התפקדות דצמבר!

galoosh33

New member
מה? מה קרה עם פלפס?

ובאמת יצא לך הליכוד לפי המצפן?!
וואי, לא הייתי חושבת ... בכל מקרה, מפלגת צבר זה אחד הגרועים
אגב, בבחירות שהיו אצלנו בביצפר קדימה ניצחו, אח"כ הליכוד... מרצ קיבלה 10 אחוז!

בערך, כן.

אבל לא הרבה יותר משמעותי מקדימה.. ופלפס עשה באנגים
לפני זה נהיגה בשכרות ועכשיו באנגים.

כולנו זוכרים את החתונה של דוד שלך...

שמונעת ממך לבוא איתנו ללונדון!!!!! ועזבי את פלפס, מגיע לך מישהו יותר טוב
אז מי האובססיה הבאה??

Wrong!

טים
למרות שהתמונה שלי במסנג' אמורה להיות של טום בהלם מפלפס אבל מישהי פה מהפורום גנבה את הרעיון!
לכן שמתי תמונה שלה במקום! אני לא אכנעעעעעעעעעעע
ושרי בטוח תהיה הזדמנות! אני מקווה לפחות

NothingInMyWay

New member
לא הייתי פה הרבה זמן

שם - גיל - מיקום:גל,16,רחובות שיר החודש? כל השירים משואוביז של מיוז שיר החודש של קין?bend&break סרט/ סדרה/ קליפ החודש:אחת שיודעת,שמש נצחית בראש צלול הדבר טוב שקרה בחודש שחלף?אובאמה ע שקרה בחודש שחלף?בוטל הטיול השנתי ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי:לימודים,לימודים! מסר לאומה: אל תאכלו במבה בערב

../images/Emo9.gif

שם - גיל - מיקום: שרי- עוד רגע 21 (אוי לא! כ"כ אהבתי להיות בת 20
)- ירושלים שיר החודש? התחלתי לשמוע קצת GUILLEMOTS, גיתית תשמח
שיר החודש של קין? PS או PA סרט/ סדרה/ קליפ החודש: לוסט לוסט לוסט!!!! הגיע הזמן כבר!!! הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? בת דודה שלי ילדה בת
הדבר רע שקרה בחודש שחלף? לא יודעת... כבר קשה לי להבדיל בין החודשים ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: כ"כ הרבה!!! לונדון!!! יומולדת!!!! מבחנים
, הראשון הוא יום אחרי שאנחנו חוזרות מלונדון.... מסר לאומה: אל תשאירו את כל העונות של 'חברים' אצל מישהי שצריכה להכין עבודות וללמוד!!!
תמונה: שאלת בונוס: אם אתם יכולים להצביע, או רוצים להצביע- למי תצביעו לראשות הממשלה? לצערי הרב אני לא סומכת/תומכת באף אחד מהנציגים, בכל רגע שעובר- ובמיוחד בלימודים- אני מאבדת יותר ויותר אמון באנשים האלה, קצת קשה לי לבחור אפילו את ה"רע במיעוטו", כי כל אחד רע במובן אחר... אבל מאחר ואני אהיה בלונדון ביום הבחירות, אני לא צריכה להכריע בזה [למרות שאני נותנת את הכוח לחלשים... אבל מה לעשות.. אלי זה הרע במיעוטו...] שאלת בונוס2: איך לדעתכם אפשר להוציא את הפורום מיבשושו ולהקימו ל'תחיה'? 2 מילים- החוליה החלשה

ממש ../images/Emo7.gif

ואף פעם לא הפריע לי גיל, ולא הייתי בדיכאון לקראת היומולדת, אבל כ"כ אהבתי להגיד שאני בת 20!!!! טוב, אני אנצל את הימים שנשארו לי...

אני טוענת בתוקף שהשאלה האחרונה חותרת נגדי! :p

שם - גיל - מיקום: גיתית 21 לונדון
שיר החודש? הממממממממממממממממ אני מניחה כל דבר של הטינג טינגז
שיר החודש של קין? BTT, אני בהלם עד כמה התחלתי לאהוב אותו
סרט/ סדרה/ קליפ החודש: ראיתי טוויילייט ולא סבלתי 8-|* הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? קין בדאבלין!! והסט ליסט! איזה הופעה מדהימה
הדבר רע שקרה בחודש שחלף? הסיוטים הנמשכים מריצ'רד?
טוב אני אתחנף ואומר (אבל בכנות) שזה שאני לא מצליחה למצוא זמן לפורום
ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: למצוא זמן לפורום?
ומפגש פורום!!!! בלונדון!!! אמנם רק שני אנשים באים אבל אנחנו עוד נטפל בכלכם! אתם תראו מה זה אנחנו נביא את קין לארץ וננקום בזה שלא באתם! (
) מסר לאומה: אני רוצה אתכם איתי בקין
תמונה: אין לי פה
שאלת בונוס: אם אתם יכולים להצביע, או רוצים להצביע- למי תצביעו לראשות הממשלה? אני לא יכולה להצביע וזה מעצבן אותי
שאלת בונוס2: איך לדעתכם אפשר להוציא את הפורום מיבשושו ולהקימו ל'תחיה'? לא לחתור תחתיי!

לא הטינג טינגז. את ושרי ../images/Emo3.gif

ואם כבר אנחנו בעניין תקשיבי לקלוסר נאו. אחכ אל תתפלאי שאני לא מעדכנת בפורום

למעלה