התפקדות חודש נובמבר!

טל 182

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את מצחיקה D: אני מוסיפה אותך

shiraz cohen

New member
יש לך עיניים כחולות או שאני סתם הוזה? ../images/Emo3.gif

אניוואי... את יפה.
את מזכירה לי את זאתי מהסרט בקול גדול... זאת שהייתה חברה של קיווי.
אני מכורה לסרט הזה.

mili2828

New member
זאתאומרת שאני מזכירה לך מישי גוטית?../images/Emo69.gif../images/Emo210.gif

חחחחחחחחחחחחחחח אהה כן, הלוואי שהיו לי עיניים כחולות, יש לי ירוק-חום שכזה ותודהה לך יקירתי הנאווה

mili2828

New member
או לפחות, אני זוכרת שהיא גוטית שכזאת ../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

הרבה זמן לא ראיתי את הסרט! קיווי כפרעליו
הוא היה גם בדרייק וגוש

shiraz cohen

New member
XDDDD אבל היא הייתה גותית יפה!

קיווי.
יאיייי אני מתה על הקטע שהיא באה ואומרת לו שהיא הצליחה לדך לו את הגותית הזאת,ואז הוא כזה נופל לידיים של מה-שמו ועושה "my beautiful little petunia!" ואז מחרבש משו בצרפתית... XDDDDDDDD "אווו,שלקלבה".
עזבי,ראיתי את הסרט הזה יותר מדי פעמים.
דרייק וג'וש.
אני מתה עליהם. ראית את הפרק שבוע שעבר?

mili2828

New member
חחעעע כן , נקרעתי מהקטע ../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

קיווי
ו..... איזה מצחיקים הם!!!! אין אין, דרייק וגו'ש האלה מלכים, כ"כ מצחיקים ~~~~מייגןמפחידה~~~~

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif

שם: מור גיל: 15+ מיקום בארץ:חולון דרך ליצירת קשר: אני חושבת שהכי טוב בעזרת יונים וזה. נו כאילו שתוסיפו ת'מסן x__x תמונה שלכם/של Paramore: אני יודעת שהיילי לא כל הלהקה אבל שיהיה~ החודש הקודם היה טוב כי: אבל לא היה._. החודש הבא יהיה טוב כי: ולא יהיה.___. ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה :טישו מישו?

rachel malasa

New member
עונה

שם:רחל\רייצ'ל\רייצ'\רוסריחק\רוסריחיקו. גיל:עוד 22 יום יומולדת 14 ~
מיקום בארץ:ראשון לציון, עוד חור ביבשת הגדולה. דרך ליצירת קשר:מסן[email protected] אייסי-213693879 תמונה שלכם/של Paramore:אני על תגובה מהירה, נוסיף יותר מאוחר. החודש הקודם היה טוב כי: היתה חצי שביתה XD. החודש הבא יהיה טוב כי:אני לא יודעת. מה אני מגדת עתידות?! ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה : פארמור, פארמור.

ME../images/Emo69.gif../images/Emo65.gif

שם: סופי גיל: 13 מיקום בארץ: תל אביב דרך ליצירת קשר: MSN:[email protected],ICQ:404542132 תמונה שלכם/של Paramore: לא באלי , אין לי כוח ! החודש הקודם היה טוב כי: זה היה חודש רגיל.
החודש הבא יהיה טוב כי: יומולדת שלי => 19.12
ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה : תן חיוך הכל לטובה !

PerfectSP

New member
אני אני!D: כנסוווו../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

שם:יסמין
גיל:14 בקרוב!!D: מיקום בארץ:צור הדסה><' ירושלים ככה...בערך דרך ליצירת קשר: [email protected] תמונה שלכם/של Paramore:נייייי אני במהירה
החודש הקודם היה טוב כי:זו הייתה הפאקינג הופעה של טוקיו הוטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#$%^&*)&^%$#@$%^ החודש הבא יהיה טוב כי:בעזרת השם אינ אשכנע את סבתא לטוס איתי לחו"ל ליומולדת
ואני אקנה מצלמה!!D: [כספי האישי
] ולסיום, הדובדבן שבקצפת
המסר שלך לאומה
: Don't do drugs kids!!!Do Tokio Hotel

yarden28

New member
ההופעה של אוונסנס../images/Emo47.gifההופעה של ט"ה../images/Emo99.gif

PerfectSP

New member
בדיוק../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo190.gif

גם את היית בשתיהן?

May Music

New member
../images/Emo195.gifמתפקד../images/Emo195.gif

שם: מאי גיל: 15 מיקום בארץ: מרכז דרך ליצירת קשר: מסנ [בקשו במסריםP:], מסרים. תמונה שלכם/של Paramore: לא
החודש הקודם היה טוב כי: שביתה החודש הבא יהיה טוב כי: שביתה, ה"פ. ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה : היילי יפיופה.

xXx Lilo xXx

New member
למה אתה בקושי בפורום../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

או שאני טועה ~בוהו~

../images/Emo41.gif כווווווווווווווווואבת לי הבטן ../images/Emo10.gif ../images/Emo41.gif

דודה בלה מזדיינת
* מצטערת את זה שלח פעמיים
אמר שזה לא שלח
* שם: קארין גיל: 14 וחצי מיקום בארץ: אשדוד דרך ליצירת קשר: [email protected] 260717020 תמונה שלכם/של Paramore: ~הולכת לחפש תמונה כלשהי~ החודש הקודם היה טוב כי: הייתה שביתה
החודש הבא יהיה טוב כי: אני מקווה לעשות דיאטה כמו שצריך ושיהיה טוב בלימודים
ולסיום, הדובדבן שבקצפת המסר שלך לאומה: תשמעו את מוצרט
לילה ושבוע טוב

למעלה