התפקדות דצמבר

זה היה הטיול של החיים שלי

שם:עדי גיל:16 וחצי וקצת כיתה/עיסוק:יא7 שליטה תאריך לידה:28.2 מקום מגורים:מושב גיאה אייסיקיו:335867951 מסנג'ר:p[email protected] הספקתם לאכול סופגניות?לא,אני לא אוהבת מפחדים מבני סלע ? לא ממש העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ?כה,הייתי בירושלים והיה ממש קר אזהייתי עם חצי ארון אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש:לא שומעת תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר:חה,עוד 9 ימים ירושלים,היום לביצפר הישן,הודפעה של אביב עוד שבוע ומשו...ויש עוד המון

תומע79

New member
../images/Emo34.gifניסיתי להתקשר אליך כל הסופ"ש

למה הפלאפון שלך היה סגור?

כי הייתי בטיול והיינו בירושלים

ואת האמת,החלטתי ששם,בשבת,אני אכבד ואשמור שבת... ואת האמת-לא נשברתי =]

ויש לי ענן שקוראים לו על שמי..

שם: יוני גיל: 17 וקצי כיתה/עיסוק: שמיניתשס"ז (יעני י"ב) תאריך לידה: 5.2.89 מקום מגורים: תכנית- גב"ש אייסיקיו: תשאלו מסנג'ר: אין הספקתם לאכול סופגניות? לא. משמין מידי. אבל אני בטח אשבר בסוף.. מפחדים מבני סלע ? לא ממש.. בואו נגיד שכשאני אפגוש אותו אני אפחד.. העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? לא. אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: לסיים עם המיונים המוקדמים המסריחים האלה!! תמונה:
אמא! עוד שניה ינואר!

bazmaster

New member
i'm not gonna creck

שם:אמיר גיל:17 כיתה/עיסוק:יא/מוסיקאי תאריך לידה:16-6-89 מקום מגורים:נצרת עילית אייסיקיו:345099652 מסנג'ר:אין הספקתם לאכול סופגניות? כן מפחדים מבני סלע ? לא העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ?כן אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש:i'm here with out you תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר:לא משהו מיוחד. ב"ה לעבור טסט תמונה:מפולין...אני זה עם הכחול

אדם ק

New member
אני עכשיו לבד

שם: אדם גיל: עוד חודש 17 כיתה/עיסוק: י"א... תאריך לידה: 5.1.90 מקום מגורים: קיבוץ בארי אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] הספקתם לאכול סופגניות? לא... עוד לא... מפחדים מבני סלע ? לא... שימות מצידי... העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? כן... אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: "אז איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא" תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: וואי יש כל כך הרבה... חופש חנוכה: לסוע אליה, לסוע לעדי, מפגש (בתקווה שיהיה) מתא"ן (אולי), טיול נעורים. אחרי החופש: קריסמס, טיול שבוע (של הביצפר)... והשאר כבר בינואר... תמונה: הלוואי וז-מ-י הייתי שולחת לי (אהמ אהמ) כי אין לי תמונה עדכנית... שיהיה לכולנו אחלה חודש . בלי יותר מדי שטויות. הוא בכ"ז מסתובב חופשי..

פה../images/Emo9.gif

שם: רותם גיל: 17 כיתה/עיסוק: יב תאריך לידה: 26.9.89 מקום מגורים: רמת הגולן אייסיקיו: 245323837 מסנג'ר: הספקתם לאכול סופגניות? לא מפחדים מבני סלע ? לא במיוחד העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ?
כבר שני זוגות מכנסיים
אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: "תייק מי טו דה פלייס וואר יו גו, וואר נובאדי נאווס איף איט'ס נייט אור דאי" תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: לאכול בסדר, לעבוד בטוב את המתכונות, לצאת לכנס ניצנה

למעלה