התפקדות יולי!

התפקדות יולי!

שמכם בעולם: שיר החודש: שיר של קין החודש: תכנית/ספר/הצגה/סרט/קליפ החודש: דבר טוב שקרה בחודש שחלף: דבר רע שקרה בחודש שחלף: ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: מסר לאומה: שאלת בונוס: מישהו מוכן להסביר לי למה הפורום שומם?!

שלום מניו יורק!!!!!!!!!!!!

שלום לכולם, אני מעיין ואני גרה בניו-יורק הנהדרת (אך החמה כמו בגיהינום לעתים). שיר החודש הוא Your Love עקב אומץ לבו של טים, שראיתי שלא כולם מעריכים אותו אבל על טעם וריח וכו'. שיר של קין של החודש היינו הך. מסר לאומה: פתחתי פורום בעברית באתר הרשמי של קין, אבל קדחת תגובות בינתיים, מה העניינים? אם יש העדפה כללית להשאר בפורום תפוז סבבה - אני לא רוצה לפגוע/להעליב/ לשנות סדרי עולם..... אבל אם אפשר לחלוק את האהבה (תרגום עגום ל - SHARE THE LOVE) אז בואו בקרו בפורום הרשמי של חברינו הבריטיים החביבים, תחת Other Languages יש פורום עברי. שוב, אם זה מפריע למישהו/הורס/מעצבן, תודיעו ולא קרה כלום... אבל מקווה לראותכם שם!! מעיין שעדיין לא מאמינה שיש פורום קין בעברית. ענק.

היי היי! ../images/Emo13.gif

כיף שבאת
האמת שיש לנו מסורת קינית ענפה ככה שאנחנו נישאר פה אבל לי אין בעיה לכתוב גם שם קצת... (פעם גם כתבנו
) בכל אופן ברוכה הבאה, שרי תעשה לך בקרוב (תלוי במבחנים כמה קרוב
) שאלון למצטרפים חדשים לפורום
אז מוזמנת לספר לנו עוד על עצמך בינתיים! (האמת היה מישהי פעם מארה"ב, בשם סיון, מכירה אותה
גם מעריצה של קין שכותבת ברשמי..
)

שלום!!

וואלה ראיתי סיוון אחת ותמהתי, אבל לא ידעתי... יופי אשמח לראותכם גם שם. היה אפילו איזה יניב אחד, ששאל ברשמי איך אפשר להביא את קין לישראל, הידעת? כתבתי לו תגובה ישראלית מתלהבת אך לא זכיתי לתגובה מצידו. על עצמי - שחקנית בניו-יורק (שמעתי שחסר להם, אז באתי), עובדת חוקית עקב אבא אמריקאי (אף אחד לא מושלם), חובבת את קין מתקופת H &F אך חובבת "קשה" רק ממאי שנה שעברה בה זכיתי לראותם ב- Radio City Music Hall, "חבל על הזמן" = doesn't begin to describe it. בפורום שמה אני Maayani (מקורי, אה?), ואני שם לעתים הרבה, הרבה (הרבה) מדי קרובות. נעים להכיר!!! מעיין :)

את פגשת אנשים משם? פגשנו פעם (אני, שרי ודפנה)

את אנני מניו יורק (annieNYC או משהו כזה) מכירה אותה? ועוד כמה אנשים מהאיזור חלקן די סתומות
אבל הסתומות העיקריות הן המעריצות מבריטניה אז לי אין מה לדבר... פעם הייתי נכנסת לרשמי כל יום
עד הבגידה של קין :-\ אז מה, מתי את הולכת לראות את קין פעם באה, ומתי כבר ראית אותם אם ראית
וזה ממש מגניב שאת שחקנית
איך הולך עם זה
נשמע לי מאוד קשה ותובעני

לא, זאת קרי, המנהלת של הרשמי

זוכרת שהיו איזה שלושה מניו יורק, אחד מהם היה בחור, שנראה קצת לא בסדר, ואנני היתה עם תלתלים חומים (אבל אכן נמוכה), לא צעירה אבל לא בת 40 כמו קרי.. (שלמען האמת לעומת האנשים האחרים שהיו שם גם קרי נחשבת צעירה
) הייתי שמה לינק לתמונה אבל לדעתי זה יהיה הזוי מדי שיום אחד היא תגגל את עצמה ותגיע פתאום לפורום

אני יודעת מי זאת קרי (לצערי ../images/Emo3.gif)

אבל כנראה שאני לא זוכרת מי זאת אנני.... לא שזה משנה במיוחד

מי זאת קרי?

ומה ז"א המנהלת של הרשמי -יעני moderator? תמהני. Annie יש תמונות שלה באתר, אפילו האוואטר שלה בזמנו היה תמונה שלה עם החבר'ה (משהו שאין לי עדיין, ד"א, how tragic, מקווה להשיג באוגוסט!)

כן, נדמה לי שקוראים לה נלי שם או משהו כזה

היא אחת מהמעריצות היותר מטורפות של קין... היא באה ממש לכל הופעה ויש לה ילדים בבית והכל... והיא מתנהגת לידם כמו ילדה בת 14 וממש מעצבנת בקיצור
אני גם זוכרת שפעם הייתי מסתכלת בקנאה בתמונות של אנשים ברשמי מצולמים עם קין
בקרוב אצלך

הי!! (מה שמך בישראל??)

כן פגשתי את אני מניו-יורק - מגניבה על כל הראש!! פגשתי גם את קארן (Karleu) ואת שאר (Shar/AngelStarlight) ואת סוניה (A Bad Dream) והיה ממש סבבה. אני בדיוק הייתה לפני נסיעה של 17 יום ללונדון לראות את החבר'ה בכל הפאקינג פורסט טורס וגם את מאונט דסוליישן (מוזר לכתוב את זה בעברית! קטעים). מבריטניה טרם זכיתי לפגוש אף אחד... פסיכיות את אומרת? קטעים! אני עדיין ברשמי כמעט כל יום. איזו בגידה? שהם באו ללבנון ולא לארץ? אחותי, מישהו הזמין אותם לארץ?? למרות שהאמת בטח מכירים אותם בארץ יותר מאשר בניו יורק, פה המצב קשה, קשה..... אז ראיתי אותם ב- Radio City Music Hall בשנה שעברה, מה שהתחיל את ההתמכרות (קודם רק אהבתי את המוזיקה שלהם) אז ב- Regis and Kelly Show, יש סיפור שלם על הרפתקאותינו כאןhttp://forum.keanemusic.com/t/17886.aspx?PageIndex=2, אם תרדי עד סוף העמוד יש דיווח מלא שלי (אני "Maayani", כאילו דה). תכל'ס הרבה עבודה ומעט שעות שינה בשביל לא הרבה... ואז ב-Borders, אם קראת על זה, מופע אקוסטי קטן ומקסים ויצאתי ממנו מאושרת מאין כמוני. ואז בע"ה בששה באוגוסט בברוקלייייייייייייייייייייייייייייייייין!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף. זהו. להיות שחקנית זה אכן קשה אבל כיף, יש לנו הופעה בפסטיבל הפרינג' פה באוגוסט, כשעבדו על לוח החזרות (במאי!!) אמרתי "חבר'ה, בששה באוגוסט אני עסוקה כל היום!" אז כרגע לא שמו לנו שם חזרה!! ההההההההההה זהו אשמח לשמוע ממך/מכם! נשיקות מניו יורק מעיין

אוף עניתי לך הודעה ממש ממש ארוכה

והיא נמחקה
אז כעת אני עצבנית ואני אגיב לך אח"כ חחח אה ושמי גיתית

תגובתי, נסיון מספר 2 ../images/Emo3.gif

אנני באמת מגניבה, היא היתה בין הנורמליים... המעריצות מבריטניה אכן פסיכיות, הן פשוט תוקעות אחת לשניה סכינים בגב (קובעות ללכת בשעה מסוימת להופעה ואז כל אחת מגיעה לפני הזמן שהן קבעו כדי לתפוס מקום יותר טוב, או משקרות בכל מיני עניינים, אין לי כח להכנס לזה כעת
) . הן בטוחות שיש להן בלעדיות על קין וחושבות שהם החברים הכי טובים שלהם.. כאילו, גט אה לייף! בקיצור מתנהגות ממש לא יפה ובילדותיות
ובקשר להזמנה לארץ- כן, אנחנו הזמנו אותם לארץ!! דיברתי איתם מלא פעמים.. ותאמיני לי שיש להם בוודאות יותר מעריצים פה מאשר בלבנון או בדובאי (שם הם הופיעו כ5 ימים אחרי...)זה פשוט מעצבן כי זה או שהם אנטי-ישראליים או שהם פחדו להגיע כי יבטלו להם בלבנון או דובאי- שזה קטע מסריח בכל מקרה.. (היה להם זמן הרי בין לבנון לדובאי, זו היתה התקופה שבה הם הופיעו במשך למעלה מחודש בהפרש של יומיים בין הופעות!) ועוד הכי מעצבן זה שאחרי ההופעה טום עוד אמר באיזה בלוג שהוא נורא התרגש להופיע בלבנון בייחוד אחרי שהם סבלו ממלחמה שם לא מזמן (הוא כאילו ניסח את זה באופן שאיזה מסכנים הם, "נקלעו" למלחמה בעל כורכם והופצצו באכזריות ע"י איזו מדינה אלימה- כאילו שאין שם חיזבאללה, וארגוני טרור, וסוריה לא שולחת שם את ידה ומחסלת את מתנגדי המשטר..) קיצר זה היה מעצבן
אבל סיימתי להתלונן! (לפוסט זה
) ושוב- זה כל כך מגניב שאת שחקנית! זה אפילו די אדיר
אם יש לך קטעים שלך ביו טיוב או משהו את מוזמנת לחלוק
כמה זמן את כבר שם, אגב?

היי !

וואלה מעניין מאוד כל העניין. דיברתם איתם - יעני אחרי הופעות?? טסת ללונדון?!? וואלה אדיר. אני כאן 5 שנים אוטוטו, האמת שדי סבבה למרות שגם מתגעגעים.... טוב כתבתי באתר הרשמי כשתשובה ל- How big is Keane where you're from, ושמתי כלינק את הסרט שלכם על Keane come to Israel שהוא מקסים וקורע בו זמנית, איזה מישהי אמרה לי שזה מעולה! :) (אייקונים פה אייהם?) אה מצאתי
ד"א כל פעם שאני חושבת על הסרטון שישראלים עשו ל- Spiralling ואני חושבת על ה- Do you want to be an icon? אני נקרעת מצחוק!!! טוב קצת עייפים אבל חפיף, תודה על שכתבת את כל האימייל שוב, אני יודעת שזה מעצבן.. איפה אפשר לקרוא threads ישנים שלכם? (ואיך אומרים thread? "שרשור"?) פשוט קטעים לקרוא את הכל בעברית (לדוגמא: "לא מספיק שקיבלנו את ג'סי?!")- מעולה. נתראה בקרוב, כאן או ברשמי!! מעיין נ.ב. תודה על העידוד לגבי מגניבות המשחק, בינתיים זה הרבה עבודה קשה... אבל בידיעות אמריקה כאן (מה לעשות) הייתה כתבה על איילת זורר - אנחנו בעקבותייך!

גרתי בלונדון 3 שנים ../images/Emo3.gif

ואני עדיין on and off כזה, מסרבת להיפרד
לקרוא הודעות ישנות (או אכן, שרשורים
) אפשר בארכיון.. אני מניחה שיתעוררו אצלך כל מיני שאלות לגבי כל מיני נושאים שדיברנו עליהם אז את מוזמנת להעלות דברים מהאוב
(אה וכשתראי דברים שכתובים על השיחות שלנו עם חברי קין, אנא אל תכתבי על זה ברשמי, כי יש שם דברים שאסור לפרסם בעקרון <זה נשמע יותר מרגש ממה שזה באמת, אבל ברצינות
> ד"א את הסרטון על ספיירלינג עשינו במפגש פורום לפני שנתיים (אוגוסט 2008 לדעתי). היה לנו הרבה מוטיבציה אז. האמת שקצת נגמר

תודה

או קיי הבנתי, סבבה. מה שכן אני ואנני ניו-יורק נפגשות לקפה בשבוע הבא, אמרתי לה שיש כבוד מהפורום הישראלי, העובדה שאת פגשת אותה ואני פגשתי אותה ואני ואת (כולכם) טרם נפגשנו היא הזויה משהו... או קיי סודות הפורום שמורים אצלי ממי :) וואלה לא הייתי בלונדון איזה 10 שנים (אולי הגיע הזמן? לנסוע לגיג של Mt. Desolation? המםםםםם)

Lyla Bellamy

New member
:)

שמכם בעולם: שגית שיר החודש: כל מני של theory of a deadman שיר של קין החודש: אמממ שמעתי את האלבום החדש ומאז לא ממש שמעתי בגלל זעזוע תכנית/ספר/הצגה/סרט/קליפ החודש: איש משפחה חזרררר וגם דם אמיתיייי דבר טוב שקרה בחודש שחלף: סיימתי פאקינג בית ספר!!!! וגם אדיטורס היה הדבר הכי טוב בעולם דבר רע שקרה בחודש שחלף: כל הדברים הרעים נעלמו בגלל הדברים הטובים חח ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: טסה לארה"ב עוד פחות משבועיים , עם סיכוי לראות את קין בסוף החודש בלאס וגאס , אם יתנו לי להכנס למרות שאני עדיין קטינה :( מסר לאומה: נחמד לי שאלת בונוס: מישהו מוכן להסביר לי למה הפורום שומם?! כי את בצבאאא וטוב לכולם די יש עיסוקים

למעלה