התעוררתי ושוב זה נגמר

רעוּת

New member
התעוררתי ושוב זה נגמר ../images/Emo133.gif

אתם כותבים שורות קצרות או מגילות
? מה סוג המחוות האהוב עליכם
? מה אתם אוהבים לאכול לארוחת בוקר
? עשיתם פעם חנוכת בית
? מי אף פעם לא יהיה שלכם
? שוקולד מריר או שוקולד מתוק (חלב)
? למה אתם מוכנים להתאהב
? במה אתם נזכרים יותר מדי? הייתם פעם בפריז
? ממה אתם סובלים יותר- מחום או מקור
? מאיזה חלומות אתם שונאים להתעורר
? מה החלטתם לשנות, ואכן הצלחתם? איזה גלגל הצלה אתם צריכים שיזרקו לכם
? אהבה זה דבר מידבק
? ממה אתם נזהרים
? איפה הייתם רוצים להישאר? אתם נוטים לאחר או מגיעים בזמן
? "אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, כי אי אפשר ואי אפשר
?" איך כאב יכול להיות מתוק
? מה השיר של רונה שאתם הכי פחות אוהבים |הריקודהמוזר|? מהם הדברים שאתכם משמחים
? ומה זה לעזאזל הריקוד המוזר של הלב? האם מדובר בוואלס, או שמא המשוררת התכוונה לטנגו?
משעמם לי, אז תזרמו
.

גוזלה

New member
זורמת. רק כי גמלי משעמם.

אתם כותבים שורות קצרות או מגילות? מגילות בשורות קצרות. מה סוג המחוות האהוב עליכם?|סדגש כל מחווה שהיא. אני אוהבת דברים קטנים וחמודים. | מה אתם אוהבים לאכול לארוחת בוקר? כל תקופה משהו אחר. מממ... קפה? עשיתם פעם חנוכת בית? התכוונתי לעשות. שוקולד מריר או שוקולד מתוק (חלב)? מריר. עם אגוזים. למה אתם מוכנים להתאהב? למה לא? במה אתם נזכרים יותר מדי? בעבר. הייתם פעם בפריז? טרם. ממה אתם סובלים יותר- מחום או מקור? פעם לחלוטין מחום! היום, אני כבר לא בטוחה, קור הורג אותי גם. מאיזה חלומות אתם שונאים להתעורר? מהחלומות הלא פתורים. זה מחרפן אותי. מה החלטתם לשנות, ואכן הצלחתם? הצלחה חלקית. "או-לה-לה, גמני רוצה לחיות נכון..." איזה גלגל הצלה אתם צריכים שיזרקו לכם? רטלין. אהבה זה דבר מידבק? לא תמיד. לצערי. ממה אתם נזהרים? ממשאיות שנצמדות אלי מימין, כשיש משמאלי אוטובוס! זה עושה לי קלסטרופוביה. איפה הייתם רוצים להישאר? בלפני שנה. אתם נוטים לאחר או מגיעים בזמן? תלוי לאן. אבל בדר"כ, מאוד מדייקת למקומות רשמיים. "אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, כי אי אפשר ואי אפשר?" כבר נכנעתי. איך כאב יכול להיות מתוק? מזוכיזם. מה השיר של רונה שאתם הכי פחות אוהבים |הריקודהמוזר|? אולי "הפעם האחרונה"... מהם הדברים שאתכם משמחים? שוקולד! :] חברים! :] ציון טוב במבחן! :] ומה זה לעזאזל הריקוד המוזר של הלב? האם מדובר בוואלס, או שמא המשוררת התכוונה לטנגו? זה בכל מקרה ריקוד סוער כזה ודרמטי. בטוח לא וואלס. אולי פלמנקו? אולי באמת טנגו.

groishir

New member
תשובותיי

כי יש לי מלא דברים לעשות אבל אין לי כוח. אתם כותבים שורות קצרות או מגילות? מגילות. תלוי במצברוח. מה סוג המחוות האהוב עליכם? מכתבים קטנים ומגניבים. מה אתם אוהבים לאכול לארוחת בוקר? שוקו וקורנפלקס. (פחח קפה) עשיתם פעם חנוכת בית? תוכנן משהו באיזור אבל לא חח מי אף פעם לא יהיה שלכם? הו שוקולד מריר או שוקולד מתוק (חלב)? חלבלב למה אתם מוכנים להתאהב? כי זה נחמד? במה אתם נזכרים יותר מדי? בכלום הייתם פעם בפריז? יאפ ממה אתם סובלים יותר- מחום או מקור? חום!!!!@. מאיזה חלומות אתם שונאים להתעורר? מחלומות שאשכרה קורים בהם דברים שהלוואי שיקרו במציאות. אבל זה לא ייקרה. מה החלטתם לשנות, ואכן הצלחתם? החלטתי להגיד לאנשים בפנים מה מפריע לי בהם. איזה גלגל הצלה אתם צריכים שיזרקו לכם? שום דבר מיוחד.. אהבה זה דבר מידבק? לאדעת ממה אתם נזהרים? מהרבה, במידה. איפה הייתם רוצים להישאר? בביתתת אתם נוטים לאחר או מגיעים בזמן? אני תמיד חושבת שאני אאחר ואז אני רצה כל הדרך ומגיעה אפילו לפני. פף. "אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, כי אי אפשר ואי אפשר?" בהחלט איך כאב יכול להיות מתוק? אוובר עומק בשבילי... מה השיר של רונה שאתם הכי פחות אוהבים |הריקודהמוזר|? נראלי "מיהו המיילל ברוח". אלא אם כן זה לא שלה. מהם הדברים שאתכם משמחים? אנשים שנונים כאלה. ומה זה לעזאזל הריקוד המוזר של הלב? האם מדובר בוואלס, או שמא המשוררת התכוונה לטנגו? שמץ, אבל תמיד דמיינתי את זה כריקוד שמח וסוער כזה..

נראה לי שמיהוהמייללברוח זה באמת לא שלה../images/Emo12.gif

פעם שמעתי את זה ברדיו בביצוע אחר וכך גיליתי שזה קאבר. אלא אם זה בכלל שיר אחר ואני לא זוכרת נכון, אבל נראה לי שזה זה

רעוּת

New member
אבל עכשיו זה כבר של רונה ../images/Emo46.gif

וחוצמזה, כשאני שואלת: "מה השיר של רונה שאתם הכי פחות אוהבים |הריקודהמוזר|?" התשובה בגוף השאלה.

חחח את מתווכחת עם עצמך?

דווקא שמעתי את זה בביצוע של ברנש, לא ברנשה. שיר פופולרי לקאברים כנראה. כמו אנג'וי דה סיילנס.

רעוּת

New member
גם אני פעם שמעתי את זה בביצוע של גבר

והייתי כזה: "לך מפה. זה שיר לסביות"
.

../images/Emo6.gif

אני לא יכולה להסכים עם טענתך או לדחות אותה כי אני לא באמת זוכרת את המילים מלבד השורה וחצי של הפזמון

groishir

New member
ווהו, עד לריקוד המוזר!

זה אחלה שיר. תתביישי אומשהו דרמטי אחר.

../images/Emo6.gif

|התירוץ| משעמם לי ואין לי משהו אמיתי לעשות (לנגן בפסנתר? שיעורים במתמוות שלא הכנתי כבר חודשים? דוחות מעבדה בביולוגיה שאני דוחה ממי-יודע-מתי? מה???
) ובלה בלה בלה |סתירוץ| אתם כותבים שורות קצרות או מגילות? מגילות, אני בטוחה שכבר עליתם על זה בעצמכם
ואם לא, הנה עוד הוכחה
מה סוג המחוות האהוב עליכם? ל...לא יודעת?
מה אתם אוהבים לאכול לארוחת בוקר? דגנים עם חלב, או חלב/תה/שוקו עם דברים שמנימתוקים. עשיתם פעם חנוכת בית? ההורים שלי עשו חנוכת בית אחרי שעשינו שיפוץ גדול לפני 6 שנים... חצי שנה אחרי שסיימנו אותו...
מי אף פעם לא יהיה שלכם? מי כן? :0 שוקולד מריר או שוקולד מתוק (חלב)? לבן! למה אתם מוכנים להתאהב? מי אמר שאני מוכנה?
|לבשלאבן| (סתם
) במה אתם נזכרים יותר מדי? השאלה היא במה בכלל אני נזכרת חוץ מימי הולדת של אחים קטנים של ילדים שהכרתי בכיתה ג
יש לי זיכרון של זבוב. אפילו לא דג זהב, כי דג זהב בעצם זוכר לשלושה חודשים וזבוב חי רק איזה שבוע, אז.... מגילות כבר אמרנו? :X הייתם פעם בפריז? אהא ממה אתם סובלים יותר- מחום או מקור? מחום, כ"כ. מחום אני סובלת גם נפשית
מאיזה חלומות אתם שונאים להתעורר? אני שונאת להתעורר באופן כללי. יש לי את החולצה הזו ממוּז - "בשביל זה התעוררתי?", כ"כ מוטו לחיים. מה החלטתם לשנות, ואכן הצלחתם? כלום, אני בסה"כ גרגר חול קטנטן בעולם הגדול...
איזה גלגל הצלה אתם צריכים שיזרקו לכם? כרטיס טיסה לארץ לעולם לא?
אהבה זה דבר מידבק? אם אמא של רונה אמרה, אמא של רונה יודעת
ממה אתם נזהרים? מאנשים עם מעילים כהים וארוכים שמציעים לי סוכריות ברחוב. אלא אם אלה סוכריות *ממש* שוות. איפה הייתם רוצים להישאר? בגיל 16 :{ או פשוט בכיתה י"ב (נו, 16 עם ותק של שנה) minus הלימודים :{ תסביך פיטר פן טראגי אמג
אתם נוטים לאחר או מגיעים בזמן? אני לא משהו עם זמנים אבל איכשהו לרוב יוצא שאני בטוחה שאאחר ואז אני מקדימה. "אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, כי אי אפשר ואי אפשר?" אממ... איך כאב יכול להיות מתוק? אם זה כאב בטן/מוח של מקס ברנר. כשאוכלים מלא מתוק (
) ויש כאב בטן ובחילה והמוח מעורפל ורוצים להתאבד... זה כאב של מתוק :0 מה השיר של רונה שאתם הכי פחות אוהבים |הריקודהמוזר|? האם קלטתי פה מסרים תת-הכרתיים?!
אממממממממממ לא יודעת איזה :{ מהם הדברים שאתכם משמחים? דברים מנצנציםםםםם או קטניםםםםםם או חמודיםםםםםם D:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ומה זה לעזאזל הריקוד המוזר של הלב? האם מדובר בוואלס, או שמא המשוררת התכוונה לטנגו? מכיוון שמדובר ברונה, אני הייתי הולכת על ולס הודגש באמצעות מדגישומטיק

רעוּת

New member
את לא צריכה תירוץ בשביל לענות על השאלון המפגר

שלי
זה שאת מפחדת ממה שאעשה לך (וזה תקף לכולם
) אם לא תעני זאת סיבה מספקת. ועשיתם כבר את המעבדה של הבגרות במעבדה של 2004? כי זאת היתה הבגרות שלי
. ולא, אני לא באמת זוכרת על מה היא היתה
או כמה קיבלתי. אבל אני ניחה שזה היה בסביבות ה-100 |סנוב|

אין לנו בגרות מעבדה אז אני לא באמת יודעת מה

זה, והמעבדות שעשינו אלה נראה לי מעבדות אקראיות שהלבורנטיות המציאו או משהו בסגנון...
(לא דיברו איתנו בחיים על בגרות מעבדה אז אני פשוט מניחה שאין לנו את זה אלא רק עיוני וביודע. זה יהיה ממש מצחיק אם פתאום אגלה שיש לי בגרות מעבדה. :0 ראשית כי אני תחת במעבדות מכיוון שאני סוגשל במגמה רק ממרץ של כיתה י"א, משמע פספסתי את רוב המעבדות ואני לא באמת יודעת לעשות שום דבר מלבד לקפצץ ולצחקק בהתלהבות כשאינדיקטורים משנים צבעים. ושנית, כי אם אני זוכרת נכון - כך יצא שיהיו לי בקיץ שלושה ימים רצופים עם בגרות בכל אחד מהם. אז כן, נקווה שאין לי את זה.
)

טל2009

New member
כואב לי הראש

(מהחום) אתם כותבים שורות קצרות או מגילות? תלוי למי ומה.. לרוב שורות קצרות. מה סוג המחוות האהוב עליכם? חיוך.. מה אתם אוהבים לאכול לארוחת בוקר? לא אוהבת ארוחות בוקר.. טוב אני כן.. טוב לא.. אוףף עשיתם פעם חנוכת בית? לא מי אף פעם לא יהיה שלכם? יותר מדי. רונה
|חותכתורידים| שוקולד מריר או שוקולד מתוק (חלב)? העיקר בלי אגוזים. למה אתם מוכנים להתאהב? כי אי אפשר שלא במה אתם נזכרים יותר מדי? שבת לפני 3 שבועות הייתם פעם בפריז? לא ממה אתם סובלים יותר- מחום או מקור? חום מאיזה חלומות אתם שונאים להתעורר? חלומות טובים מה החלטתם לשנות, ואכן הצלחתם? כלום איזה גלגל הצלה אתם צריכים שיזרקו לכם? כזה שיציל אותי מהמקום הזה. אהבה זה דבר מידבק? לצערי לא ממה אתם נזהרים? מלצאת טיפשה.. ובסוף בכל מקרה אני יוצאת כזאת איפה הייתם רוצים להישאר? ביום שבת בשעות21-23 לפני 3 שבועות... או בתל אביב ><" אתם נוטים לאחר או מגיעים בזמן? בזמן "אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, כי אי אפשר ואי אפשר?" אכן כך איך כאב יכול להיות מתוק? אם מישהי שאני אוהבת גרמה לכאב הזה מה השיר של רונה שאתם הכי פחות אוהבים |הריקודהמוזר|? אין מהם הדברים שאתכם משמחים? להגשים חלומות ולחיות (מה שלא קורה עכשיו) ומה זה לעזאזל הריקוד המוזר של הלב? האם מדובר בוואלס, או שמא המשוררת התכוונה לטנגו? אני לא ממש מבינה בריקודים. בטח ריקוד בקצב של פעימות הלב :S

אוקי

אני כותבת מגילות. ואחרים נותים לענות לי בשורות קצרות סוג המחווה החביבה עלי: יש המון אני כבר לא מצליחה לבודד אותם אני עוכלת גרנולה בבוקר עם יוגורט ואני אוהבת את זה עברנו המון דירות ולעולם לא חגגנו חנוכת בית מליון דולר מעולם לא יהיו שלי, אבל זה בסדר שוקולד מריר אני מוכנה להתתאהב כי למה לא אני נזכרת יותר מדי בימי הילדות שלי הייתי פעמים בפריז ואני לא מתה עליה אני סובלת יותר מחום, יש גבול למה שאפשר להוריד אני שונאת להתעורר מחלום בהמשכים, ועוד יותר לקום לשרותיים רגע לפני שאני נרדמת ואז אני צריחה להתחיל את כול התהליך מהתחלה הצלחתי לשנות המון דברים בעצמי שרציתץי ושוב אני לא יכולה למקד בנתיים אני לא צריחה גלגל הצלה, אבל שאני צריחה זורקים לי אהבה זה מדבק? כן בהחלט ולפעמים זה מסוכן אני נזהרת מאנשים שמרגישים לי רעים לא רוצה להשער בשום מקום אני חיה ברגע אלה עם מדובר בהופעה של רונה אני נותה להקדים כמובן שאני לא יכנע לרעיון הזה. לפעמים כאב יכול היות מתוק לא יודעת איך להסביר את זה, יש משהו ממכר בכך שכולם רואים את הכאב ורוצים לעזור. אבל לדעת שרק אני יכולה בסוף לעזור לעצמי אין כזה שיר דברים שאותי משמחים, חברים/חברות השיר המוזר של הלב, נראה לי שזה וואלס, כלומר בפועל אבל בטאוריה זה יכול להיות כול ריקוד הינה גם לי שיעמם

chen1litvak

New member
חניכת מחשב חדש.

אתם כותבים שורות קצרות או מגילות? תלוי למי, אם מישהו חשוב אז לרוב מגילות מה סוג המחוות האהוב עליכם? שירים? מה אתם אוהבים לאכול לארוחת בוקר? לא אוהבת לאכול בבוקר, אבל אם כבר אז לא מאכלי בוקר. משהו סטייל פיצה\פסטה אבל בערבים ומסעדות אני מתה על ארוחות בוקר, כרגע אני מנסה להיזכר במסעדה שראיתי שמגישים בה ארוחת בוקר במהלך כל היום עשיתם פעם חנוכת בית? לא מי אף פעם לא יהיה שלכם? הקלטת וידאו של ענבל עם צביקה פיק
שוקולד מריר או שוקולד מתוק (חלב)? עם סוכריות קופצות. למה אתם מוכנים להתאהב? בשביל שיהיה על מה לבכות כל שאר החיים במה אתם נזכרים יותר מדי? עלה לי כזה 'האהבה הישנה, זאת שברחה לי..' אבל זה סתם נשמע חמוד. אני נזכרת בזה שנורא נחמד לי במקום שבו אני היום, למרות שהתחבוב מספר אחד שלי הוא תלונות. הייתם פעם בפריז? לא יצאתי מגבולות ארצנו ממה אתם סובלים יותר- מחום או מקור? אני שונאת וסובלת משניהם במידות גבוהות. מאיזה חלומות אתם שונאים להתעורר? כאלה שאני מתה לדעת איך הם ממשיכים מה החלטתם לשנות, ואכן הצלחתם? את הנוכחות שלי בבצפר! מ200 חיסורים ל0!! איזה גלגל הצלה אתם צריכים שיזרקו לכם? ממבחנים. יום שישי הגשתי טופס ריק בהיסטוריה. היום נכשלתי בבוחן באנגלית ומחר מבחן בתנך שכבר בכיתי היום למורה שאני נכשלת. אהבה זה דבר מידבק? בטח ממה אתם נזהרים? לא להיקשר יותר מדי איפה הייתם רוצים להישאר? במיטהההההההה, או בצפון ליד המפל אתם נוטים לאחר או מגיעים בזמן? להקדים "אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, כי אי אפשר ואי אפשר?" אי אפשר אז אי אפשר, לא רוצים לא צריך איך כאב יכול להיות מתוק? איך פינוקיו יכול לעוף? מה השיר של רונה שאתם הכי פחות אוהבים |הריקודהמוזר|? נזרום. למרות שמאז שקראתי את השאלון הזה השיר דבוק לי. האמהאמ. מהם הדברים שאתכם משמחים? אוכל, מוזיקה והקלטות נדירות. ומה זה לעזאזל הריקוד המוזר של הלב? האם מדובר בוואלס, או שמא המשוררת התכוונה לטנגו? וואלס יותר מגניב

למעלה