אוהב תתחיל להשתנות....תקשיב אני מבינה מאיזה מקום אתה בא כי נכון המון להקות לפני בית הבובות התמסחרו אבל שמעת את איתי, שמעת אותנו ואת דעתנו וכמובן שדעתי האישית היא שבית הבובות לא מתמסחרים ולא יתמסחרו בעתיד כי יש הם משהו אמיתי שדווקא בגללו אתה כל כך אוהב אותם נכון? אז אני מקווה שלפחות הדעות האלה הרגיעו אותך קצת ....יום טוב!

Burberry

New member
בדיוק .

לא אמרתי שב"ה הבובות ממוסחרים , רק דאגתי שהם אולי בדרך . איתי די הרגיע אותי , אז כבר בסדר , אני סומך עליו :) שבת שלום חברים , תעשו חיים .

Ma E

New member
הם לא התמסחרו פשוט יש ביקוש גדול..

אני בטוחה שאיתי וכל הלהקה בשמים כי זה מה שהם הכי רוצים.. שכולם יכירו אותם.. אבל לדעתי הרבה יותר נחמד זה שהלהקה הייתה לפני כמה חודשים שהלהקה והשירים שלה עברו מפה לאוזן [או ממחשב למחשב
] ואז לא כל בן אדם שני מכיר את המוסיקה שאתה שומע.. היה לי קצת יותר כיף שהם לא היו מוכרים כל כך.. אבל וואללה הרי זאת המטרה של כל להקה במיוחד שיש לה מוסיקה טובה כל כך ותופסת כמו של בית הבובות [בקרוב אצל יציאת חרום] אז איתי וכל השאר שיהיה לכם רק הצלחה כמו עכשיו וגדולה עוד יותר
אבל להתמסחר זה דבר שונה לגמרי.. הם לא יעשו פירסומת לשוקו קרלו או בגדים משלהם [נכון?] חחחחחחחח יום טוב

hadarisan

New member
אתה יכול/ה לפרט קצת על יציאת חירום

פשוט שמעתי כמה פעמים עליהם אבל לא יצא לי לשמוע אותם....שווה?

hadarisan

New member
אוקיי ביטול כי קראתי עליהם בשרשור

למטה...סורי ותודה בכל מקרה!

itaishiff

New member
יש שיקולים

להוציא בושם חדש "בובה"... או אולי קלמרים לבית הספר...

למעלה