התפקדות (אמצע) מרץ!

התפקדות (אמצע) מרץ!

מי רוצה להחליף אותי? אני תמיד שוכחת! שם: שיר החודש: שיר החודש של קין: דבר טוב שקרה בפבואר ובחצי מרץ: דבר רע שקרה בפבואר ובחצי מרץ: לסיכום, איך עבר החודש והחצי האחרון? ציפיות/תוכניות לחצי חודש הקרוב: מסר לאומה: שאלת בונוס: מה אתם מתכננים לפסח, חוץ מלזרוק על קין מצות מתפוררות?

אני!

שם: פייף דיינג'רפילד שיר החודש: Trains to Brazil - Guillemots שיר החודש של קין: סטופ פור אה מינוט!!! (סתם >_+, אממ אולי אה בד דרים? היתה לו עדנה מחודשת אצלי פתאום. דבר טוב שקרה בפבrואר ובחצי מרץ: לא קורים דברים כאלה דבר רע שקרה בפברואר ובחצי מרץ: מבחנים :-\ לסיכום, איך עבר החודש והחצי האחרון? מבחנים :| ציפיות/תוכניות לחצי חודש הקרוב: מועדי ב'?
מסר לאומה: אין טעם לחיים שאלת בונוס: מה אתם מתכננים לפסח, חוץ מלזרוק על קין מצות מתפוררות? לטוס ללונדון! ווהו! (אם אצליח למצוא כרטיס חזור זול
)

StewieG

New member
וופידידי דו

שם: סטואי גריפין שיר החודש: "Die bitch, die!" בביצועי, מוקדש ללואיס. שיר החודש של קין: Put it behind you, מוקדש לקבר העתידי של לואיס. דבר טוב שקרה בפבואר ובחצי מרץ: קקי. דבר רע שקרה בפבואר ובחצי מרץ: פחות קקי. לסיכום, איך עבר החודש והחצי האחרון? התקרבנו בצעדים מהירים אל היעדים. אומנם, ישנו גמד פרסי שטוען שהוא יעקוף אותנו במירוץ אל הפלוטוניום, אך אני בז לגמדים שהם לא אני. ציפיות/תוכניות לחצי חודש הקרוב: אהבה. ופלוטוניום. מסר לאומה: אל תתנו לאמא להרוס לכם. שאלת בונוס: מה אתם מתכננים לפסח, חוץ מלזרוק על קין מצות מתפוררות? לזרוק על קין עוגיות מתפוררות. חה, הם כל כך הולכים לאכול אותה, יהיה עליהם חמץ!!!

mojoit

New member
שלום ../images/Emo6.gif

שם:אפשר לדלג על זה? שיר החודש: Nirvana-Love buzz Asaf A.&The Mojos-Got it right,Poor boy Fiona Apple-Never is a promise שיר החודש של קין:Snowed under דבר טוב שקרה בפבואר ובחצי מרץ:לונדון
דבר רע שקרה בפבואר ובחצי מרץ:כל השאר..
לסיכום, איך עבר החודש והחצי האחרון? לא משהו,חרא בבצפר. ציפיות/תוכניות לחצי חודש הקרוב:לישון
מסר לאומה:Mojo Love (מקורי,הא?)
שאלת בונוס: הופעה של אסף והמוג'וז בהיכל התרבות,ת"א.מתרגשת ! והמון המון חזרות להצגה- שבנתיים אין לנו -בדרמה.יוצא גרוע-/

את באמת לא חושפת את השם שלך!!

ואנחנו לא יודעים איך לפנות אלךיך באופן אישי... ואנחנו גם רוצים לצרפך לפייסבוקנו!!! אוף עימך

mojoit

New member
חחחחח זה לא אישי,

אני לא צריכה שהוא יסתובב באינטרנט.. אני פשוט ארשום לך אותו באישי. אני די שונאת את השם שלי..איך נראה לך שקוראים לי?

לא יודעת!

משום מה דמייני ששיר או משהו כזה.... את רוצה שנפצח במשחק ניחושים?
אין לי בעיה..
קצת עוץ לי גוץ לי מצדך.. אבל את בטוחה שלא אמרת אותו מתישהו? זה מציק לי!

mojoit

New member
לא,אף פעם לא כתבתי אותו פה..

חחח אני סתם צוחקת ולא זה רחוק משיר
כבר שולחת לך בפרטי

mojoit

New member
חחחחחחחחחחחחחח לא בדיוק../images/Emo8.gif

אני אתן לך רמז: 5 אותיות.

אנחנו צריכות למצוא לך שם בדוי כדי שנוכל

להתייחס אליך בכל זאת בצורה קצת יותר אישית
את כבר חלק מהמשפחה!!
אני מציעה ליידי גאגא!

mojoit

New member
חחחחח ליידי גאגא היא סבבה לגמרי.

שם בדוי..זה חדש !
איך שבא לכם
ואין לי בעיה להגיד לכם את השם שלי,זה לא כזה חשוב. יש לי אמא קצת לחוצה ואני חושדת שהיא עושה עלי חיפושים בגוגל..
(סתם)

StewieG

New member
אנחנו יודעים איזה שמות תבחרי לה

ולא, "יחזקאלה" זה לא שם מקובל.

למעלה