התפקדות חודשית/התפקדות דצמבר

המממ

השיר שעשה לכם את החודש - 747 של הג'ירפות האלבום שעשה לכם את החודש - משוחח עם כסא, של הג'ירפות ההופעה שעשתה לכם את החודש - הג'ירפות? היחידה שהייתי בה :/ האמן שעשה לכם את החדש -
ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - דני רובס? ;[ סתם, איתי עדיין לא הכניס אותו לתכניה. אז דן תורן ומאור כהן... אמן שאתם ממליצים עליו - ג'ירפות מסר לאומה - סובי סובי ממטרה, לפזר פניני הורה, סובי והתיזי מים
סיכום חודשי ויזואלי - עד עכשיו היה
אבל מאתמול זה
יהיה טוב...

מיין ../images/Emo205.gif

השיר שעשה לכם את החודש - הנה ההומור שלי - אבטיפוס האלבום שעשה לכם את החודש - בת' גיבונס - אאוט אוף סיסון ההופעה שעשתה לכם את החודש - הופעה של הקרקס של דולי האמן שעשה לכם את החדש - ג'ון קייל ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - היום יש את אגרול בלבונטין, שהם פרפורמרים מעולים. אמן שאתם ממליצים עליו - אגרול, יותם שכטר. מסר לאומה - היית מעולה בקיל ביל סיכום חודשי ויזואלי -

SV Design

New member
אף אחד לא ראה אותם הרבה זמן

הם לא מופיעים הרבה..אני מחכה להופעה בירושלים אבל כנראה שהיא לא תבוא בקרוב..

SV Design

New member
כן אני יודע

אני מחכה להופעה בירושלים וסוכות זה דיי לפני הרבה זמן..והם גם חיממו כמה הופעות של ג'טרו טאל בארץ..רק חבל שבדיוק הייתי בחו"ל..

עד העונג הבא,,,,,,,,

השיר שעשה לכם את החודש -מסיבת ריקודים-אפרת גוש ועד העונג הבא -מכשפות האלבום שעשה לכם את החודש - חמי רודנר מלנכוליה אהובתי (כן אני בדיילי) ההופעה שעשתה לכם את החודש -היו כמה טובות במיוחד,יהודית רביץ בברלה,מדהימה כרגיל,ויזהר אשדות האמן שעשה לכם את החדש - אפרת גוש,וזה מפתיע אותי לגמרי אני מכירה אותה שנים כזמרת של יוני בלוך ומעולם לא התחברתי אליה,ופתאום אט אט היא מחלחלת לי פנימה בנעימות מיוחדת (כנראה שהיא קצת התבגרה,וגם אני וזה עובד טוב) ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - אפרת גוש מן הסתם,,,הגיע הזמן לראות אותה !!!! אמן שאתם ממליצים עליו - דניאל סולמון מסר לא לאומה- all the world in your hands סיכום חודשי ויזואלי - (/////// וכו')

../images/Emo138.gifמתפקדת.../images/Emo195.gif../images/Emo138.gif

השיר שעשה לכם את החודש - אני וכל המחשבות-נועם פנחסוב.
האלבום שעשה לכם את החודש - זקני צפת-תן לי שלאגר.
ההופעה שעשתה לכם את החודש - מאור כהן ופיטר רוט בצוללת.
האמן שעשה לכם את החדש - מאור כהן.
ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - עברי לידר.
אמן שאתם ממליצים עליו - מאור כהן!
מסר לאומה - מאור כהן הכי מדהים שיש.
סיכום חודשי ויזואלי -

nils11

New member
../images/Emo13.gif

השיר שעשה לכם את החודש - היהודים- מקום אחר, לעולם מצדי, where do you go . האלבום שעשה לכם את החודש - היהודים- פחד מוות. ההופעה שעשתה לכם את החודש - היהודים בבארבי כפר סבא- היחידה שהייתי בה בנובמבר, אבל אתמול הייתי בעוד הופעה- גם של היהודים כמובן:) האמן שעשה לכם את החדש - נחשו..?
היהודים
ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא - חיכיתי להופעה שהייתה אתמול- וזה היה שווה!!! אמן שאתם ממליצים עליו - כמובן, היהודים. מסר לאומה - גם הבלתי אפשרי תמיד אפשרי. שיהיה חודש גדוש במוזיקה טובה והופעות משובחות!

Maayanav

New member
me 2!

מתפקדת, ובאותה הזדמנות מצטרפת רשמית לפורום (בהמלצת בלוכית בנשמה).
השיר שעשה לכם את החודש: תנופה/ בעז בנאי (לא'ידעת למה, פשוט נדבק לי)
האלבום שעשה לכם את החודש: הרגלים רעים-יוני בלוך (ואם אפשר גם לועזי אז extraordinary machine של פיונה אפל)
ההופעה שעשתה לכם את החודש: זה ממש קשה, אני נאלצת לבחור בשתיים: יוני בלוך בבארבי כפ"ס בחמישי, ו'עוזי נבון ומכרים' בסיטי הול במוצ"ש (יוצא דופן וכיף אמיתי!)
האמן שעשה לכם את החודש: יוני בלוך כמובן
(את השבוע, החודש, השנה... סביר להניח כי הוא יופיע אצלי בכל התפקדות)
ההופעה שאתם הכי מצפים לה בחודש הבא: החודש הקרוב הולך להיות עמוס למדי, ההופעה היחידה שאני סגורה עליה כרגע היא של יוני בלוך ב-BEAT שתתקיים בתאריך 27/12.
אמן(ים) שאתם ממליצים עליו: 'עוזי נבון ומכרים', בודאי עוד לא שמעתם עליהם אז כדאי שתכירו, "משהו חדש באוויר".
מסר לאומה: "עכשיו או לעולם, מה הטעם לחכות?"
סיכום חודשי ויזואלי:
ושיהיה חודש נפלא לכולנו!

Funky Giraffe

New member
אבל מה הסיפור עם עוזי נבון ומכרים

זה באמת מחווה או שזה חומר מקורי? ככה או ככה זה מדהים לחלוטין

Maayanav

New member
אכן מדהים...

ולמרות שאני מקושרת באופן גנטי לאחד מ'המכרים' אני לא יכולה לענות לשאלתך. חומר מקורי או לא מקורי, הם לא ספק מקוריים ביותר! האזינו ותהנו (וחבל שאין יותר שירים/הקלטה מוצלחת יותר במייספייס) http://www.myspace.com/uzinavon

SV Design

New member
למה את לא יכולה ?

כי אם זה איזה סוד או משהו אז כולנו הבנו שזה אנשים מתחילים וצעירים..

Funky Giraffe

New member
טוב אבל חאלס גימיקים

כולם צריכים להתמקד בליצור מוסיקה טובה והשאר שטויות, באמת

למעלה