התפטרתי

משוש30

New member
שמעתי שמעתי מהבחורה המקסימה

המסתתרת בפורום...
אני חושבת שאם את שלמה עם זה אז זה מצוין. תמצי את הזמן עם עתליה ותחפשי משהו שמתאים לך גם נפשית וגם מעשית איתה. מקווה שתמצאי במהרה. (דרך אגל לפני יומיים חלמתי שאנחנו רוכשים דירה בבניין שלכם...
)

galiaS

New member
מזל טוב על ההתפטרות

ואני מאחלת לך שתמצאי את דרכך. אל תפסלי את עולם ההיטק באופן גורף...יש עדין חברות לא אכזריות, שמתחשבות בצרכי העובדים שלהן בפרט ובאמהות עובדות בכלל (אני יכולה להעיד שבחברה שאני עובדת בה אין סמנכ"לים, רק סמנכ"ליות...אבל אנחנו לא לגמרי מנותקים מהעולם: המנכ"ל הוא עדין מנכ"ל
). אחרי הכל גם בפיצוחיה הכי איזוטרית בתל אביב המניע היחיד לפעולתה הוא כסף, זה לא דבר מגונה כל כך. ואגב, עתליה זה שם מקסים. נתת לי רעיון לשם לילדה הבאה...

אני לא פוסלת את ההייטק באופן גורף

בעקבות הערתך קראתי שוב את הודעתי, וזה אכן משתמע ממנה. אז אני מתקנת: הדברים שאמרתי נכונים לגבי החברה שעבדתי בה בלבד (וגם כאן בסייגים, מפני שהרבה דברים נתפשים באופן שונה אצל אנשים שונים). אני גם לא חושבת שכסף הוא דבר מגונה. אבל אני בהחלט אשמח למצוא עבודה שיש מאחוריה גם ייעודים אחרים. אני נורא רוצה להרגיש בסוף יום עבודה שעשיתי משהו טוב למען מישהו. אולי אני תמימה, אבל אני מאמינה שזה אפשרי... ושמחה שנתתי לך רעיון לשם
(חמסה, טפו, בלי נדר...). וגם נטע זה שם מקסים. זה שמה של אחותי, אז מבחינתי הוא תפוס...

פשושולה

New member
אני למשל, עובדת באותו מקום שממנו

פרשה תנועת החסידות, אבל רואה את הדברים מאד אחרת... אני נהנית מאד בעבודה, חולה על הבוס שלי, חושבת שזה לגיטימי חברה תרצה להרוויח ובכלל, הרבה יותר קפיטליסטית מתנועת החסידות... מה שכן, אני מסכימה עם עיניין השעות כמדד לא מוצלח להערכת עבודה, אבל לצערי, אין לי רעיונות יותר טובים - כי לא כולם עובדים כמונו, והרבה עובדים בצורה לא רצינית, וזה מדד אובייקטיבי לכאורה, שאכן כן - פוגע בעובדים היעילים, ללא ספק.

יעלי ס

New member
כל הכבוד על האומץ! כל כך מבינה

אותך! דווקא אני תמיד חשבתי שאישה צריכה קריירה כדי לממש את עצמה והיום אני מבינה שכל הישג אחר יראה קטן ביחס להישג המדהים הזה-תינוק. למזלי הייתה לי אפשרות ולקחתי חופשה ללא תשלום עד גיל שנה בערך. היום איתי בן 3 חודשים ושבוע ונראה לי לא מציאותי לעזוב אותו עכשיו ולצאת לעבודה.לא יודעת איך נשים עושות את זה. אל תצטערי.

אפרת12

New member
WELCOME TO THE CLUB ../images/Emo6.gif

רק שלי לקח 4 חודשים (לא להבין, אלא לעשות, כי כשחזרתי לעבודה בעלי עדין היה מובטל). אני ממש מרגישה שאת מדברת מגרוני. אבל ממש. כל הכבוד על האומץ - לעשות מה שאת מרגישה, לוותר על ה"כלכליות" לטובת הנשמה, האומץ להיות ישרה וכנה עם עצמך. יישר כוח, ואני מקוה שמפה הדרך היא רק למעלה - בהר שאת תבחרי לטפס עליו.

yaelia

New member
המון בהצלחה.

מהצד המובטל כבר הרבה זמן, אני יודעת לומר שהדבר היחיד שבאמת משמח אותי הוא שאני עם הללי כל היום. כיף להיות איתם ולראות אותם גדלים.

boringvered

New member
אני מאחלת לך בהצלחה

וחייבת לציין שנגעת בנקודה הנכונה... נושא מספר השעות כמדד... נושא רגיש ומרושע... אני מאמינה שיש אפשרות לשלב אמהות עם עבודה טובה, למרות שלצערינו זה כרוך במאמץ בכל הקשור לחיפוש עבודה... ורד ( שיודעת את מה עזבת...)

בימבילי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif גם אני!!!!

אצלי ההתפטרות היתה חלק ממערך החלטות משפחתיות, אבל אני כל כך שמחה (וגם קצת חוששת). איזה כייף! (נראה לי שאנחנו, יושבות הבית, יכולות להקים לנו קבוצת תמיכה בבקרים בבית קפה...) תהני ותשמחי.

lulyK

New member
ההתפטרות שלך היא הדבר הכי משמח

שקרה לי מזה זמן (כמעט כתבתי עלייך ב"למה השבוע היה טוב".....).

znavi

New member
כל כך מבינה... ומצדיעה!

כל מה שכתבת כל כך נכון. אני מאחלת לך שתהני מעתליה וכמובן שתמצאי מה שיעסיק ויספק אותך עם איזון בין קריירה לגידול ילדים (בעתיד לא עכשיו...) אני בינתיים הארכתי את החופשת הלידה אך כבר החלטתי להתפטר אבל משום מה אני דוחה ודוחה את הטלפון למנהל משאבי אנוש - למרות שהוא מאוד ישמח אם אודיע לו על התפטרותי משום שהחברה עומדת לפני פיטורין בהיקף די גדול.

הי חסידה

שיהיה בהצלחה בדרכך החדשה. גם אני עזבתי עבודה כשהבת הבכורה שלי נולדה מכיוון שהעדפתי להיות איתה, יותר נכון לא יכולתי להפרד ממנה ולא הצטערתי לרגע.

שלומנו מצויין, תודה ../images/Emo9.gif

עכשיו כשאת פנויה יותר אולי נארגן איזה מפגשון בוקר ? מה דעתך ?

למעלה