התפקדות דצמבר

שבוע טוב

שם:שחר גיל:16 כיתה/עיסוק:י' תאריך לידה:29.11 מקום מגורים:קלי''ה אייסיקיו: מסנג'ר:[email protected] הספקתם לאכול סופגניות? יאפ מפחדים מבני סלע ? לא העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש:לא ושמע עכשיו תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר:אמ... לא אין כל כך תמונה:אין לי כוח שיהיה לכולנו אחלה חודש .

RtOoNmY

New member
December rain

שם: רוני גיל: 15.5 כיתה/עיסוק: כיתה י תאריך לידה: 4-7-91 מקום מגורים: קיסריה בעע אייסיקיו: 290507034 מסנג'ר: [email protected] הספקתם לאכול סופגניות? עדיין לא
מפחדים מבני סלע ? לא, הסיכויי שהוא יאנוס עכשיו הוא אפסי.. העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? כה, אבל זה לא חורף זה
אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: "הולך קדימה, הולך מהר.. פשוט החלטתי שאני כבר לא עוצר.." תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: אין תמונה: שיהיה לכולנו אחלה חודש . בלי יותר מדי שטויות. הוא בכ"ז מסתובב חופשי..

RtOoNmY

New member
חח שקט שקט

מקום מגעיל מלא בסנובים פלצנים שחושבים שהם יותר טובים מכולם.. ועזוב את זה... זה חתיכת חור רציני.. אין לאן לצאת, אין מה לעשות... בא לך לצאת יום שישי? חבל!!!

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo195.gif

שם: תום
תאריך לידה: 7.9.89 מקום מגורים: ראשל"צ סיטי אייסיקיו: 166999119 מסנג'ר: אין הספקתם לאכול סופגניות? יאפפפ מפחדים מבני סלע ? כן קצת העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? כן ברור! כבר בספטמבר
אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: "והיא עולה לגג באמונה שלמה" תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: לנהוג והרבה!!!!!!!! עברתי טסטטטטט תמונה:

../images/Emo20.gif

שם:מיכל גיל: 18 כיתה/עיסוק: מתבטלת כרגע. תאריך לידה: 20.10.88 מקום מגורים: שדרות אייסיקיו: 150719068 מסנג'ר: הספקתם לאכול סופגניות? לא מפחדים מבני סלע? אם אני אראה אותו אני אפחד, אבל ככה סתם לא. העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? לא אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: האהבות הראשונות שלי מתוקות, התוקות האחרונות שלי-משונות. תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: אילת, לחודש, שקט. נהייתי דודה
תמונה:

שחוררר

New member
כותרת עם משפט עמוק ומרגש.

ממש למעלה. שם: איתן גיל: 16 כיתה/עיסוק: י"א תאריך לידה: 22.10 מקום מגורים: ק. אונו אייסיקיו: תרצו תבקשו. מסנג'ר: הספקתם לאכול סופגניות? כה אחי מפחדים מבני סלע ? לא אחי העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? נאי בבית כבר יותר משבוע חולה. אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: חחחחחחחחחחח "הלו הלו תרגע כי וואלה כל הגברים רוצים רק דבר אחד..." "וואלה מה?" "שאני אזרום, נסטי בוי!!" "איזה נסטי את גרה באום אל פאחם עוד אין לכם תותית בכפר, עאלק נסטי."
אחד השירים. תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: כל מיני. תמונה: ז"ל. שיהיה לכולנו אחלה חודש . בלי יותר מדי שטויות. הוא בכ"ז מסתובב חופשי.. שינסה להתקרב. רק מחפש בנאדם להוציא עליו תעצבים.

שחוררר

New member
כי לצערי

ממקרה שלא בשליטתי הייתי חייב להוריד אותו מתי שניסיתי להחזיר אותו, החור נסתם. :( אבל יש למה לצפות... יש עוד פרוייקט חזק שאני מתחיל עכשיו לעשות, 2 עגילים שמתחברים לאחד ויוצרים משהו מאוד מיוחד. האנדר גם יחזור, והרוק גם יבוצע.

../images/Emo95.gif

שם:
יערה גיל:
רבע ל-18 כיתה/עיסוק:
יב תאריך לידה
13.2.89 מקום מגורים:
פ"ת אייסיקיו:
20111323 הספקתם לאכול סופגניות?
יאפ מפחדים מבני סלע ?
כן העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ?
אכן, במיוחד אחרי הסופ"ש המוצפן אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש:
"תן לי רק דקה לנשום" תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר:
סרט בגרות
תמונה:

פסטיגל פנטזיייהה

שם: אור גיל: 17 כיתה/עיסוק: י"ב תאריך לידה: 13.11.89 מקום מגורים: נצרתעילית אייסיקיו: 308078756 מסנג'ר: - הספקתם לאכול סופגניות? עוד לא
מפחדים מבני סלע ? כן, אוף. משטרהחרא. העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? כה. שונאת חורף. אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: לא שומעת כרגע. תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: הופעה, מפגש אם יהיה, ירושלים, חופש
תמונה:

התפקדות

שם: בוטן גיל: 17.5 כיתה/עיסוק: י"ב, מתעסקת בשטויות תאריך לידה: 21.4.89 מקום מגורים: באר טוביה אייסיקיו: 149784940 מסנג'ר: [email protected] הספקתם לאכול סופגניות? כה מפחדים מבני סלע ? לא ממש העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? סוגשל אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: "Backdoor man" תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: לא ממש תמונה:

Z A M i

New member
../images/Emo11.gif

שם:נטלי גיל:17 כיתה/עיסוק:י"ב תאריך לידה:5.1.89 מקום מגורים:אריאל סיטי
(יו.כמה העתיקו את זה ממני..
) אייסיקיו:179073023 מסנג'ר: הספקתם לאכול סופגניות? לא..
מפחדים מבני סלע ? אחרי הסופ"ש כן.. העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ?לא ממש אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: "you see this shockers baby? im your slaaave" (חח..שומעת את הדיסק של עומרי) תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר:טיול שנתי,חנוכה שמיניסטים, אחותי טסה,עומרי טס,בנה מתגייסת.קיצר, חודש נטישות. תמונה:

Z A M i

New member
*צפי במומלצ"ש שלי*

("משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)")

למעלה