התפקדות חודשית/התפקדות דצמבר

התפקדות חודשית/התפקדות דצמבר ../images/Emo137.gif

פורום רוק ישראלי קורא אתכם לסדר, התפקדות חודשית.
מה זה אומר?
כל חודש בתחילת החודש יפתח שרשור התפקדות, ינתנו אותם השאלות נשמח לשמוע את התשובות שלכם רגע רגע, אנחנו מדברים על שירים עברייים/לועזיים או גם וגם? העדיפות היא כמובן שכל התשובות יהיו על רוק ישראלי, אם תרצו אפשר להוסיף גם מצד הלעז, אבל שוב עדיפות לרוק הישראלי נו ומה זה נותן לנו לענות על כל זה? להכיר יותר אחד את השני, להמליץ על אמנים/הופעות/אלבומים וכו'. רגע מה יש עוד שאלות? אנחנו תקווה שלא, אז יאללה לענות
השיר שעשה לכם את החודש -
האלבום שעשה לכם את החודש -
ההופעה שעשתה לכם את החודש -
האמן שעשה לכם את החדש -
ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא -
אמן שאתם ממליצים עליו -
מסר לאומה - סיכום חודשי ויזואלי - (
/
/
/
/
/
/
/
וכו')

A m 0 s

New member
מתפקד!!

השיר שעשה לכם את החודש - כאילו אין מחר, דנה ברגר האלבום שעשה לכם את החודש - עד הקצה, דנה ברגר ההופעה שעשתה לכם את החודש - החודש הייתי רק בהופעה של מוניקה מין.. האמן שעשה לכם את החדש - דנה ברגר ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - יש 3 הופעות שאני ממש מצפה להן; דנה ברגר בתמונע ת"א, סיון שביט בלבונטין 7 ת"א וטל גורדון בבארבי כפ"ס אמן שאתם ממליצים עליו - דנה ברגר מסר לאומה - החיים יפים!! סיכום חודשי ויזואלי - החודש היה ממש בסדר + ...

תמרוש5

New member
:]

השיר שעשה לכם את החודש -ענבל פרלמוטר-זהירות מהמרווח האלבום שעשה לכם את החודש - ענבל פרלמוטר-הקלטות אחרונות ההופעה שעשתה לכם את החודש - חמי רודנר בצוללת (נראה לי שזה היה החודש,אבל יש מצב גדול שלא
) האמן שעשה לכם את החדש - ענבל פרלמוטר
ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - כנסיית השכל בצוללת אמן שאתם ממליצים עליו - ענבל פרלמוטר
מסר לאומה - חבל שהיא מתה:( סיכום חודשי ויזואלי -

ההופעה של חמי הייתה לפני מיליון שנה!!

סיפרתי לך שהאח הזבל שלי עישן את הסיגריה?

dsol

New member
"אבל אם אתאהב בך, אהיה מה שתרצי"_../images/Emo189.gif

השיר שעשה לכם את החודש - אם ארצה+מלאך - דודי לוי האלבום שעשה לכם את החודש - יהושע - יהושע (יאללה מתי שני
?) ההופעה שעשתה לכם את החודש - קיובן B האמן שעשה לכם את החדש - יש הרבה.. נכנסתי למצב "חורף" אז זה מתחלק על הרבה אמני ושירים שונים של חורף ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - לא יודע.. נראה לי בן ארצי בתמונע או איגי וקסמן אמן שאתם ממליצים עליו - ג'וני שועלי... מסר לאומה - לא מכיר שום אומה... סיכום חודשי ויזואלי -

שאלום.

ראיתי שיש פה מן פאטרן של - השיר שעשה לכם את החודש - יעל דקלבאום האלבום שעשה לכם את החודש - [שלומי שבן, עיר] ההופעה שעשתה לכם את החודש - [אסף אבידן והבנים בלבונטין] האמן שעשה לכם את החדש - יעל דקלבאום ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - של יעל דקלבאום אמן שאתם ממליצים עליו - יעל דקלבאום מסר לאומה - יעל דקלבאום !!!!!!111 סיכום חודשי ויזואלי - (/////// וכו') - [
] כאילו, לכתוב שם של אמן אחד אול ט'רו דה ט'ינג
אבל כאילו, נועה בביוף לא עשתה לי את החודש ובא לי לכתוב גמאותה
אבל, יעל דקלבאום
כאילו, יותר [סליחה נועה
] בהחלט. וכאילו, אסור לכתוב לועזי, נכון?
כי האלבום + השיר + האמן הם בהחלט לועזיים אצלי... אבל אם זה צריך להיות ישראלי, יעל דקלבאום הזאת :| היא פשוט :| ונועה בביוף והקול מלאך שלה, ויעל דקלבאום!!! . וזהו, אני חושבת שהבהרתי את עצמי

אוי, ובגלל שאני עילגת ../images/Emo4.gif

לא כתבתי איזה שיר עשה לי את החודש - Ground Zero של יעל דקלבאום. [למרות שגם Mr. Hide לא רע. וגם אליס מהמם ובכלל שתוציא כבר דיסק מה זה המחדל הזה סמאללה
]

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifמתפקדת../images/Emo9.gif

השיר שעשה לכם את החודש - שלגיה-ליידי D האלבום שעשה לכם את החודש - מלטף ומשקר-עברי לידר ההופעה שעשתה לכם את החודש - לא הייתי בהופעה..
האמן שעשה לכם את החדש - לא יודעת.. ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - אני מקווה ללכת להופעה של מאור כהן.. אמן שאתם ממליצים עליו - לא יודעת..
מסר לאומה - תהיו בריאים. חנוכה שמח (ומואר) לכולם! סיכום חודשי ויזואלי - (/////// וכו')
נממ.. אני לא כותבת הרבה, כשיהיה לי מה לכתוב אני אכתוב

mekl

New member
"תן מיילל בערפל, ערפד מקלל..."

השיר שעשה לכם את החודש - החלל החיצון- מטרופולין
האלבום שעשה לכם את החודש - אטליז
ההופעה שעשתה לכם את החודש - לא הייתי החודש..
האמן שעשה לכם את החודש - אריק איינשטיין! (אל תשאלו...)
ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - אמממ.... מטרופולין בביט!
אמן שאתם ממליצים עליו - המכשפות...
מסר לאומה - איזו אומה?
סיכום חודשי ויזואלי -אני אתפרע-

Zaccardor

New member
הקשב המפקד

שיר שעשה לכם את החודש - גיליתי בארכיון קאבר של כרמלה גרוס ואגנר למאיר אריאל, נשל הנחש וזה לא יוצא לי מהראש. האלבום שעשה לכם את החודש - nick cave & the bed seeds - the good son, מצטער על אי הפטריוטיות.. ההופעה שעשתה לכם את החודש - עומר לשם, זמן איכות עם אבא =] האמן שעשה לכם את החדש - מיכה שטרית, נזכרתי לקנות את שלהי קיץ.. ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - פאנקנשטיין (אין מה לעשות, מתגעגע..) והשובבים. אמן שאתם ממליצים עליו - עומר לשם, רוצו.. מסר לאומה - מיכה שטרית!!!!!!! סיכום חודשי ויזואלי -

bleeding guitar

New member
נאמממ ../images/Emo168.gif

השיר שעשה לכם את החודש - modren love - גבע אלון, פשוט חרשתי עליו יותר מידי וכן בגלל השפעת הפרומואים של ערוץ 3 האלבום שעשה לכם את החודש - עיר - שלומי שבן ההופעה שעשתה לכם את החודש - תערובת אסקוט בתמונע האמן שעשה לכם את החדש - שלומי שבן ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - דההה הפליינג בייבי מתאחדים!!! אמן שאתם ממליצים עליו - שלומי שבן מסר לאומה - סקס סמים ורוקנרול? אבל תשכחו מהסמים, ויש פה קטינים אז נשכח מהסקס, אז בואו נשאר רק עם הרוקנרול? סיכום חודשי ויזואלי -

../images/Emo137.gif

השיר שעשה לכם את החודש -רק אחד? זה נכון של זיקני צפת, אפס של בן ארצי. האלבום שעשה לכם את החודש - שלומי שבן- עיר. ההופעה שעשתה לכם את החודש -יוני בלוך. האמן שעשה לכם את החדש - זקני צפת, המשכפות. ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא -שלומי שבן ואולי אפרת גוש אם יהיה עם מי ללכת. אמן שאתם ממליצים עליו - להקה- ישראלים\פעולה\סקס. מסר לאומה - סיכום חודשי ויזואלי - (/////// וכו')

כל הכבוד, אני גאה בך!

באמת. זקני צפת...אחח. ישראלים פעולה סקס- שאגב, עובדים על דיסק שני. מתישהו בחיים הוא יפציע.

ובכן

השיר שעשה לכם את החודש - לא יודע על אחד מסויים, אולי להרוג אנשים של השרוט, כי זה הדבר הכי מצחיק עלי אדמות פחות או יותר האלבום שעשה לכם את החודש - כפיר אפשטיין ההופעה שעשתה לכם את החודש - גבע אלון בלולה ללא ספק האמן שעשה לכם את החדש - לא יודע.. ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - הפליינג בייבי בבארבי, אמירם בלולה, גבע בגנוסר, רם אוריון בלולה אמן שאתם ממליצים עליו - amiram inc מסר לאומה - אם אין לחם תאכלו מצות סיכום חודשי ויזואלי -

אהא. הא הא.

השיר שעשה לכם את החודש - בן ארצי- מה קרה לך. דודי לוי- אם מישהו. האלבום שעשה לכם את החודש - שלום חנוך- ערב ערב. ההופעה שעשתה לכם את החודש - שלום חנוך- חיות לילה. קספרים- צוללת וזאפה. האמן שעשה לכם את החדש - אני עצמי. ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - קספרים. יש עוד כמה ראויים. אמן שאתם ממליצים עליו - דודי לוי. מוציא דיסק חדש בקרוב. מה שהחזיר אותי להאזין לישנים. נסו, מה תפסידו. מסר לאומה - שנאה עצמית הייתה השיטה הנפוצה באימפריה הרומית בהתמודדות עם נמרים. הנמרים באימפריה הרומית הוכחדו, ומאז הומצא הביטוי- 'אל תאמין בעצמך עד יום מותך'. או שלא. מה זה חשוב. סיכום חודשי ויזואלי - אין.

למעלה