התפקדות חודש נובמבר

התפקדות חודש נובמבר../images/Emo196.gif../images/Emo124.gif

שם: גיל: תאריך לידה: מיקום בארץ: דרכי תקשורת: משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף) מסר לאומה: חודש שמח לכולן!

Mg14

New member
גם פה אני ראשונה?

שם:מור גיל:15 ו8 חודשים תאריך לידה:19.3 מיקום בארץ:ראשל"צ [כיאה לחברי פורום דה יוזד] דרכי תקשורת:הא? משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: וואי הוא עבר כל כך מהר. בטח חופש סוכות משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: הרבה מסיבות:) תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף)תגובה מהירה מסר לאומה: שטח מעגל זה פאי R בריבוע

הזויה13

New member
ההתפקדות הקשוחה והאפלה שלי../images/Emo11.gif

שם: בר<: גיל: 14 תכףD: תאריך לידה: 10.11.93 מיקום בארץ: תל אביב אהובתי^^ דרכי תקשורת: מסנג'ר? משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: המממ אחי התחתן<: משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: יומולדת^^ תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף) בצד<: עיצבתי תמונה שליXD מסר לאומה: תחייך אל העולם והוא יחייך אלייך :)

../images/Emo217.gif

שם:מישל גיל:15 תאריך לידה:1.10.92 מיקום בארץ:ראשון.. אשכרה כיאה לפורום דיוזד חח דרכי תקשורת: [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:יומולדת שלי וכל מה שקשור לימי הולדת של אנשים אחרים והיהודים, כמובן. משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:יומולדת לאחותי ו... לאדעת אני משערת שנחזור לבי"ס תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף)לא צריך מסר לאומה:

FFTL

New member
../images/Emo45.gif

שם: ליעד גיל: 15 תאריך לידה: 2.11 מיקום בארץ: מרכז דרכי תקשורת: מסן? XD משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: אממ..לאזוכרת. משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: יומולדת! D: תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף) אחכ.
מסר לאומה:

אני חולה ../images/Emo10.gif../images/Emo55.gif

שם: הדר גיל: עוד חודשיים 16 תאריך לידה: 15.1.92 מיקום בארץ: יישוב גשר הזיו (נהריה בערך) דרכי תקשורת: [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: חודש עם טונה מבחנים
[כן, הבי"ס שלי לא מהשובתים] משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: נחכה ונראה תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף): אין לי כוח |: מסר לאומה: תאכלו קרמבו.

תודהD: ../images/Emo55.gif

רציני?!?!?! מה לעזאזל את עושה פה?! |חור| פעם הבאה שתבואי תגידי לי ^^

Lintu666

New member
../images/Emo195.gif

שם: דנה גיל: עוד פחות מחודשיים 17
תאריך לידה: 27.12 מיקום בארץ: רמה"ש דרכי תקשורת: ב"עולם שלי" משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: יותר מדי רע משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: השביתה בטח תיגמר
וב-20 לחודש יש לי צו ראשון!!! [זה רע] אבל התחלתי ללמוד נהיגה D: תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף) תגדילו >_> מסר לאומה: לנהוג זה כיף :)

פאק, את יפה.(זו את?)

שם: איילת גיל: 16 תאריך לידה: 14/02/91 מיקום בארץ: ירושלים דרכי תקשורת: [email protected] (מסנג'ר) 303198591 (אייסי) משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: הכל:-\ הכל מבולגן כזה. משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: לא יודעת. אין לי מושג לאן הכל יזרום. תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף) אין. מסר לאומה: Fuck you:)

Lintu666

New member
שכחת את ברנדן! גם הוא שם ../images/Emo3.gif

ואני כבר לא שומעת מכ"ר אז תתעלמי מפרנק ><

הזויה13

New member
זה לא שיט, זאת האמת.

הם פשוט נהיו יותר מדיי ממוסחרים, כאילו מה זה כל השיט הזה שג'רארד חש סקסי בהופעות? וגם הפרארד יצא מכל החורים. בהתחלה זה היה נחמד עכשיו כבר נמאס. אבל זה פורום דה יוזד, לא נדון על זה כאן

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif זאת לא האמת זה שיט

דיון סוער בנושא מחר בצ'ט
[אם בא לך כמובן]

למעלה