התעללות בסוסים ופרות

fliperit

New member
אבל זאת לא סיבה.

זאת סיבה חלא לאהוב רודאו- שהוא ענף אחת מתוך המון בווסטרן. (ואגב- אני איתך בעניין של רודאו)

זה חלק שלדעתי הוא מיותר בווסטרן.

אבל הווסטרן הוא סגנון רכיבה כל כך גדול, שהרודאו זה חלק קטן ממנו. שאר מקצי הבקר- קאטינג, קאוהורס- בכלל לא דומים למה שהראו בסירטון. אל תכלילי, כי בווסטרן יש הרבה יותר מזה, הרבה יותר.

doron225

New member
.... זאת גיזענות כבר, ולהחזיק את הראש של הסוס

למעלה זה נראה לך ססגוני ונחמד? להכריח את הסוס לקפוץ זה כיף לסוס?? יש אנשים שמתעללים. נכון. אבל לא כולם! ולידיעתך גם בעיני אינגליש זה לא נראה כ"כ נחמד!!!!

AnGi14

New member
נוראי פשוט זוועה!

לא ראיתי אפילו חמש דקות מהסרטון הזה וכבר הזדעדתי לא יכולתי ליראות יותר את ההמשך!!! אני לא מבינה מה כל כך כיף בליראות סוס מסכן משתגע על המגרש בזמן שיש עליו רוכב [אם אפשר ליקרוא להם ככה] פשוט נורא!!! אלה סוסים! אני לא מבינה מי מסוגל לעשות דבר כל כך נוראי לחיות המדהימות האלה!

פשוט לשבת ולבכות ../images/Emo7.gif

אני לא מבינה מה העניין להיות היד החזקה ששולטת על הכל, אני פשוט יושבת ובוכה פה, ולא מבינה מה החיות המסכנות האלה גרמו לאנשים? מה מה לעזזל.!? העניין עם העגלים זיעזע אותי, חיה קטנה חסרת ישע שרק הגיעה לעולם כבר רואה את כל ה"טוב" שיש בו. ומה עם הסוסים? למי אכפת הם רק בהמות מסריחות.! אני אישית לא מבינה את כל הקטע הזה של הרודאו, מה זזה עושה טוב לאנשים. ולא רק החיות יוצאות פצועות גם האנשים. לדעתי מזעזע וצריך לגמול את זה. דרך אגב פליפרית אני מסכימה איתך. פשוט לאנשים אין מצפון שיחשבו שזו החיה שלהם ויראו מה עושים להם הם בטוח לא יהיו שם יותר. כולם אומרים קפיצות התעללות ריינינג התעללות שטויות, רודאו זו התעללות בקטע מראים את זה. אולי לא כל צידי הרודאו אבל הצד הזה? כמובן. אני מתארת לעצמי שהסוס שלי שם וזה עושה לי בחילה לחשוב על העניין כרלוונטי בכלל. גועל נפש-הנה הגזע "האנושי".

SoosKatan

New member
../images/Emo5.gifאומייגאד

הסוף כל כך מזעזע. פשוט לשבת ולבכות. אבל מה אפשר לעשות בנידון חוץ מלא להיות חלק מזה?

חריקת

New member
בהחלט

את מענה לפרה המסכנה פחד ואולי גם כאב תנו לחיות לחיות

איך אפשרררר!!!!!!!!

אני כל יום חושבת לעצמי איך אפשר לעשות את זה לחיות האלהה ולחיות בכללי?

shirli0811

New member
זה עצוב לראות את הסרטון ../images/Emo7.gif

אבל אני לא חושבת שההתעללות נמצאת רק במקצה מסויים, או בענף. התעללות בסוסים יכולה להמצא בכל מקום, בין אם אנחנו רואים ובין אם לא, להאשים את כל ענף הווסטרן בהתעללות-אני אישית לא מסכימה לכך. פה ליקטו הרבה סרטונים מהמקצה הזה בווסטרן, אותו דבר יכולים לאסוף תמונות מענף האינגליש שיראו לחלק מאיתנו התעללות ולאחרים עבודה נכונה. ברור שכאן כולם מסכימים שזו התעללות לשמה ופגיעה בכבוד הסוס, [בכך שמשכיבים אותו על הרצפה] חוסר אהבה וניצול התכונות המדהימות של הסוסים לרעה. אותו דבר פגעו בסרט הזה גם בפרות, וזה כואב לראות ולהבין שיותר מידי אנשים בעולם מגדלים בעלי חיים בלי לב, ואלה האנשים שמופיעים ברודאו-שזה יותר עצוב כי אנשים רבים הולכים לראות את התחרויות האלה ולא אומרים דבר. אני חושבת שבישראל הרבה יותר מקפידים על הגבול בין התעללות לטיפול מסור בסוס [בתחרויות כמובן] מפני שהענף רק מתפתח בשנים האלו ולהתאחדות יש עוד פה קובע כיצד לנהוג בסוסים, בין אם זה בענף הווסטרן, או באינגליש, או במירוצים. אני אישית כמעט בכיתי כשראיתי את הסרטון..:((

horse 1212

New member
לא קראתי את כל התגובות,

אבל בלי להרחיב הרבה,[ממש לא בא לי לחפור בנושא]אני חושבת שהבני אדם שרוכבים על הסוסים האלו ומתחרים במקצה הזה,לא מתכוונים "להתעלל" בסוסים בכוונה.. אני רק אגיד שעצוב לראות דברים כאלה

אם הם לא מתכוונים, מכאן שהם לא חושבים שזאת

התעללות, מכאן שאותם רוכבים לא מבינים בסוסים. אם הם באתמ מבינים בסוסים, תהיי בטוחה שהם יודעים שזאת התעללות.

למעלה