התעוררתי ושוב זה נגמר

ROTEM30035

New member
היי היי

ארוחת בוקר טובה זה המפתח לחיים מאושרים! או משהו כזה... וחוצמזה - קורנפלקס זה פרו-בוקר נגיד... יחד עם הקפה. אח"כ מגיעה ארוחת בוקר אמיתית. כזו שצריך לחתוך בה דברים ולמרוח בה דברים ולטבול, לטבול זה חשוב. <

יש גם בבן יהודה

אישית מחבבת את זה של בן יהודה יותר, אבל אולי רק כי הייתי בו יותר פעמים.

רעוּת

New member
Silver white winters that melt into springs

אתם כותבים שורות קצרות או מגילות? אם זה לביצפר- אז שורות קצרות. כשנותנים הגבלת מילים/ עמודים אני שמחה
פעם מורה אחת אמרה לי בביצפר "זה לא שיעור בקצרנות פה, תפרטי יותר", לצד ה-100 שהיא נתנה לי במבחן
. מה סוג המחוות האהוב עליכם? פוליטיקה של מחוות
. עזבו, סמינריונים וזה
. מה אתם אוהבים לאכול לארוחת בוקר? אני לא אוהבת ארוחות בוקר. ובוקר באופן כללי. אני בדר"כ לא אוכלת כלום ומתה שעתיים אח"כ. עשיתם פעם חנוכת בית? לא מי אף פעם לא יהיה שלכם? שוקולד מריר או שוקולד מתוק (חלב)? מתוק. מריר זה קקה. למה אתם מוכנים להתאהב? i never loved nobody fully, always one foot on the group במה אתם נזכרים יותר מדי? במה שעדיף לשכוח. ואת מה שצריך לזכור אני שוכחת. הייתם פעם בפריז? לא ממה אתם סובלים יותר- מחום או מקור? קור. אין לי חימום בבית
השרב הזה מבורך
. מאיזה חלומות אתם שונאים להתעורר? מאלה ששונים מהמציאות מה החלטתם לשנות, ואכן הצלחתם? לא איזה גלגל הצלה אתם צריכים שיזרקו לכם? שקט מופתי
אהבה זה דבר מידבק? לא ממה אתם נזהרים? מדברים נופלים
איפה הייתם רוצים להישאר? בתואר ראשון
. אתם נוטים לאחר או מגיעים בזמן? אני דייקנית באופן מחריד |OCD|. "אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, כי אי אפשר ואי אפשר?" לפעמים באמת אי אפשר. מה נהיה עם האופטימיות הזאת. נו טוב, רונה והשמאל הסהרורי |מגלג"ע| איך כאב יכול להיות מתוק? זאת אחת הסיבות שאני לא אוהבת את השיר הזה. בנאלי וקיטשי. מה השיר של רונה שאתם הכי פחות אוהבים |הריקודהמוזר|? למרות כשבר התחלתי להתרגל אליו בעקבות הביצוע בהופעות, שהוא חביב. זה כמו עם גלגלצ- אנשים לא באמת אוהבים את הקקה שמשמיעים להם שם, אבל הם חושבים שהם אוהבים את זה רק כי אחרי מיליון פעמים שהם שומעים את השיר, הם כבר אוהבים אותו כי הוא מוכר להם. יש לזה הסבר בפסיכולוגיה אפילו. כאילו, לא עם שירים, עם אנשים
מהם הדברים שאתכם משמחים? raindrops on roses, וציונים מעל 90. למרות שלא כולם. נמאס לי כבר לקבל 93, זה כזה בינוני. ומה זה לעזאזל הריקוד המוזר של הלב? האם מדובר בוואלס, או שמא המשוררת התכוונה לטנגו? וואלס, עם המנגינה של השיר
.

chen1litvak

New member
בקשר למורים וזה

המורה שלי לתולדות הקולנוע פשוט חולה נפש. אם המבחן פחות מ10 עמודים הוא ישר אומר שהוא לא טוב. אין אצלו כזה דבר 100, 99 זה הכי גבוה על מבחן של 15 עמודים הוא כתב לי להרחיב יותר ו90. אחרי עוד מבחן כזה הלכתי וצעקתי עליו, הוא שינה לי את כל הציונים ל99 והיה לי בתעודה 99 סופי בתולדות. ואז כשמגיע המבחן באזרחות וכל הכיתה כותבת שני עמודים ואני מגישה שישה עמודים המורה שואלת אותי מה עובר עלי למה כתבתי כל כך הרבה. טוב. הוצאתי. תודה. להתראות.

רעוּת

New member
הו, ימי ביצפר העליזים ../images/Emo16.gif

עכשיו גם כשכבר יש לי מבחן שהוא לא אמריקאי אני עדיין מחפשת על הטופס איפה אפשר להקיף את התשובה הנכונה
כבר שכחתי מהזה לכתוב

לפחות היה שם 100../images/Emo46.gif

שנתיים שלמות בהיסטוריה כל המבחנים שלי היו "לא מספיק", "להרחיב", "למה ~משהו~?" וגם הייתי מאבדת על זה נקודות. ועכשיו זה שנתיים באזרחות של "לא מספיק" והערות מעפנות כאלה
אה, וגם בספרות כמובן זה קורה לפעמים. עזבו אותי, אני מברברת מטבעי אבל יש לי זיכרון טראגי אז אני לא בדיוק מסתדרת במבחני "שנן-את-החומר-ופלוט-אותו-במבחן"
(שימי לב שאת מעלה פה נושאים כאובים בקרב תלמידי תיכון
)

רעוּת

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

המבחן האמריקאי שהיה לי שבוע שעבר היה כאוב יותר מכל המבחני שנן-את-החומר-ופלוט-אותו-במבחן שהיו לי אי פעם
. והמורה להסטוריה תמיד אהב אותי, כי יש לי מלא ידע כללי ואני חכמה |סנוב| והמורה לאזרחות לא סבל אותי, אבל הוא היה חייב לתת לי ציון טוב, כי אני חכמה |סנוב|

ROTEM30035

New member
רעות, נראה לי שהרגע קיבלת תפקיד חדש

שרת האנטי-בטחון ו-א. שאלונים לעתות מצוקה. מזל טוב! את מוזמנת לשלב בין שני התפקידים וליצור שאלונים שמאלנים להחריד ובעלי אופי קיצוני-התאבדותי ברמה האישית והמדינית כאחד. בהצלחה!

רעוּת

New member
אבל את זה עשיתי כבר ממזמן ../images/Emo46.gif

האמת שכבר נגמרו לי כמעט כל השירים
אתחיל לשחזר וזהו
גם ככה מי זוכר משהו מלפני שנה
. וראית איך לקחתי שיר שמח ועשיתי עליו שאלון אובדני?
זה כמו לתת לרונה לשיר למישהו "יומולדת שמח" ולא להבין למה הוא חותך את ורידיו בסוף השיר
.

ROTEM30035

New member
מה הייתה השאלה שוב?

אני נוטה לכתוב מגילות ומשתדלת לקצר.
כל מחווה שמפתיעה אותי, היא מחווה שאני אוהבת.
יש שני סוגים של בוקר: - יש פרו-עודלאבאמתקמתי-בוקר שמכיל קפה ולפעמים דגנים. - ויש וואללה-יששמשבחוץוצריךלעבוד-בוקר שמכיל ארוחה קלאסית של סלט וביצה.
חנוכת בית עשיתי, היא כללה שירי חנוכה ומסכת.
וודאי יש לא מעט אנשים שלעולם לא יהיו שלי .
ההתנגדות לשוקולד היא חסרת תועלת. נקודה.
אני מוכנה להתאהב בשביל האופציה לקבל אהבה בחזרה.
במה אני תמיד נזכרת? אני בכלל אלופה בהכחשות. מקום ראשון, ליגת העל. בחיי.
בפריז הייתי.
בקור אני מסרבת לתפקד. אני יכולה, אבל אני מסרבת.
אהבה מדבקת? לרוב כן.
אני נזהרת מרכבות חוצות.
אם חלילה קיים הסיכוי שאגיע בזמן, הזמן יאיץ קדימה כדי לדאוג שאאחר.
לא רוצה להישאר בשום מקום יותר מידי.
פעם הייתי מעבירה את "המעין הזוהר" אבל למדתי לאהוב, ל - "היא תמיד הייתה הראשונה" לרוב אין לי סבלנות. דווקא עם הריקוד המוזר של הלב אני מסתדרת, הפעם האחרונה כאילו נברא לגלגל"צ... מממ... אבל נראה לי ש"זה לא הכל" זו התשובה הסופית שלי בכל הקשור לשירים הפחות אהובים עלי.
מישהי אמרה שהריקוד המוזר של הלב הוא לקצב פעימות הלב, אני אוהבת את התשובה הזו.

ROTEM30035

New member
מחזרי כאוות נפשך

זה טוב ליהודים ולאיכות הסביבה. חוצמזה, האוכולוסיה מתחדשת, לפרקים. כשתהפכי את "לחיות נכון" לאובדני - אז הו אז, נתרשם |סנובעםנר|

ROTEM30035

New member
מעולה

עכשיו יש לך הזדמנות להקצין. לעבד. לעשות גרסא מחודשת! בהצלחה עם זה.

למעלה