התפקדות חודש נובמבר

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif חדשה [בערך]

טוב אני חדשה בערך כי הרוב פה מכיר אותי מפורום MCR ויש כמה מפורום לינקעין אז אהמ אני ג'ו [או עדי למתעקשים][אבל עדיף ג'ו
] בת 17.6 ממודיעין
שם: למעלה גיל: גם כן תאריך לידה: 18.2.90 מיקום בארץ: גם למעלה
דרכי תקשורת: [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: הרבה אירועים=הרבה ריקודים משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: הרבה ריקודים=הרבה כאבי רגליים
תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף) טוב אבל אל תבהלו מסר לאומה: היי אומה

הגיע זמן לענות.../images/Emo205.gif

שם: מיטל גיל: 15 תאריך לידה: 17.7 מיקום בארץ: ת"א דרכי תקשורת: [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: אילת!!!111 משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: נראהלי שמישל וקאלי יבואו אליי. + משהו רע- מבחן בפיזיקה;; תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף) נה מסר לאומה: והווו

O L g i T

New member
בלהבלהבלההה

שם: אולגה גיל: 17 ו3 חודשים חח תאריך לידה: 19.8.90 מיקום בארץ: ראשון אלא מה דרכי תקשורת: מסן.. משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: רוב החודש האמת משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: אממ נחכה ונראה תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף) מסר לאומה: העונה ה5 של ניפ טאק עלתה לשידור בארהבבבבבבבבב [מה שאומר שגם אצלי במחשב]

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif עונה חמישית???

יייייייייייייייייייייייישששששששששששששששש

Erill

New member
בוהו.

שם: דניאל. גיל: 14 וחצי. תאריך לידה: הרביעי לפברואר, '93. מיקום בארץ: הרצליהS: דרכי תקשורת: טלפון, מסנג'ר, אנחנו במאה העשרים ואחת, מתוקים. משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: לאדעת, אני לא זוכרת מה קרה אתמול ואתם שואלים אותי על החודש שעבר? XX משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: אהה, גיטרה אקוסטית עם מגברD: ואולי אני הולכת לבר הקורקציצהD: תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף) יש~ מסר לאומה: "אתם יודעים מה עשיתיייייי?" "לא!!!!111" "מיץ תפוזיםםם!!!!!!111"

../images/Emo215.gif

שם: יעל גיל: 16 תאריך לידה: 6.8 מיקום בארץ: כפר סבא דרכי תקשורת: [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: שביתההה משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: תיגמר השביתה? תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף) x מסר לאומה: food is good!

מתפקדת!

שם:רעיה גיל:18 =) תאריך לידה:22.10.89 מיקום בארץ:דרום דרכי תקשורת:אם רוצים מסנגיר פשוט תבקשו.... משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:התחלתי את המסורת עם חברה שחובה ללכת לסרט לפחות פעם ב-10 ימים... משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:אמממ לא זוכרת תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף) מסר לאומה:החיים לא כל כך נוראיים.... חודש שמח לכולן!

מותק1212

New member
Bla bla ../images/Emo3.gif../images/Emo119.gif

שם: גל.
תאריך לידה: 19.7
מיקום בארץ: יבנה.
דרכי תקשורת: MSN- [email protected] ICQ- 327158292
משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: שומדבר
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: משהו טוב-וינה+הופעה של מיי כאם. (שכבר הייתה, כן?) היה מדהים
משהו רע- שחזרתי לארץ
ו...שממש משעמם.
תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף)
אני
מסר לאומה: היי אומה...מה קורה?

whatascene

New member
../images/Emo215.gif

שם: le shanny גיל: כמעט ו-20 תאריך לידה: 23.12.87 מיקום בארץ: רחובות, חוטפת קרינה מהמסך. דרכי תקשורת: אותו מסך קורן, אני משערת. משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: רע? צבא. צבא צבא צבא. משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: אותו כנ"ל. תמונה (שלכם\דה יוזד\משהו שבא לכם לשתף): עוד לא.. מסר לאומה: מאפינז שוקולד צ'יפס זה אלוהי.

למעלה