התעוררתי ושוב זה נגמר

no distance left to run

אתם כותבים שורות קצרות או מגילות? תלוי איפה... בלימודים אלו תמיד היו שורות קצרות, ע"ע תשובה של רבע עמוד בספרות למשל. אופס. מה סוג המחוות האהוב עליכם? מאופקות, בהחלט. (למרות שהציעו למישהי מהשכבה שלי נישואין עם כתובת אש, וחשבתי שזה מצגניב ממש -אבל יותר מזה שזו כתובת אש מאשר המחווה עצמה) מה אתם אוהבים לאכול לארוחת בוקר? כריות. חובה. עשיתם פעם חנוכת בית? לא היה לי בית לחנוך מי אף פעם לא יהיה שלכם? ... שוקולד מריר או שוקולד מתוק (חלב)? אממ, מריר. למה אתם מוכנים להתאהב? כי מתישהו זה אולי יהיה שווה את זה. (שקר) במה אתם נזכרים יותר מדי? בדברים שלא יחזרו הייתם פעם בפריז? כן, אבל הייתי קטנה מידי בשביל להעריך אותה באמת, ועל כן - בקרוב התיקון ממה אתם סובלים יותר- מחום או מקור? חום, אני נהיית עצבנית ומעצבנת ובקיצור... אל תהיו לידי בקיץ
מאיזה חלומות אתם שונאים להתעורר? כאלה שאני לא מצליחה אפילו קצת להבין. וסיוטים שהתמונות מהם לא מרפות כשמנסים לחזור לישון. מה החלטתם לשנות, ואכן הצלחתם? איזה גלגל הצלה אתם צריכים שיזרקו לכם? אופטימיות עם קורטוב של מוטיבציה אהבה זה דבר מידבק? לא ממה אתם נזהרים? מכלום (וזו הבעיה) איפה הייתם רוצים להישאר? בכנרת אתם נוטים לאחר או מגיעים בזמן? להגיע בזמן או לפני... שונאת שונאת לאחר/שמאחרים לי. "אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, כי אי אפשר ואי אפשר?" פעם חשבתי שלא, מאז כבר הספקתי להיכנע. איך כאב יכול להיות מתוק? אם אתה מזוכיסט
מה השיר של רונה שאתם הכי פחות אוהבים |הריקודהמוזר|? כולם 100ממים
סתם. לא יודעת. לא את התשובה שבגוף השאלה. מהם הדברים שאתכם משמחים? טבע על כל גווניו ומה זה לעזאזל הריקוד המוזר של הלב? האם מדובר בוואלס, או שמא המשוררת התכוונה לטנגו? טכיקרדיה, דה.

דידושקע

New member
ובכן

אתם כותבים שורות קצרות או מגילות? בעיקר מגילות מה סוג המחוות האהוב עליכם? הדברים הקטנים מה אתם אוהבים לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס, אבל אם אני רעבה אז אני מתה על הארוחות הגדולות האלה של סלט וחביתה ולחם וגבינה. ובפועל אני בקושי מספיקה לשתות תה (פעם זה היה שוקו), וחוטפת איזה עוגיה לדרך. כי השעה כבר 08:09. והבצפר מתחיל ב08:10. עשיתם פעם חנוכת בית? לא ולא מי אף פעם לא יהיה שלכם? די
שוקולד מריר או שוקולד מתוק (חלב)? ברור שמריר! למה אתם מוכנים להתאהב? כי אני לא חושבת שיש דבר יותר ממלא ומספק מזה. אולי כשמחזירים לך אהבה
במה אתם נזכרים יותר מדי? בעבר, אני מניחה הייתם פעם בפריז? זה היעד הבא! או לונדון ממה אתם סובלים יותר- מחום או מקור? קור מאיזה חלומות אתם שונאים להתעורר? כאלה שנורא נורא טוב בהם מה החלטתם לשנות, ואכן הצלחתם? איזה גלגל הצלה אתם צריכים שיזרקו לכם? אחד להתמודדות עם מצבי לחץ, ואחד להתמודדות עם הרגשה של בדידות, ואחד של אופטימיות, ואחד של משמעת עצמית ו..עוד ועוד אהבה זה דבר מידבק? כנראה שלא
ממה אתם נזהרים? מלהשוות את עצמי לאחרים, מלהיות יותר מדי בשליטה, מלהשמין איפה הייתם רוצים להישאר? חס וחלילה! זה הדבר שהכי מפחיד אותי אתם נוטים לאחר או מגיעים בזמן? בדר"כ מגיעה בזמן, אבל זה איכשהו תמיד כרכוך בריצה מטורפת/לחץ/דברים לא נחמדים אחרים. לבצפר, אגב, אני אף פעם לא מגיעה בזמן. "אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, כי אי אפשר ואי אפשר?" איך כאב יכול להיות מתוק? כשנזכרים בו אחרי שהוא עובר מה השיר של רונה שאתם הכי פחות אוהבים |הריקודהמוזר|? שינה ישנה, והפעם האחרונה בערך. ולחיות נכון יכול ממש ממש לעצבן אותי לפעמים. וכן, גם הריקוד המוזר של הלב היה ברשימה השחורה, באמת כי הוא כזה קיטשי ומתקתק, ומתאים הרבה יותר לגידי גוב לכתוב אותו מאשר לרונה! הוא כנראה השפיע עליה. בכל מקרה, לפני כמה ימים התעורר בי צורך לא מוסבר למצוא את התווים שלו. אז ישבתי על יד הפסנתר, וככה נוצר לו מן עיבוד חביב מצד אחד וקצת מתעלל מצד שני. אפילו התחלתי לחבב+ את השיר
מומלץ בחום. מהם הדברים שאתכם משמחים? מוזיקה טובה, אוכל טוב, לנגן, טבע, להיות מוקפת באנשים שאני אוהבת (וזה לא קורה הרבה לצערי), החווה. ומה זה לעזאזל הריקוד המוזר של הלב? האם מדובר בוואלס, או שמא המשוררת התכוונה לטנגו? לא ברור, אבל זה בטח ריקוד עם עיניים מכוסות.

WhiteShadows

New member
שאלונים זה כיף!

אתם כותבים שורות קצרות או מגילות? מגילות, ועוד איך מגילות. מה סוג המחוות האהוב עליכם? מכתבים/ אסמסים חמודים מה אתם אוהבים לאכול לארוחת בוקר? האני באנצ'ס עם חלב עשיתם פעם חנוכת בית? לא מי אף פעם לא יהיה שלכם? העולם שוקולד מריר או שוקולד מתוק (חלב)? חלב למה אתם מוכנים להתאהב? כי זה כיף :) במה אתם נזכרים יותר מדי? בשנות התיכון הייתם פעם בפריז? וגם ברומא ממה אתם סובלים יותר- מחום או מקור? מקור מאיזה חלומות אתם שונאים להתעורר? חלומות כיפיים כאלה, סוריאליסטים אבל ממש מוחשיים וברורים מה החלטתם לשנות, ואכן הצלחתם? את הדימוי העצמי וכושר ההתמדה. איזה גלגל הצלה אתם צריכים שיזרקו לכם? חבר טלפוני אהבה זה דבר מידבק? לגמריי ממה אתם נזהרים? מחפצים חדים, דברים לוהטים, ומלפגוע באנשים איפה הייתם רוצים להישאר? בארץ אתם נוטים לאחר או מגיעים בזמן? נוטים לאחר...אבל עכשיו חל שיפור "אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, כי אי אפשר ואי אפשר?" ממש לא! איך כאב יכול להיות מתוק? כשהוא פתאום גורם לך להרגיש אחרי שהיית קפוא הרבה זמן. מה השיר של רונה שאתם הכי פחות אוהבים |הריקודהמוזר|? הממ קשה כי אני אוהבת את כולם..אבל אני פחות מתחברת ל"אהבה שקופה" מהם הדברים שאתכם משמחים? שיחות מאנשים שהתגעגעתי אליהם, שיחות טובות , מוסיקה, להצליח, ליצור, טיולים, ספונטניות, חיוכים וצחוק. ומה זה לעזאזל הריקוד המוזר של הלב? האם מדובר בוואלס, או שמא המשוררת התכוונה לטנגו? זה וואלס. שומעים בבירור מקצב של שלושה רבעים.

hadarinke

New member
Pick up the phone, its me

אתם כותבים שורות קצרות או מגילות?זה תלוי בנסיבות מה סוג המחוות האהוב עליכם?כאלו שאוכלים אותם, וחיבוקים מה אתם אוהבים לאכול לארוחת בוקר?אני לא אוכלת בבוקר... עשיתם פעם חנוכת בית?פעמיים מי אף פעם לא יהיה שלכם?מישהו שיהיה קצת לידי וגם זה לא בטוח שוקולד מריר או שוקולד מתוק (חלב)?או מתוק מאוד או מריר מאוד. למה אתם מוכנים להתאהב? למה לא בעצם? במה אתם נזכרים יותר מדי?בילדות הייתם פעם בפריז?וגם ברומא ממה אתם סובלים יותר- מחום או מקור?חום זה נוראי מאיזה חלומות אתם שונאים להתעורר?חלומות צלולים מה החלטתם לשנות, ואכן הצלחתם?את הצורה שבה אני משקיפה על החיים איזה גלגל הצלה אתם צריכים שיזרקו לכם?אדום לבן כזה אהבה זה דבר מידבק?כן, אם כופים את זה ממה אתם נזהרים?מפציעות ושברים, אבל זה לא ממש מצליח איפה הייתם רוצים להישאר?אני לא רוצה להישאר, אני אוהבת שינויים. אתם נוטים לאחר או מגיעים בזמן?מגיעים בשעה המדוייקת "אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, כי אי אפשר ואי אפשר?"לא נכנעים איך כאב יכול להיות מתוק?הוא יכול להיות מתוק, כי צריך להעריך אותו. למשל אם לא היו דברים רעים בעולם, לא היינו מצליחים להעריך את הטובים כי היינו לוקחים זאת כמובן מאליו. מה השיר של רונה שאתם הכי פחות אוהבים |הריקודהמוזר|?אהבה פשוטה מהם הדברים שאתכם משמחים?כל הדברים הקטנים ומה זה לעזאזל הריקוד המוזר של הלב? האם מדובר בוואלס, או שמא המשוררת התכוונה לטנגו? לדעתי זה טנגו, כי צריך בשביל זה 2

למעלה