התפקדות חודשית/התפקדות דצמבר

mendy man

New member
עוזי נבון ומכרים!

ללא ספק אחת ההופעות הטובות שהייתי בהן בזמן האחרון. חבר'ה פשוט מוכשרים אחד אחד עם סגנון ייחודי! ממליץ לכולכם לשמוע שירים שלהם.

MarkDeen

New member
"ככה עצוב לחיות"

השיר שעשה לכם את החודש - משינה-ואנחנו שניים האלבום שעשה לכם את החודש - קספרים-LIVE. ההופעה שעשתה לכם את החודש - הקספרים בצוללת ומשינה&אהוד בנאי בהיכל התרבות. האמן שעשה לכם את החודש - משינה. ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - היהודים בתיאטרון ירושלים,עברי בתיאטרון ירושלים וג'ירפות בצוללת. אמן שאתם ממליצים עליו - אסף אבידן. מסר לאומה -
סיכום חודשי ויזואלי -

talspi

New member
אני אני אני

שיר - תפילת צעד 11 של גבריאל "פאקינג" בלחסן אלבום - קוואמי והחלבות - מלחמת פופ (מתחרה צמוד צמוד לבשדות....אין מה לעשות זה פשוט אלבום חורף!) ההופעה - יש לי פסיכומטרי עוד שבוע אז ככה שקצת הייתי נטול הופעות החודש, אז אחריי שחיפשתי בנרות, נגיד "האחים אריאל" בחיפה. האמן - גבריאל בלחסן ההופעה שהכי מצפים לה - 3 הופעות, דן תורן ומאור כהן במרתף, אסף ארליך במרתף (בינואר) ויותר מכל אביב גאדג' ב 22 לחודש בסיטי הול חיפה! אמן להמלצה? - נגיד גבריאל בלחסן....אויש חורף חורף חורף...

Tin Doll

New member
יאללה

השיר שעשה לכם את החודש - הEP של אסף אבידן האלבום שעשה לכם את החודש - :) ההופעה שעשתה לכם את החודש - הקספרים בצוללת. האמן שעשה לכם את החדש - שלומי שבן ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - גבע אלון, שלומי שבן, ג'ירפות, אסף אבידן אמן שאתם ממליצים עליו - אסף אבידן

Poisonn

New member
חדש פה =)

השיר שעשה לכם את החודש - אממ 77 / ברי סחרוף האלבום שעשה לכם את החודש - 15 דקות / אסף אמדורסקי ההופעה שעשתה לכם את החודש - היהודים בתאטרון האמן שעשה לכם את החדש - כנ"ל ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - כנ"ל =) אמן שאתם ממליצים עליו - אממ מסר לאומה - תבוא קטן תצא גדול, תבוא גדול, אולי לא תצא בכלל.. סיכום חודשי ויזואלי חביב פלוס חוץ מהשבוע האחרון..

אור פרא

New member
נרקחף

השיר שעשה לכם את החודש - 'מכור' של אריק סיני. ו'אז מה' של מרגלית צנעני הסקסית. האלבום שעשה לכם את החודש - חתוך תוכן, כתמיד ההופעה שעשתה לכם את החודש - היה חודש די דליל מבחינת הופעות. אולי ההופעה של ערן צוק קרני פוסטל ועוד כמה במרכז למוזיקה י-ם האמן שעשה לכם את החדש - ערן צור ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - ערן וקורין בצוללת אמן שאתם ממליצים עליו - אריק סיני מסר לאומה - סיכום חודשי ויזואלי - (/////// וכו')

tink1984

New member
גם אני פה

השיר שעשה לי את החודש - Purple Haze של ג'ימ הנדריקס המלך. בלעדיו אן סיכוי שהייתי מחזיקה מעמד במשך 8 שעות רצופות של לימודי חדוו"א !!! האלבום שעשה לי את החודש
- יוני כרטר - המיטב ההופעה שעשתה לי את החודש - ערן צור וקורין אלאל מומלץ בחום !!!
האמן שעשה לי את החודש - Lior זמר אוסטרלי, ישראלי במקור, ששר רוק בעיקר באנגלית, עם השפעה של ניגונים דתיים קמעה. מקסים מקסים מקסים !!! ההופעה שאני הכי מצפה לה בחודש הבא - בספק אם יהיה לי זמן לדחוף הופעה בין כל הלימודים..... אבל יש המון שבא ל להקה שאני ממליצה עליה - יהושע מסר לאומה - תשמרו על הכוכב שלנו, כי הוא היחיד שיש לנו סיכום חודשי ויזואלי -

Funky Giraffe

New member
יו

השיר שעשה לכם את החודש - שלמה גרוניך - נואיבה האלבום שעשה לכם את החודש - Laco Tafya, שני האלבומים ההופעה שעשתה לכם את החודש - הגרובטרון בבארבי ת''א האמן שעשה לכם את החדש - לא יודע ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - לא אובייקטיבי ממש. ב20.12 וב28.12 יש הופעות שאני מרים בבארבי כפ"ס, אחת עם להקות של חברים ואחת עם פאנקנשטיין האדירים. אמן שאתם ממליצים עליו - קותימאן - האלבום בחנויות! מסר לאומה - נשתה לFאנקי ישראל סיכום חודשי ויזואלי - (/////// וכו')

Walk On Water

New member
../images/Emo191.gif

השיר שעשה לכם את החודש - מותק, את אצלי בראש- שלומי שבן האלבום שעשה לכם את החודש - אינטואיציה ההופעה שעשתה לכם את החודש - גבע אלון האמן שעשה לכם את החדש - ברי סחרוף ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - אלוהים יודע.. אמן שאתם ממליצים עליו - שלום חנוך
מסר לאומה - היסטוריה זה השטן! סיכום חודשי ויזואלי -

../images/Emo203.gifחדשה. :) ועונה.. באיחור אבל לא נורא

השיר שעשה לכם את החודש - יש לי סיכוי של אביתר בנאי אלבום שעשה לכם את החודש - לילות לבנים של אביב גפן.. ההופעה שעשתה לכם את החודש - חמי רודנר בצוללת האמן שעשה לכם את החדש - אביתר בנאי ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - כנסיית השכל בצוללת, עברי לידר בתאטרון ירושלים (!) ואולי הופעה של אביב?... אמן שאתם ממליצים עליו - מסר לאומה - תהיו חופשיים :) סיכום חודשי ויזואלי -

מספרי ברזל להתפקד!

השיר שעשה לי את החודש: אם amiram inc נחשב רוק ישראלי אז את השיר שלהם Sweet Surrender. האלבום שעשה לי את החודש: אביתר בנאי - עומד על נייר. אומנם קיבלתי אותו לפני שלושה ימים מתנה ליומולדת שלי (אפרופו היומולדת שלי, זה מחר.... אני אהיה בן 16...) אבל מאז אני שומע אותו בלי הפסקה והוא מעולה!! ההופעה שעשתה לי את החודש: האמת שלא הייתי מלא זמן בהופעה אבל אני הולך ביום שישי להופעה של כנסיית השכל. האומן שעשה לי את החודש: אמממ.... כנסיית השכל... ההופעה שאני הכי מצפה לה בחודש הבא: עוד לא בדקתי לגביי הופעות בחודש הבא... אומן שאני ממליץ עליו: "המכשפות" (שממש ברגע זה אני שומע את האלבום שלהן "עד העונג הבא" והוא מעולה!) מאוד מומלץ! מסר לאומה: מחר יש לי יומולדת!!! תכינו ברכות... חחחח סיכום חודש ויזואלי:

תמרוש5

New member
המכשפות../images/Emo47.gif

יהיה כיף בכנסיית השכל!!
(וואי ממש בא לי לספר לך מה קנינו אבל נחכה למחר
)

Merav181

New member
גם אני חדשה ../images/Emo20.gif

השיר שעשה לכם את החודש - קשה לי לבחור אחד!! האלבום שעשה לכם את החודש - גבריאל בלחסן - בשדות ההופעה שעשתה לכם את החודש - אביב גדג' בצוללת האמן שעשה לכם את החדש - אביב גדג'
ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - כנסייה בביט, גדג' בסיטהול אמן שאתם ממליצים עליו - גבריאל בלחסן מסר לאומה - יהיה טוב!! סיכום חודשי ויזואלי -

למעלה