התפקדות (אמצע) מרץ!

אז תחכי, לא נורא!

חץ וקשת- אין לי כח לפרט
אני אספר לך פנים אל פנים כבר

סליחה, אבל מה שעברתי ב4 חודשים בצבא

מרגיש כאילו נצח. להתגייס, לגלות שאת לא הולכת לתפקיד ששובצת בו, מתגייסת לחיל אחר, משובצת לתפקיד X שההמתנה לקורס שלו היא 5 שבועות ובמהלכם שמו אותי במטבח, ואז לגלות שעוד פעם צריך לשבץ אותי מחדש (בגלל דברים שלא תלויים בי לצערי), שובצתי מחדש, עוד פעם סופחתי לשלושה שבועות (למזלי כי התעקשתי ולא סופחתי למטבח) שבמהלכם ניסיתי הכל לצאת מהשיבוץ החדר ולחזור לקודם, ולא עזר. יצאתי לקורס ושובצתי לפני חודש לאותו בסיס שבו עשיתי את הסיפוחים. ואת יודעת למה אני כן עכשיו אוהבת את הצבא? כי אחרי מה שעברתי בשלושה החודשים הראשונים בצבא היו כ"כ נוראים, שבהם סבלתי מכל רגע, שבהם ירדה לי המוטיבציה לגמרי- הכל בשבילי עכשיו ורוד. בסופו של יום אני שמחה שהדברים התגלגלו כך, כי טוב לי בתפקיד, טוב לי עם האנשים ועם המפקד המעולה. למזלי בסיפוח השני שלי שבוע ממנו הייתי במעבדה והתאהבתי באנשים, ואח"כ חזרתי לאותו מקום. וברור שתסבלי בצבא אם את בתפקיד שאת לא אוהבת אותו. ככה זה.. אם אתה לא שואף גבוה לא תגיע לשום מקום, העבודה תשאר אותה עבודה חדגונית ותשנא כל רגע. אבל הכי חשוב שאת נהנית ביחידה שלך..!

קארינע יפתי היא לא התכוונה כך ../images/Emo3.gif

כל אחד ומה שהוא אוהב בצבא או לא אוהב... איי לאב יו

../images/Emo99.gif קארין, את משהו!

איזה נאום מרגש! איך אני שמחה שטוב לך עכשיו! מקווה שימשיך ככה עד סוף השירות....

וואו,

אני באמת מצטערת אם ככה הבנת את מה שאמרתי, כי זו ממש אבל ממש לא הייתה הכוונה שלי. אמרתי את זה בצחוק לחלוטין, אז נפגעת בצורה כלשהי אני באמת באמת מצטערת. אני לא סובלת בצבא, באמת שלא. פשוט מיציתי. למרות שאני חושבת שמעטים האנשים שנהנים מכל שנייה והצבא זה הדבר הכי טוב בחיים שלהם. והאמת היא שבהתחלה כן שאפתי גבוה, מיונים לעשרות דברים, תכנון לעשות עתודה, לאחר הגיוס כוונה לצאת לקצונה וכו'. אבל האמת היא שאני ממש שמחה שירדתי מכל הרעיונות האלו, כי אני חושבת שבצבא לא יוצא שומדבר אם שואפים גבוה מדי, ואני כרגע בגישה של לעשות את התפקיד שלי ולסיים כבר עם השנתיים האלה. המערכת הזאת לא באמת תורמת לך שומדבר, וזו דעתי.

זה בסדר.. מצטערת שהגבתי ככה

פשוט אני דיי רגישה לדברים כאלה.. וחבל לדעתי שאת חושבת ככה.. אפשר למצות ולתת מעצמך, כי בתכל'ס זה אחלה מקום להזדמנות לתת מעצמך יותר. בטח את חושבת שאני צהובה, אבל כל האנשים מסביבי נהנים בצבא, אבל זה אינדבידואלי.. כנראה אני ואת ממש שונות!! אני נלחמתי בשביל לקבל מיונים וכלום, תמיד נענתי בשלילה.. ותשעה חודשים עוברים מהר.. :)

אני מבינה לחלוטין,

כי בסופו של דבר כשבאמת רוצים משהו בצבא צריך להאבק עליו. ואנשים שעברו "מסעות" בשביל להגיע לאיפה שהם, בד"כ השירות הצבאי והמהות שלו יותר חשובים להם. ואני לא רציתי משהו מיוחד, וטוב לי איפה שאני. כי אחרי הרבה מחשבות לפני הגיוס, הבנתי שה"חלום" שלי מבחינת הקריירה הצבאית שלי, הוא להיות בקריה, לא כ"כ משנה בתור מה. וקיבלתי את מה שרציתי. ואני באמת מקווה שאת מהאנשים שיהנו מכל שנייה. כי זה באמת חשוב. =] ותודה, אני מקווה שבאמת יעבור. =]

הנה גם אני ../images/Emo3.gif

שם: שרי. נראה לי שאפשר לוותר על השאלה הזאת כבר, לא?!. זה לא שיש לנו מצטרפים חדשים לפורום
שיר החודש: She Needs Me- Fyfe Dangerfield שיר החודש של קין: גם אני בקושי שמעתי קין החודש... השיר היחיד ששמעתי היה Clear Skies דבר טוב שקרה בפבואר ובחצי מרץ: המון חתונות של חברות.. ופורים, כמובן!. דבר רע שקרה בפבואר ובחצי מרץ: מבחנים
לסיכום, איך עבר החודש והחצי האחרון? לשם שינוי אני שמחה להגיד שהיו חודשיים מעולים
ציפיות/תוכניות לחצי חודש הקרוב: למצוא עבודה חדשה, לגמור את הפאזל שהתחלתי (2000 חלקים
), לחגוג על אוכל ללא גלוטן בפסח ולא ללמוד יותר מדי.... שאלת בונוס: מה אתם מתכננים לפסח, חוץ מלזרוק על קין מצות מתפוררות? לזרוק עליהם מצות מתפוררות ללא גלוטן!!!. למרות שזה הרבה יותר יקר
, אז אולי לא...

יאי פייף פייף פייף!

הגבר היחיד איתו אהיה מוכנה להתחתן בשלב זה של חיי. חחח זה באמת לא יהיה משתלם לזרוק עליהם כאלה מצות

../images/Emo13.gifחדשה....

היי אני גל, בת 16. וקין היא הלהקה האהובה עליי כבר שנתיים. נחמש שיש פה פורום של אוהבי קין. (עליי לציין שאת האלבום האחרון לא ממש אהבתי) שם:גל שיר החודש:Mrs robbinson שיר החודש של קין:She has no time דבר טוב שקרה בפבואר ובחצי מרץ:לא עולה לי לראש דבר רע שקרה בפבואר ובחצי מרץ:מבחנים והכנות לבגרויות לסיכום, איך עבר החודש והחצי האחרון?לא משהו ציפיות/תוכניות לחצי חודש הקרוב:להות,להנות ולהנות ואין ברירה אז להתכונן לבגרויות מסר לאומה:גודל הציפיות כגודל האכזבות. שאלת בונוס: מה אתם מתכננים לפסח, חוץ מלזרוק על קין מצות מתפוררות? אמממממממ קניות! H&M היר איי קאם!

הייתי כבר בH&M שבוע שעבר...../images/Emo3.gif

דווקא ממש ממש זול שם!! קניתי 2 שמלות, כל אחת עלתה 60 ש"ח!

יאאא ../images/Emo99.gif אז עכשיו אפשר לדבר על זה!

קניתי 2 שמלות בגזרה הזאת, אבל בצבעים אחרים ובדוגמאות שונות

למעלה