נעה של ה י ם
New member
no distance left to run
אתם כותבים שורות קצרות או מגילות? תלוי איפה... בלימודים אלו תמיד היו שורות קצרות, ע"ע תשובה של רבע עמוד בספרות למשל. אופס. מה סוג המחוות האהוב עליכם? מאופקות, בהחלט. (למרות שהציעו למישהי מהשכבה שלי נישואין עם כתובת אש, וחשבתי שזה מצגניב ממש -אבל יותר מזה שזו כתובת אש מאשר המחווה עצמה) מה אתם אוהבים לאכול לארוחת בוקר? כריות. חובה. עשיתם פעם חנוכת בית? לא היה לי בית לחנוך מי אף פעם לא יהיה שלכם? ... שוקולד מריר או שוקולד מתוק (חלב)? אממ, מריר. למה אתם מוכנים להתאהב? כי מתישהו זה אולי יהיה שווה את זה. (שקר) במה אתם נזכרים יותר מדי? בדברים שלא יחזרו הייתם פעם בפריז? כן, אבל הייתי קטנה מידי בשביל להעריך אותה באמת, ועל כן - בקרוב התיקון ממה אתם סובלים יותר- מחום או מקור? חום, אני נהיית עצבנית ומעצבנת ובקיצור... אל תהיו לידי בקיץ
מאיזה חלומות אתם שונאים להתעורר? כאלה שאני לא מצליחה אפילו קצת להבין. וסיוטים שהתמונות מהם לא מרפות כשמנסים לחזור לישון. מה החלטתם לשנות, ואכן הצלחתם? איזה גלגל הצלה אתם צריכים שיזרקו לכם? אופטימיות עם קורטוב של מוטיבציה אהבה זה דבר מידבק? לא ממה אתם נזהרים? מכלום (וזו הבעיה) איפה הייתם רוצים להישאר? בכנרת אתם נוטים לאחר או מגיעים בזמן? להגיע בזמן או לפני... שונאת שונאת לאחר/שמאחרים לי. "אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, כי אי אפשר ואי אפשר?" פעם חשבתי שלא, מאז כבר הספקתי להיכנע. איך כאב יכול להיות מתוק? אם אתה מזוכיסט
מה השיר של רונה שאתם הכי פחות אוהבים |הריקודהמוזר|? כולם 100ממים
סתם. לא יודעת. לא את התשובה שבגוף השאלה. מהם הדברים שאתכם משמחים? טבע על כל גווניו ומה זה לעזאזל הריקוד המוזר של הלב? האם מדובר בוואלס, או שמא המשוררת התכוונה לטנגו? טכיקרדיה, דה.
אתם כותבים שורות קצרות או מגילות? תלוי איפה... בלימודים אלו תמיד היו שורות קצרות, ע"ע תשובה של רבע עמוד בספרות למשל. אופס. מה סוג המחוות האהוב עליכם? מאופקות, בהחלט. (למרות שהציעו למישהי מהשכבה שלי נישואין עם כתובת אש, וחשבתי שזה מצגניב ממש -אבל יותר מזה שזו כתובת אש מאשר המחווה עצמה) מה אתם אוהבים לאכול לארוחת בוקר? כריות. חובה. עשיתם פעם חנוכת בית? לא היה לי בית לחנוך מי אף פעם לא יהיה שלכם? ... שוקולד מריר או שוקולד מתוק (חלב)? אממ, מריר. למה אתם מוכנים להתאהב? כי מתישהו זה אולי יהיה שווה את זה. (שקר) במה אתם נזכרים יותר מדי? בדברים שלא יחזרו הייתם פעם בפריז? כן, אבל הייתי קטנה מידי בשביל להעריך אותה באמת, ועל כן - בקרוב התיקון ממה אתם סובלים יותר- מחום או מקור? חום, אני נהיית עצבנית ומעצבנת ובקיצור... אל תהיו לידי בקיץ