התנפץ לי המיקסר על הריצפה

bali

New member
מנהל
בשמחה רבה

תראי, אם הקיימיקס עשה מבחינתך את העבודה, ותמצאי אותו במחיר שווה, את יכולה ללכת עליו שוב. רק שבבצקים כבדים או קשים צריך לעבוד במהירות נמוכה כדי לא לקרוע את המנוע או הרצועות שלו. הוא לא גרוע, רק פחות חזק ממה שחשבתי או ציפיתי.

ניריתי 1

New member
ומצד שני

אם כבר קרה מה שקרה, זו הזדמנות להישתדרג עם המיקסר !
אני בכלל מאמינה שדברים לא קורים סתם. ואם קרה, אז יש סיבה. אולי מישהו מלמעלה כיוון ת'תאונה הזו כדי ליצור עבורי הזדמנות למשהו אחר ? טוב יותר ?

ומצד שלישי ... לא היה לי מי יודע מה ניסיון איתו עם בצקים כבדים או קשים. מקסימום הכנתי פוקצ'ה או בצק לפיצה.
אני מאמינה שזה ישתנה אחרי הקורס קונדיטוריה. חבל לי לפספס את חלון ההזדמנויות הזה.

ומצד רביעי... איך אכער את המטבח המושקע עם מיקסר מאסיבי מכוער שיעמוד באמצע על השיש ? הקיימיקס היה כמו אביזר עיצובי חתיכי.

לא יודעת. אשכרה לא יודעת מה לעשות

bali

New member
מנהל
מממ... זה באמת עניין של יופי מול אופי

המיקסרים שעשויים מנירוסטה לא כאלה מכוערים.

לי יש קנווד שף

שהוא בדיוק כמו המייג'ור (קערת נירוסטה, מנוע חזק של 1400W) רק עם קערה בגודל 5 ליטר.
קניתי אותו בהונג-קונג כך שאני לא ממש יודעת אם יש לו מספר דגם ואם אפשר להשיגו בארץ (או מה מחירו).
אני מאוד מאוד מרוצה ממנו, הוא לגמרי סוס עבודה, אבל חייבת לציין שגם אצלי הוא קצת רוקד.
לפעמים אני מצטערת שלא קניתי את המייג'ור כי אצלי מדובר במשפחה גדולה ויש לזה הצדקה מסויימת...

ניריתי 1

New member
נקרא ממש טוב הקנווד שף ...

אני רק לא חושבת שיש אותו בארץ.
הצלחתי כן לאתר דגם מסויים שדומה למה שאת מתארת, והמחיר מרקיע שחקים. פי 3 מהקיימיקס שנשבר לי ! וזה ממש לא בתקציב כרגע ... אם סידרת המייג'ור באותו טווח מחירים, אז אצטרך להסתפק שוב בקיימיקס מטעמי תקציב.
חבל דווקא התלהבתי מהתיאור שלך.

איך סוחבים מהונג-קונג מיקסר ?

ניריתי 1

New member
אני לא יודעת ...

כלומר זה ממש לא הזמן להיכנס להוצאה גדולה.
אני תמיד הולכת על הטוב ביותר. אבל הפעם יש בתקופה זו עומס הוצאות (למשל הקורס קונדיטוריה !) ולא אוכל להשקיע כמה אלפי שקלים במיקסר, לפחות לא כרגע. לא הגבלתי את עצמי עם סכום / עם מספר, אבל ברור לי שלא אחרוג מ 2000 שקל.

bali

New member
מנהל
זה בסיידר

הגיוני.
ובנחלט תוכלי למצוא מיקסר טוב בסכום הזה, כולל מייג'ור. מציעה לך להסתכל על מיקסרים בחנות אבל לחפש מחיר טוב באינטרנט. ולבדוק מבצעים ברשתות גדולות ואצל ברימאג, היבואן.

ניריתי 1

New member
הבנתי. הדגם הספציפי הזה נפסל על כיעור.

הוא ממש מכוער וזה לא בא בחשבון.

אגש לכמה חנויות להתרשם ממקור ראשון. קשה דרך האינטרנט להחליט.

תודה

שלי מטיטניום כמו בקישור שצירפתי ולא סחבתי

אותו מהונג-קונג כי פשוט פשוט גרתי שם בתקופה שהוא נקנה (זה היה לפני 4 שנים בערך).

אילנית12

New member
אוףףף,גם שלי רוקד

כל פעם מחזיקה אותו בלישה
אבל חייבת לציין שהוא מעולה בהקצפה.
וניריתי טוב שנפל על הריצפה ולא עלייך חלילה

CallMeCavanaugh

New member
לניריתי זה כבר לא יעזור

אבל בשביל שאר בעלי המיקסרים הרוקדים בזמן לישה - מה שאני עושה זה להניח אותו על מגבת, זה מקטין את הריקודים בצורה מאוד משמעותית.
חוץ מזה, למיקסר יש נטיה לרקוד לכיוון מסויים, אז פשוט להניח אותו כך שהוא ירקוד לכיוון הקיר ולא לכיוון קצה השיש.

ניריתי 1

New member
אכן כך

הנזק יכל היה להיות עצום. ההתנתקות של המיקסר מהחשמל תוך כדי הנפילה, היתה יכולה לפרק את כל הזכוכית חיפוי מהקיר וגם לנפץ את האריכים בריצפה. יצאתי "בזול". יאללה כפרות. אצ'פר את עצמי עם מיקסר משופר וחזק יותר.

למעלה