התפקדות (אמצע) מרץ!

אנוכי.

שם: קארין עם א'
שיר החודש: השירים מglee
שיר החודש של קין: מי? דבר טוב שקרה בפבואר ובחצי מרץ: שאחריי חודשיים ארוכים במיוחד נגמרו הסיפוחים?
יצאתי לקורס, סיימתי והוצבתי :) דבר רע שקרה בפבואר ובחצי מרץ: לא היה!
אפילו אני מופתעת לסיכום, איך עבר החודש והחצי האחרון? מעולה
ציפיות/תוכניות לחצי חודש הקרוב: שימשיך להיות מעולה.. מסר לאומה: שבאמת הכל לטובה.. הא! שאלת בונוס: מה אתם מתכננים לפסח, חוץ מלזרוק על קין מצות מתפוררות? יום צוות, להפגש עם חברה מהקורס, לטייל, לסגור פסח ב'
, ועוד כמה דברים בסימני שאלה כאלה

Lyla Bellamy

New member
באיחור...

שם: שגית שיר החודש: פיירפלייס של owl city שיר החודש של קין: באד דרים דבר טוב שקרה בפבואר ובחצי מרץ: כלום דבר רע שקרה בפבואר ובחצי מרץ: הכל! לסיכום, איך עבר החודש והחצי האחרון?דיכאון ציפיות/תוכניות לחצי חודש הקרוב:דיכאון מסר לאומה: :( שאלת בונוס: מה אתם מתכננים לפסח, חוץ מלזרוק על קין מצות מתפוררות? להיות מדוכאת ?...

Lyla Bellamy

New member
האמת שהיה יום אחרון

נשארו רק תגבורים לקראת בגרויות וכאלו... חחח סרט עוד לא יצא .... בתהליכים והולך לצאת חרא לגמרי . בכלל אני בסכסוכים במגמה , זה בערך מה שמדכא אותי.

שיהיה, עם השעמום הנוכחי שומדבר לא מזיק.

שם: נעם שיר החודש: מסיבה לא מוסברת בחודשים האחרונים חזרתי להתמכרות MAROON 5 שלי, אז.. כל Songs About Jane. שיר החודש של קין: בהתחשב בעבדה שבקושי שמעתי קין, אפשר להגיד Clear skies. דבר טוב שקרה בפבואר ובחצי מרץ: אממ בואו נגיד הגימלים שקיבלתי היום. כמה לילות לא רעים. דבר רע שקרה בפבואר ובחצי מרץ: אני חולה. וכמו תמיד, הכל חרא. לסיכום, איך עבר החודש והחצי האחרון? רגיל לחלוטין. אה, כן - פסיכיאטר הציע לי לצאת מהצבא על נפשי. וסירבתי. אני לא מאמינה שעשיתי את זה. ציפיות/תוכניות לחצי חודש הקרוב: כבר לא יודעת, פשוט שיעבור. מסר לאומה: אני משתעלת כמו מחלקה גריאטרית וממש לא נחמד לי. שאלת בונוס: מה אתם מתכננים לפסח, חוץ מלזרוק על קין מצות מתפוררות? כל עוד אני אהיה בהדממה, זה באמת לא משנה.

אממ

לא לגמרי רוצה לצאת, עובדה שהציעו לי וסירבתי. P= פשוט מותשת. ובנוגע לקארין, אאל"ט יש לי עליה פז"ם של בערך שנה, אז כשהיא תגיע לשנה פלוס שתתדבר איתי. נראה אם לא תהייה שבוזה תחת
איך הולך? רגיל. שגרה מעצבנת. לא נורא, יעבור בסוף. אם הגעתי עד לפה כבר נסיים.
ובנוגע לשירים - את Clear Skies דווקא אהבתי (יחסית כמובן) ואת השני.. אני מתעלמת מקיומו.

אה אז עוד כמה נשאר לך באמת../images/Emo35.gif

את לא מרוצה מהתפקיד שלך? את יכולה (\רוצה) לשנות? חח באמת רצוי להתעלם מהשני של קין

9 חודש.

נעבור גם את זה. חח כמה אפשר להיות מרוצה מלהיות פקידה? טוב, זה מה שרציתי מלכתחילה, לא היו לי שאיפות גבוהות במיוחד. והאמת שאני בדרך ללעבור תפקיד בתוך היחידה, אבל זה סתם כי נמאס לי מהעבודה, אני מאוד אוהבת את היחידה שלי. פשוט יש גבול כמה זמן אפשר לעשות אותו דבר, ויש אצלינו כל מיני סוגים של פקידות. P=

תנסי לצאת לתגלית או חץ וקשת או פרוייקטים

כיפים כאלה
ויאללה 9 חודש זה אוטוטו... את כבר צריכה להתחיל לתכנן תוכניות!

כבר עברתי את המיונים לתגלית,

יהיו תשובות סופיות עוד חודש בערך.. ואין אצלי ביחידה יותר מדי פרוייקטים כי אנחנו יחידה ממש קטנה, אז הקצאות וכאלה זה בעיה. וכן, אני יודעת שזה לא הרבה זמן.. וכבר יש תוכניות. =]

גם אני ניסיתי לצאת לתגלית!

קראתי על זה באתר של ח"א, שאלתי את המפקד אם הוא נותן אושר והתקשרתי למשרד חינוך. מה אמרו לי? את לא פז"מניקית מספיק, תנסי בתגלית חורף. התבאסתי כ"כ. אולי בגלל גם שאמרו לי את המילה "פז"מ" כ"כ הרבה בשבוע אחד בכוונה של "את לא מבינה כלום", אז כן זה דיי ביאס אותי. לא נורא- אני לא אשכח ואנסה שוב. מה זה חץ וקשת? ותמיד כדאי לצאת לדברים מעניינים כאלה, שובר שגרה. אצלנו בבסיס השובר שגרה זה הפריסות (לא, לא האוכל), וגם קורסים זה נחמד מאוד.

למעלה