Silver white winters that melt into springs
אתם כותבים שורות קצרות או מגילות? אם זה לביצפר- אז שורות קצרות. כשנותנים הגבלת מילים/ עמודים אני שמחה
פעם מורה אחת אמרה לי בביצפר "זה לא שיעור בקצרנות פה, תפרטי יותר", לצד ה-100 שהיא נתנה לי במבחן
.
מה סוג המחוות האהוב עליכם? פוליטיקה של מחוות
. עזבו, סמינריונים וזה
.
מה אתם אוהבים לאכול לארוחת בוקר? אני לא אוהבת ארוחות בוקר. ובוקר באופן כללי. אני בדר"כ לא אוכלת כלום ומתה שעתיים אח"כ.
עשיתם פעם חנוכת בית? לא
מי אף פעם לא יהיה שלכם? שוקולד מריר או שוקולד מתוק (חלב)? מתוק. מריר זה קקה. ל
מה אתם מוכנים להתאהב? i never loved nobody fully, always one foot on the group
במה אתם נזכרים יותר מדי? במה שעדיף לשכוח. ואת מה שצריך לזכור אני שוכחת.
הייתם פעם בפריז? לא
ממה אתם סובלים יותר- מחום או מקור? קור. אין לי חימום בבית
השרב הזה מבורך
.
מאיזה חלומות אתם שונאים להתעורר? מאלה ששונים מהמציאות
מה החלטתם לשנות, ואכן הצלחתם? לא
איזה גלגל הצלה אתם צריכים שיזרקו לכם? שקט מופתי
אהבה זה דבר מידבק? לא
ממה אתם נזהרים? מדברים נופלים
איפה הייתם רוצים להישאר? בתואר ראשון
.
אתם נוטים לאחר או מגיעים בזמן? אני דייקנית באופן מחריד |OCD|.
"אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, כי אי אפשר ואי אפשר?" לפעמים באמת אי אפשר. מה נהיה עם האופטימיות הזאת. נו טוב, רונה והשמאל הסהרורי |מגלג"ע|
איך כאב יכול להיות מתוק? זאת אחת הסיבות שאני לא אוהבת את השיר הזה. בנאלי וקיטשי.
מה השיר של רונה שאתם הכי פחות אוהבים |הריקודהמוזר|? למרות כשבר התחלתי להתרגל אליו בעקבות הביצוע בהופעות, שהוא חביב. זה כמו עם גלגלצ- אנשים לא באמת אוהבים את הקקה שמשמיעים להם שם, אבל הם חושבים שהם אוהבים את זה רק כי אחרי מיליון פעמים שהם שומעים את השיר, הם כבר אוהבים אותו כי הוא מוכר להם. יש לזה הסבר בפסיכולוגיה אפילו. כאילו, לא עם שירים, עם אנשים
מהם הדברים שאתכם משמחים? raindrops on roses, וציונים מעל 90. למרות שלא כולם. נמאס לי כבר לקבל 93, זה כזה בינוני.
ומה זה לעזאזל הריקוד המוזר של הלב? האם מדובר בוואלס, או שמא המשוררת התכוונה לטנגו? וואלס, עם המנגינה של השיר
.