התפקדות דצמבר!

אין לי עד כדי בעיות הבנת הנקרא,

הבנתי שהתכוונת שאני ושרי אנטישמיות, בגלל זה שאלתי מה הקשר
ולא הצלחתי להוריד כי האתר עמוס
(כנראה כל האתרים שאני מנסה להכנס אליהם עמוסים..)

אה, פשוט תהיתי לפשר התגובה שלך

כי חשבתי שהאנטישמיות ברורה ולא הבנתי מה לא קשור
ובכן, אתן נגד יהודיה תמימה. זה הקשר.

הא! גם אני ראיתי טויילייט ../images/Emo6.gif

והוא די מפגר... אין יותר אמריקאי מזה.... ודווקא החודש קצת נמאס לי מBTT

והוא יותר rockin' מספיירלינג לייב האמת ../images/Emo12.gif

כי אני היחידה שקופצת
דיק בלק אם אתן לא קופצות איתי!!!

קודם יש עליו, ועכשיו דיק בלק? ../images/Emo6.gif

ומסכימה בקשר לBTT.. אני שומעת אותו בדרך לבצפר וישר מתעוררת

maihlevi

New member
היייינננננייייי כאןןןן :)

שם - גיל - מיקום: לבנת ,עודמעט 18,גרה בראש העין...לומדת בפנימיה בכפ"ס:'( שיר החודש?Hey you-pinkfloyd שיר החודש של קין?to the end of the earth סרט/ סדרה/ קליפ החודש:אמממ וואוו.....אמממ המספריים של אדוארד...בפעם ה4 בערך הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? אמממ וואו כמעט וכלום... אני וועדת טקסט בהכתרה אז סוףסוף הדבר רע שקרה בחודש שחלף?שוב לא הצלחתי את 06 ובגלל בלקאאוט! פשוט ידעתי הכל בבחינה הכל!! ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: למצות אותו ולהנות מסר לאומה: לא להתייאש אפעםם!!! תמונה::'( אין....נמחקו כל התמונות במחשב +כל התמונות מפולין ועוד לא פיתחתי אותן אפילו! שאלת בונוס: אם אתם יכולים להצביע, או רוצים להצביע- למי תצביעו לראשות הממשלה? וואוו אין לי שמץ....... שאלת בונוס2: איך לדעתכם אפשר להוציא את הפורום מיבשושו ולהקימו ל'תחיה'?את האמת חזרתי רק עכשיו=/ סו זה דווקא נראה פעיל ביותר :O

חח הידעתם?

ניק קרטר הופיע במספריים של אדוארד
*לא קשורה* והיית בפולין? (שמתם לב איך שכל פעם אומרים פולין אני קופצת?) איזה באסה שנמחקו התמונות
אני מצטערת שלא צילמתי מספיק.. וגם בשישבת לא צילמתי כי אני שומרת ואני מחפשת בנרות מישהו שישלח תמונות של המפעל של שינדלר!
והפורום לא פעיל! זה אשליה

maihlevi

New member
פולייןןןן

כןן! פולין וואיי.. אבל הייתי לפני חודשיים בערך!! וכל התמונות נמחקוו אני כל כך בבאסה!!!!!! והמשלחת שלנו לא עברה ליד המפעל של שינדלר.... כזה באסה... בגלל שהיינו עסוקים בלבקר בה==מ===ו===ן בתי כנסת:'( אוף... אני לא מאמינה שהמזכרת היחידה מהטיול הזה-300תמונות! נמחקו:'( i cant belive it.... בכל אופן... המספריים של אדוארד.. זה מדהים
.. וג'וני דפ.. עוד יותרר

גם אנחנו ביקרנו בבתי כנסת

כל השבת עשינו צעדת בתי כנסת בקרקוב. ותפילת שישי בטמפל
ההייתם בו? אני צילמתי בקושי 160
פשוט היו פעמים שלא יכלתי להוציא את המצלמה. אנשים צילמו כאילו זה מוזיאון..:/ ובכלל לא אשכח, חברים מהמשלחת (משלחת של 140 איש) הצטלמו על הפסי הרכבת של בריקנאו. פשוט הזדעזעתי.. ותנסי להשלים מחברות או משהו! ככה אולי תצליחי להשלים את כל מה שאבד
אני עדיין לא פיתחתי (
) אבל תודה לאל שהתמונות צרובות כבר על הדיסק.. ואף פעם לא תפסתי מג'וני דפ! הוא מכוער :$ אבל הוא פשוט מדהים "בחזרה לארץ לעולם לא" (ככה קוראים לסרט, לא?
)

maihlevi

New member
ג'וני דפ.......וואוו

יאא.... תקשיבי את חייבת לראות אותו ב'שוקולד' נשבעת לך את נמסה.. פשוט מדהים.. כזה שחקן מוכשר... והכי מדהים שהוא כ"כ בורח מלהיות סלב.. מה שהופך את האישיות שלו למדהימה פי כמה.. לגבי פולין אני בדיכאון טוטאלי ואני די מנסה להשלים מחברות וכזה....ולא, היינו בטמפל,אבל לא בשבת=[ שבת דווקא נתקענו ממש... היינו אמורים להיות בבית כנסת אחד ופשוט סגרו לו את העזרת נשים..ומה לעשות שאנחנו אולפנה של בנות?! מה הקטעים שבחזור פגשנו משלחת של ישיבה תיכונית מהארץ... והלכנו להתפלל איתם באיזשהו מקום.. לא מיוחד מדי אבל היה נחמד..עוצמתי מאוד... אני ממש לא הייתי מהמצלמות... היה לי קשה מספיק גם בלי להוציא מצלמה.... השתדלתי להתמקד בחוויה, ולא בלתעד אותה, תיעודים לצערנו יש מספיק....רוב התמונות שלי פשוט זה תמונות עם חברות במלונות וכזה..אז חבל ממש...

למעלה