התפקדות חודש נובמבר!

אלוש 4

New member
אני :]

שם: אלה גיל: 14 מיקום בארץ: ראשון דרך ליצירת קשר: אממ אין לי כח לכתוב :] תמונה שלכם/של Paramore:
החודש הקודם היה טוב כי: אממ לא יודעת היה רגיל כמו כל חודש החודש הבא יהיה טוב כי: הוא לא יהיה טוב... כבר התחלתי אותו לא טוב כי היה משהו שאני לא יכולה לכתוב כאן:[ אבל אני יתגבר על זה מהר... ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה: תהנו מהחיים חיים רק פעם אחת!!!!!!

הוהוהו. 'ני :)

שם: ברי (ברידג'יט/רונע). גיל: 14 ומשהו. מיקום בארץ: ת"א! דרך ליצירת קשר: אהמ. מסן? [email protected] תמונה שלכם/של Paramore: אני פשוט מאוהבת בתמונה זו.
החודש הקודם היה טוב כי: היה שביתה. החודש הבא יהיה טוב כי: יהיה שביתה? D: ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה :נמנמ. המליצו לי על סדרות יפות שניתן לקבלן בעזרת "הדודה מג'מייקה"?
(נו. הבנתם למה אני מתכוונת
) הו כן, בצירוף פפסי פייס! |הפפיפייס| *פפי פייס* |ספפיפייס|

HagarStar

New member
שלי, לא חשוב פעם הבאה :) ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

הגרסטאר עוד מעט 15 ת"א [email protected] תזדהו החודש הקודם היה טוב כי הוא פשוט היה כזה החודש הבא יהיה טוב כי לאדעת מי אמר שהוא יהיה טוב בכלל? D: מסר לאומה: ישלי 14 דגים והם מושיים

HagarStar

New member
אוה, הגבה שלי לא כזאת מוזרה בד"כ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

זה רק הפרצוף-אוגר שלי בתמונה D:

MyUsedRomance

New member
|מתפקדת|../images/Emo196.gif../images/Emo135.gif

שם: קארין גיל: 14 מיקום בארץ: ת"א
דרך ליצירת קשר: מסן: karinmcr@hotmail תמונה שלכם/של Paramore:
החודש הקודם היה טוב כי: הייתה שביתה
החודש הבא יהיה טוב כי: לא יודעת, אני לא חוזה עתידות
ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה : סתמו

mcfly danna

New member
חזרתי עכשיו הביתה...

שם:דנה, דנדה, ג'ואנה.. יש עוד מלא... גיל:14 וכמה חודשים... לא יודעת כמה... מיקום בארץ:דרומה.. מעבר לקשת בענן.. דרך ליצירת קשר:מסר, מסן [email protected] והאייסי מת! תמונה שלכם/של Paramore: ג'ושי...
החודש הקודם היה טוב כי: היו לי אחלה מבחנים... והרגשה טובה.. החודש הבא יהיה טוב כי:רק עוד 8 חודשים מסיימים לימודים... ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה : "לנבוח על ילדים בכיתה ז' ולנגוח באנשים {אהח קרודקרודיל סלעים} זה הדברים המשעשעים ביותר עלי האדמות..."

619rko

New member
גם אני כאן

שם: הול, רונה גיל: 15 מיקום בארץ: דרום דרך ליצירת קשר: מסן- [email protected] תמונה שלכם/של Paramore: ----> החודש הקודם היה טוב כי: הוא לא היה טוב החודש הבא יהיה טוב כי: לא יהיה טוב ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה : תאכלו שוקולד, זה טעים!

Bleed for Me

New member
מתפקדת

שם:דניאל גיל:18.5 מיקום בארץ:ר"ג דרך ליצירת קשר:[email protected] תמונה שלכם/של Paramore:אין לי כח
החודש הקודם היה טוב כי:חודש אחרון לפני גיוס..והייתי בחול החודש הבא יהיה טוב כי:לא יהיה טוב.. ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה :אין..חחח

moran916

New member

שם:מורן גיל:156וחצי מיקום בארץ:רמת הגולן דרך ליצירת קשר:לעע תמונה שלכם/של Paramore: תסלחו לי, טוב. החודש הקודם היה טוב כי:עבדתי בשביתה והרווחתי 1000 שקל. והיו פעולות מצוינותת!! החודש הבא יהיה טוב כי:לדעת.. מאיפה לי.. ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה : סתמו.

WaitForTomorrow

New member
../images/Emo110.gif

שם: נוי גיל: עוד מעט 13 מיקום בארץ: גבעתיים דרך ליצירת קשר: מסן [email protected] תמונה שלכם/של Paramore: שיו אני חולההה על ג'רמי
החודש הקודם היה טוב כי: היה את טיול פתי"ש החודש הבא יהיה טוב כי: יש המון ימי הולדת ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה : לינויקעס השמנה!! כשהיא תהיה גדולה, היא תעבוד כ"טועמת ממתקים אצל ווילי וונקה" [כמו שרוני אומרת]

Because Of May

New member
מתפקדת!../images/Emo109.gif

שם: מאי
גיל: 15 מיקום בארץ: ר"ג דרך ליצירת קשר: מסן- [email protected] תמונה שלכם/של Paramore: שלהם
החודש הקודם היה טוב כי: הייתה שביתה
החודש הבא יהיה טוב כי: הוא מתחיל עם ה-EMA ועם יומולדת לטלוש
ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה :

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 15 ו7 חודשים ומשהו. מיקום בארץ: ראש העין. דרך ליצירת קשר: מסנ. [email protected] תמונה שלכם/של Paramore:
החודש הקודם היה טוב כי: הכרתי את יוני
החודש הבא יהיה טוב כי: יגיעו כרטיסים להופעות בלונדון. אבא יזיז ת'תחת ויזמין טיסה ללונדון. יוצא הדיסק החדש של אנג'לס אנד איירוויבס. ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה: קוראסון וטוסט בשק"ם זה שולט

yarden28

New member
../images/Emo42.gifאני../images/Emo42.gif

שם:ירדן גיל:14 מיקום בארץ: ת"א סיטי
דרך ליצירת קשר: מסרים..וזה.. תמונה שלכם/של Paramore: החודש הקודם היה טוב כי:לאזוכרת החודש הבא יהיה טוב כי: מי אמר שהוא יהיה טוב? ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה: סתמו ת'פה$%@#$%#$#$ותאכלו סושי

shiraz cohen

New member
אוקיי.

שם: שירז. גיל: 14 וחצי ושבועיים.
מיקום בארץ: ראשון. דרך ליצירת קשר: [email protected] תמונה שלכם/של Paramore: אין לי כוח,תגובה מהירה. החודש הקודם היה טוב כי: הממ... לאדעת. ציונים טובים?
החודש הבא יהיה טוב כי: לא נראה לי שהוא יהיה טוב.
ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה : מתמטיקקה,זה קקה.

למעלה