התפקדות, אני מס' 1

popikon23

New member
מהאלבום סודות גדולים

דיויד הקדיש שיר זה לכבוד בר המצווה של בנו רמון.

handlessman

New member
יש! איזה ריגוש! התקפלנו!

אנו עדים לאירוע היסטורי מרגש...! היה שווה לחכות...

YulaShpil

New member
ביקשתם סדר? קיבלתם ../images/Emo13.gif

בדף הסטטיסטיקות של חברי הפורום רשומים 32 גולשים, שכתבו לפחות הודעה אחת בפורום בחודשיים האחרונים. נסנן מתוכם את אלה שבאמת כתבו רק מס' הודעות בודדות (זכרו: מדובר רק בחודשיים האחרונים!), ונשארנו עם 10 אנשים פעילים באופן שוטף...
אבל שלא תטעו, בין הגולשים עם ההודעות הבודדות שנצפו בדף הסטטיסטיקות הנ"ל, זיהיתי גולשים וותיקים, אשר נמצאים איתנו מימי החיתולים של הפורום, ופשוט נחבאו להם בזמן האחרון... אז זוהי הזדמנות מצויינת להוציא את כולם מהארונות בהם הם חבויים, ולקרוא לכולם לחזור ולהמשיך להשתתף באופן פעיל. כולם מתקבלים בצל קורתנו (וגם יש
נגד ה
)
לכל החברים הוותיקים, ו
גם לחדשים

glitter8

New member
בקיצור...המסקנות....

צריך לנער טוב טוב את החבר'ה... מצד שני , יש פורומים עם 70 משתתפים וממש לא כיף ככה...זה גדול מדי, לדעתי זה נחמד גם עם מעט משתתפים אבל שלפחות יהיה אקשן, הודעות מעניינות, מפגשי פורום...כאלה...ושהחבר ברוזה גם יכתוב מדי פעם....לא יזיק....

אוסה

New member
אז אני מתפדקת ../images/Emo124.gif

שמי אוסה - אוסנת בת 30 שאוהבת את שירי ברוזה!!! לא סמויה , עוד מראשוני הפורום רק שכןתבת פה מעט. תל אביבית בדם ובנשמה ואמא לנסיכות תאומות בנות 6 הכי הכי בעולם

handlessman

New member
היי עכשיו יש דודידו (דודי - דו= 2)!

נדמה לי שאותך לא ראינו בכלל פה...

handlessman

New member
בינתיים יש 15 אם אני לא טועה...

יאללה כל הביישנים שעדיין בתוך הארון - אני יודע שעכשיו חורף וחם בין כל המעילים, אבל חייבים להיחשף מתישהו...

למעלה