התפקדות, אני מס' 1

glitter8

New member
שהיתה 20-30

בניגוד ל 95 ההצבעות שהיו לסקר אבל עברו פחות מ 24 שעות לתחילת ההתפקדות, אני משערת שביום יומיים הקרובים נגיע לתחזית שלי.

handlessman

New member
כן, אולי...

ובקשר לתוצאות הסקר, כבר דנו בזה וזה ברור שיש כאלו שהצביעו יותר מפעם אחת...

popikon23

New member
יש כבר 10 מתפקדים!! שני לא מיספרה

את עצמה.. 10 מתפקדים בפחות מ-24 שעות זה נחמד אבל לא מספיק לפורום של אומן כזה! קדימה חברים, להוסיף את עצמכם!

handlessman

New member
יש...!

לא קשור אבל... מצאתי את "נשיקה גנובה"! וכמובן גם קניתי... ונחשי איפה יעל? כן, כן, בטאואר רקורדס...

handlessman

New member
הכל כבר סמטוחה אחת שלמה...

כולם כותבים כבר לא רק בקשר להתפקדות, וצריך לראות כמה כבר יש... מי מוכן להיות פרוטוקוליסט\ית? (לא אני, אני עצלן)

glitter8

New member
בשביל זה יש מנהלת לפורום

ואני בטוחה שהיא תעשה זאת בשמחה

keren arbel

New member
היי

אז אני קרן, ממש בקרוב בת 27 מחולון מעריצה את דויד כבר שנים, משתדלת להיות בכל הופעה (אם יש כסף וזמן...) לרוב אני פחות מגיבה ויותר קוראת את ההודעות , ככה שתדעו שאני איתכם תמיד
נ.ב - אין לי מושג איזה מספר אני בהתפקדות , נראה לי ש- 12 .

handlessman

New member
תראו איזה נושא גדול נהיה כבר...

עוד קצת וזאת תהיה נראה לי הפעם הראשונה בתולדות הפורום שנושא יתקפל...

sarita4

New member
זה לא הפעם הראשונה

זו תיהיה הפעם השנייה אם זכרוני לא מטעה אותי...

handlessman

New member
טוב נו את הרבה יותר וותיקה פה...

ועדיין, רק פעם אחת... ברוב הפורומים שאני פעיל בהם כל נושא שני מתקפל... וזה בעיקר כי כולם שם מספימים

YulaShpil

New member
קצת סדר יבוא בקרוב...

לצערי, ולצער כולנו, לא ניתן לפצל שרשורים ולשרשר כל הודעה שהיא, לכל הודעה שהיא אחרת, אבל ניתן בכל זאת לעשות קצת סדר. בקרוב אבדוק לכם בדיוק סטטיסטיקות של גולשים בפורום. אבל אני מוכרחה לציין שכבר עכשיו רואים שיפור בערנות הפורום. כל הכבוד לכולכם, הסמויים יותר ופחות, ש"מעזים" ונחשפים כאן אצלנו... המשיכו כך

popikon23

New member
קצת סדר!

הגענו ל-12 מתפקדים, אכן פחות מהציפיות.איפה כל החבר'ה שבד"כ כן מגיבים בפורום? להתפקד גם בבקשה.אז מי יהיה מס' 13?
"שלוש עשרה ושש מאות שלושה עשר עיקרים שלוש עשרה מידות שלוש עשרה שנים"

למעלה