התפקדות חודש נובמבר

O L g i T

New member
אממ

לא רוצה להתערב אומשו.. סתם משעמם לי ובא לי לחפור קצת. אממ אז כן זה מבאס שלהקה מתמחסרת וזה.. וזה מעצבן לראות פתאום את כל הקליפים הממוסחרים, ואת ההתנהגות שלהם ובלה בלה בלה אבל מיי קמיקל רומנס היו ממוסחרים כבר מהאלבום השני, עם כל המרצ' שהם הוציאו לעצמם.. מה לא היה שם, עניבות שלהם, כריות, פאקינג כוסות שלהם וחרא. קיצר, הפואנטה היא... שיש מיקרים שלהקה מתמחסרת אבל השירים שלה עדיין טובים.. אז להפסיק לשמוע אותה רק כי הם 'התמחסרו'? למי אכפת מזה. ובתכלס זה ככה כי הם רוצים לשווק את עצמם כמו כל להקה כמעט, לדעתי קליפים, התנהגות בהופעות וכל שאר הדברים שדומים לזה הם דברים שוליים שבכלל לא צריכים לשנות שום דבר.. העיקר המוזיקה. [למרות שהמוזיקה שלהם באמת ירדה ברמה ובאיכות. אולי זה בגלל שאני כבר לא שומעת אותם כמו פעם, אבל תמיד טוב לי לשבת ולשמוע את האלבום הראשון והשני מדי פעם, השלישי כבר.. פשוט לא.] זהו....העברתי עוד 10 דקות מחיי המשעממים

O L g i T

New member
ודרך אגב..כל הקטע של פרנק וג'ררד

זה סתם מעריצים חולים חח.... זה לא אמור להשפיע על מה שאת חושבת עליהם.. [למרות שפרנק וג'ררד תמיד יהיו זוג בליבי, חחחחח האובססיביה הזאת אליהם קיימת אצלי מכיתה ט' ולא תעזוב לעולם] אשכרה היה אתר אחד עם ככ הרבה סלאשים טובים עליהם והזונות סגרו אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האכזבה......

furfur23

New member
../images/Emo108.gifהממ..

שם:אופיר גיל:עוד יומיים יומולדת
תאריך לידה:5.11 מיקום בארץ:חור שאתם לא מכירים><" דרכי תקשורת:מסנ [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:רע- משוXD משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:טוב-יומולדת תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף)ואי אין לי כחXD מסר לאומה:הממ..לא יודעת..

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

שם: נועה גיל: 17 תאריך לידה: 2.9.90 מיקום בארץ: ב"ש דרכי תקשורת: [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: כל המס' פעמים שהבנתי כמה אני אוהבת תחברים שלי.. וה[חצי]שביתה! D: משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: לאדעת האמת:) מקווה שיהיה טוב:) תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף) נמנמ הימנית.. מסר לאומה: ^^

../images/Emo15.gifאנייייי../images/Emo98.gif

שם:שי גיל: אוטוטו 16 תאריך לידה: 9.12.91 מיקום בארץ: אשדוד דרכי תקשורת: [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: שביתה <: משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: שתהיה שביתה <: תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף)
מסר לאומה: הכלב שלי דומה לעוף! חודש שמח לכולן! גמלך
.

MyUsedRomance

New member
בו!../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

שם: קארין גיל: 14 תאריך לידה: 18.2.1993
מיקום בארץ: תל אביב
דרכי תקשורת: מסן: [email protected] וזתדהו
משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: שביתה!
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: סנטר יום שלישי
תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף) מסר לאומה: כמו תמיד-תסתמו

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif אוי דאמט גם אותי זה מחרפן

קארין טפלי בעניין!!! רגע זה וירוס??? שיטנס

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif אנייייי??????? מפתאום

אני לא הייתי בכלל בבית כששלחת לי

Rose131

New member
^^

שם:נועה גיל:16 תאריך לידה:10.9.91 מיקום בארץ:מבשרת\ירושלים דרכי תקשורת:[email protected] מסנג'ר וכזה.. משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:המ משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:המ

GD ROCKS

New member
^___^

שם:רותי גיל:17 תאריך לידה:2.4 מיקום בארץ:ב"ש דרכי תקשורת:[email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:אני יודעת מלא אנשים חדשים וכאלה. משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:פולין מממ לאיודעת נחכה ונראה <: תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף): אין לי כוח מסר לאומה: מה קורה?

למעלה