התמסחרות .

Freaky Styley

New member
זה לא קשור להמסחרות..

אם מישהו שומע נגיד בית הבובות כי זה מגניב לשמוע בית הבובות, זה לא אומר שום דבר על הלהקה עצמה. זה רק אומר שמוסיקה שלה נהיית פופולרית יותר, גם אם הם לא עברו שום שינוי... זו לא התמסחרות..

voger

New member
עוד דבר אחד

אביב גפן זה התמסחרות בכל מקום יש את השירים שלו הוא עשה פרסומות(גם לשירים שלו) הוא היה במסע עם בלקפילד שצילמו את זה בטלוויזיה עכשיו זה התמסחרות בשביל פרסום בית הבובות זה בכלל לא התמסחרות מותר להם להשמיע את השירים שלהם ברדיו אני חושב שכולם אוהבים את זה שהשירים שלהם ברדיו. את הקליפ שלהם משדרים פעם ב.. אז לא נראה לי שזה התמסחרות

שניר1984

New member
שטויות

תמיד יש את זה שיגיד שברגע שלהקה מצליחה היא מתמסחרת. להקה לא מתמסחרת מזה שמשמיעים אותה ברדיו או שהרבה אנשים אוהבים אותה (כי כמו שאמיר תמיד אומר בית הבובות זה קודם כל הקהל). דוגמא שניה, דיסק שעולה עשרים(!) שקל בהופעה וההופעה היא יחסית במחיר סביר. מה לעשות שכרגע הלהקה מצליחה והרבה שומעים אותם ובגלל זה מן הסתם יותר מדברים עליהם.

hodayoyo

New member
ממוסחרים תקרא ליהודים,למשינה../images/Emo60.gif

(ויש לזה הוכחות, אל תתווכחו
) אבל בית הבובות?? כי הם מנסים להגיע אל עוד קהל דרך ערוץ 24?? נו באמת! יש גבול עד כמה להקה יכולה להגיע לציבור מפה לאוזן ולהסתמך על זה!

dani3p

New member
אוי משינה כלכך התמסחרו שזה נוראאא!!

כל ההופעות של הסלקום האלה והאפשרות לשמוע את הדיסק רק בסלקום וזהה!! אאעעהה!! גם ככה כל השירים שלהם נשמעים בול אותו דבר!!!

THE vampire11

New member
טעות חמורה

בית הבובות ממש לא ממוסחרים... הדרך שהם הגיעו להצלחה יכולה להצביע על זה.. הם לא עשו את זה בדרך הרגילה הם ממש לא מתמסחרים אתה לא יכול להגיד את זה!

eladi88

New member
מסכים לכל מילה אחי

ת'אמת עד לא מזמן גם חשבתי שב"ה מתמסחרים... אבל אחרי התגובה של איתי... הבנתי את גודל הטעות שלי המשך יום נעים

RoCKeR121

New member
אם אתה אומר את זה אתה לא מבין בין

הצלחה והתמסחרות אם אומן מושמע הרבה פעמים ברדיו זה כי יש לו קהל אם אומן מופיע בערוץ 24 זה כי יש לו קהל או שהוא רוצה להגיע לקהל חדש אם אומן אפילו עושה פרסומת בטלויזיה זה לא התמסחרות...כן זה רק בשביל הכסף אבל כל עוד הוא לא מערב את המוזיקה שלו זאת לא התמסחרות ברגע שהרמה של האומן יורדת כתוצאה מדרישה של הקהל לעוד חומר זאת התמסחרות ברגע שהאומן מוציא מרצ'נדייזינג אידיוטים כמו כוסות נעליים ודברים כאלה זה התמסחרות(למרות שחולצות וכובעים של להקות זה לא נחשב לדעתי...) איך להקה שהוציאה רק דיסק אחד ו2 קליפים(שאחד מהם הוא עוד לפני שיצא הדיסק!) יכולה להיות ממוסחרת זה ממש מעל לשכל שלי...

dani3p

New member
העניין הוא ככה:

מוזיקה ממוסחרת היא מוזיקה שנכתבה במטרה להיות פופולרים בקהל יעד מסוים. נגיד יש זמרת ששרה על אהבה או פלייסטיישן (לא נזכיר שמות *רוניאהממ*) רק בגלל שזה מגניב וקול.. לא כל מוזיקה היא ממסוחרת, אבל יש הרבה מוזיקה ממוסחרת ברדיו ובטיוי.. זה נכון. זה שלהקה מתחילה להתפרסם לא ישר אומר שהם מתמסחרים.. אלא רק מתפרסמים.. ביום שבית הבובות יתחילו לשיר על כמה שהגוף של זאתי יפה וכמה שזה "גזעי" לקנות פלאפון כזה או אחר תוכל להגיד שהם מתמסחרים.. התגובה שלי יצאה מבולגנת ולא בכיף שלי עכשיו לסדר אותה תתמודדו,נכון?

RoCKeR121

New member
למה לשיר על אהבה זה להתמסחר?

זה לחלוטין תלוי איך עושים את זה... אולי יש אנשים שיראו בזה קיטש אבל זה לא אומר שזה ממוסחר בלדות הם שירים ממש טובים וממש מרגשים בד"כ למשל scorpins-still loving you או בעיברית שלום חנוך - אהבת נעוריי(ויש לו גם את השיר עם שתי העלמות שאני לא זוכר את השם שלו...)

dani3p

New member
הכללתי בצורה לא נכונה

התכוונתי לשיר על אהבה כי זה מה שהקהל יעד אוהב ומרגיש מחובר לזה.. נגיד.. הרבה בני נוער יתחברו לשירים של אהבה נכזבת, אז אם אמן יחליט לכתוב על אהבה נכזבת רק כדי למכור יותר.. ולא כי זה ב'מת מה שהוא מרגיש זה התמסחרות. מקווה שהבהרתי את עצמי

RoCKeR121

New member
אוקיי...אז את חושבת שאביב גפן

התמסחר בזה שהוא כתב את כל השירי אהבה נכזבת שלו?

dani3p

New member
נו הסברתי את עצמי

אמרתי שאם הוא כותב על אהבה רק כדי למכור זו התמסחרות! כל אמן שכותב על נושא מסוים רק כדי למכור זה התמסחרות.. אמרתם פה גם על פרסומות, כן! אמן שמנצל את המוזיקה שלו כדי למכור פרסומות גם ממסוחר! סאבלימינל.. כל ה-כי אני אמיתי שתו שוקו קרלו בולשיט.. הם ניצלו את המוזיקה שלהם כדי למכור.. או רוני שפשוט כל הקליפ שלה זה פרסומת אחת גדולה או שהיא שרה על הפלייסטיישן.. זה התמסחרות!!!

RoCKeR121

New member
שאלתי אם את חושבת שכן

כי אני חושב שהוא לא ממוסחר בגלל זה...כי באמת היו לו תקופות קשות בחיים...חוצמזה הוא יוצר גדול אחד מהגדולים ברוק הישראלי אז קשה לי להגיד עליו שהוא ממוסחר... אבל אמרתי שאם אומן לא מערב את המוזיקה שלו בפרומת זאת לא התמסחרות...בכל זאת הוא בנאדם כמוך והוא רוצה לאכול גם כן...מה אם הוא מוכשר אז לא מגיע לו?חחחח

dani3p

New member
נו אז הוא מרוויח כסף ממוזיקה

למה צריך לערב פרסומות? (אני אישית פשוט נגד פרסומות וחושבת שהן השטן) אז היו לו תקופות קשות.. נו בסדר לא אמרתי כלום.. מה זה קשור בכלל? אני לא מכירה אותו ולא אוהבת את המוזיקה שלו אז אני לא יכולה להגיד שהוא ממוסחר אבל אני גם לא יכולה להגיד שהוא לא ממוסחר מאותה סיבה. יאללה עזוב אותך.. לא משנה לי בכלל אם הוא ממוסחר או לא כי זה כולה אביב גפן (ויסלחו לי כל המעריצים שלו למינהם.. לא מזיז לי.. אני לא אוהבת אותו וזו דעתי) להת'

למעלה