התפקדות דצמבר!

התפקדות דצמבר!../images/Emo187.gif

שם - גיל - מיקום: שיר החודש? שיר החודש של קין? סרט/ סדרה/ קליפ החודש: הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? הדבר רע שקרה בחודש שחלף? ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: מסר לאומה: תמונה:
שאלת בונוס: אם אתם יכולים להצביע, או רוצים להצביע- למי תצביעו לראשות הממשלה?
שאלת בונוס2: איך לדעתכם אפשר להוציא את הפורום מיבשושו ולהקימו ל'תחיה'?

Lyla Bellamy

New member
חחח

שם - גיל - מיקום:שגית 16 מבשרת שיר החודש?quitdrive-time after time שיר החודש של קין?bedshaped סרט/ סדרה/ קליפ החודש:דם אמיתי,נער החידת ממומבאי, אנג'ל הדבר טוב שקרה בחודש שחלף?... הדבר רע שקרה בחודש שחלף?יש כמה.. ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי:נו יוז ! מסר לאומה:באלי חופש תמונה: שאלת בונוס: אם אתם יכולים להצביע, או רוצים להצביע- למי תצביעו לראשות הממשלה?אין לי מושג שאלת בונוס2: איך לדעתכם אפשר להוציא את הפורום מיבשושו ולהקימו ל'תחיה'?פינות חדשות ?

CrazyPenguin

New member
אוייי איזו תמונה גדולה ../images/Emo6.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם - גיל - מיקום: טל 17 פ"ת שיר החודש?Alphabeat- GO GO [כבר אמרתי לכם שיש לי את הדיסק שלהם?
הוא כזה טוב!! רוצו לקנות!] שיר החודש של קין? The night sky סרט/ סדרה/ קליפ החודש: הקליפ שהכנו במגמת תקשורת XD זה הלא מתוקן יש שם מלא פאקים אבל זה היחיד שיש ברשת: http://www.vimeo.com/2718911 הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? ידיד שלי למד לנגן את somewhere only we know על פסנתר וזה מושלם! מתישהו אצלם ואראה לכם
הדבר רע שקרה בחודש שחלף? ממ אןי ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: לעבור את המבחנים המסריחים >< מסר לאומה: בו. תמונה: אין, תסבלו

אל תשכחו מי הביא לכם את אלפאביט ../images/Emo3.gif

תקליטי אותו מנגן!!!!
אומיגאד איזה קליפ מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה שלא תעשו גם אחד לקין?? פליז פליז פליז!! ווווואיי הקליפ פשוט מדהים!!!!!!!!!!

galoosh33

New member
../images/Emo13.gif

שם - גיל - מיקום: למה אנחנו כותבים את זה כל פעם מחדש?! אמורים לדעת כבר.. גל, 17 (חהחה
) שיר החודש? חדש זה כ"כ הרבה זמן ^^ שניים - Paramore - Decode ו- Fink - All Cried Out
שיר החודש של קין? ללא ספק Walnut Tree.. תכל'ס אחד היפים שלהם!! סרט/ סדרה/ קליפ החודש: נער החידות ממומביי ובנות גילמור!
הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? אין לי שמץ. אתמול הלכנו לראות את 'חלום ליל קיץ' בתמונע והיה מעולז'. :) הדבר רע שקרה בחודש שחלף? - אולי הבגרות בספרות שלא הלכה טוב.. ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: לצלוח את תקופת המבחנים
מסר לאומה: - תמונה: - שאלת בונוס: אם אתם יכולים להצביע, או רוצים להצביע- למי תצביעו לראשות הממשלה? אני אצביע התנועה החדשה - מרצ. שאלת בונוס2: איך לדעתכם אפשר להוציא את הפורום מיבשושו ולהקימו ל'תחיה'? אין לי שמץ.. אולי עם החוויות של הבנות שישובו מההופעה... אנצל את ההזדמנות, אם לא אספיק אח"כ, לאחל לכן שתהנו מאוד!!
אוף.. זכיתי בשני כרטיסים לסרט, אבל זה בשעה קבועה (שישי באחת) וזה נופל על שיעור אזרחות.. מצד אחד אני לא יכולה להפסיד, מצד שני - זה פאקינג שני כרטיסים חינם לסרט שאני רוצה לראות, id be crazy to give that up! הדילמה נוראית
שבוע מצוין שיהיה.

17 ו364 יום ליתר דיוק!

קשישונת D: ומי הכיר לך את WT? מי?
אני עדיין לא שוכחת לך ששכחת לאשים את השיר באייפוד לפני שטסת לפולין! אמרתי לך שהוא אחד מהיפים שלהם
ולמה לא הלך טוב בספרות?
האמת גם אני נפלתי בספרות.. מאז שאני בתיכון לא ירדתי מהציון 80 ופתאום 77 בבגרות? אבל המורה הייתה גאה בי כי הספקתי את המבחן!!!!!! גם עם התוספת זמן שיש לי אני בד"כ לא מספיקה.. קיצר הספקתי ולא התחרפנתי וזה מה שחשוב! בכל מקרה (איך אני תמיד מעבירה את הנושא אליי חח..) .. תצפי לטוב! בטוח יהיה לך מעל 90! ואיך היה האנסין אגב? ותלכי לסרט
ככה באמת יהיה לך אחלה שבוע! ותהני היום בהופעה של אריק

dans girl

New member
../images/Emo185.gifמתפקדת. [לפחות את זה אני עושה../images/Emo6.gif] שם - גיל - מיקום: דפי, 20\ נסציונה שיר החודש? קשה. שיר החודש של קין? PA סרט/ סדרה/ קליפ החודש: המבוך של פאן. הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? תגלית. הדבר רע שקרה בחודש שחלף? נגמר תגלית ../images/Emo6.gif. ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: לונדון ../images/Emo99.gif. פולין ../images/Emo104.gif. חודש עמוס. מסר לאומה: אני עייפה ברמות על. תמונה: . שאלת בונוס: אם אתם יכולים להצביע, או רוצים להצביע- למי תצביעו לראשות הממשלה? קדימה. בגלל ציפי ליבני. אבל אני בלונדון כך שלצערי אני לא מצביעה. שאלת בונוס2: איך לדעתכם אפשר להוציא את הפורום מיבשושו ולהקימו ל'תחיה'? אולי אם תבואו ללונדון, כולנו נתלהב שבועות מההופעה../images/Emo7.gif.

וואו, לונדון ופולין בחודש אחד..

כ"כ שני דברים שונים. תהני!
זאת הפעם השניה שאני שואלת אותך- מה את עושה דרך תגלית?

אני../images/Emo13.gif

שם - גיל - מיקום: קארין, 17. שיר החודש? חלונות גבוהים- אינך יכולה שיר החודש של קין? EC! כייף פשוט לקום בבוקר ולראות את טום מפזז לו בVH1. התאהבות מחודשת בשיר
סרט/ סדרה/ קליפ החודש: המפענחת, והאנטומיה של גרי. וסרט- הסרט הדוקומנטרי משהו עם "כל כך מהר, ... " לא זוכרת את ההמשך. ראיתי אותו בעבר, אבל כל פעם נוגע מחדש. הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? קרה דבר כזה? הדבר רע שקרה בחודש שחלף? לימודים, צה"ל, שנת שירות, אני מתגרשת מפלפס.. קיצר ח ר א ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: בגרות באנגלית שנדחתה, מחכה בקוצר רוח לראות את הבגרות בתיאטרון של השכבה שלי (הולך להיות מדהים!), חתונה של דוד שלי.. מסר לאומה: מה שווה להתאמץ ולרצות אם בסוף כל מה שמקבלים זה דחייה?
טוב, נהיה אופטימים... תמונה: - שאלת בונוס: אם אתם יכולים להצביע, או רוצים להצביע- למי תצביעו לראשות הממשלה? http://israel.kieskompas.nl/ לפי זה הכי המפלגה שהכי תואמת לי זה הליכוד, אבל אז כתוב שלבני מתאימה לי משלושת המתמודדים. בכל מקרה- אין למי להצביע. אולי למפלגת צבר
שאלת בונוס2: איך לדעתכם אפשר להוציא את הפורום מיבשושו ולהקימו ל'תחיה'? שכל אחד יתרום קצת ויפתח שרשורים/רעיונות. יכול להיות סתם
ולאו דווקא קין וכו'..

dans girl

New member
../images/Emo185.gifגם את התבאסת לחלוטין אחרי שראית את התמונה של האידיוט עושה סמים../images/Emo7.gif? כל כך נשבר לי הלב מכמה שהוא מעפן וגרוע ../images/Emo7.gif. אני ממש ממש מקווה שיעיפו אותו מהאולימפיאדה הבאה. לא מגיע לו. אני מתגעגעת לאיאן ת'ורפ../images/Emo7.gif. הוא באמת היה מושי מושלם../images/Emo99.gif. ואל דאגה, חודש הבא יהיה יותר טוב../images/Emo24.gif. ולשאלתך - מה שווה להתאמץ ולרצות אם בסוף כל מה שמקבלים זה דחייה? הדרך היא החשובה. לא משנה מה התוצאה, מה שמשפיע עלייך לאחר כך זה מה עברת בדרך יותר מאשר מה קרה בסופו של דבר. ../images/Emo24.gif.

קראת את ההתנצלות בעמוד שלו בפייסבוק?

הוא מתרץ את זה שהוא צעיר בן 23 שלא חשב כ"כ. טיפש. וכנראה משהו בדרך שלי שגויה..

למעלה