הי!! (מה שמך בישראל??)
כן פגשתי את אני מניו-יורק - מגניבה על כל הראש!! פגשתי גם את קארן (Karleu) ואת שאר (Shar/AngelStarlight) ואת סוניה (A Bad Dream) והיה ממש סבבה. אני בדיוק הייתה לפני נסיעה של 17 יום ללונדון לראות את החבר'ה בכל הפאקינג פורסט טורס וגם את מאונט דסוליישן (מוזר לכתוב את זה בעברית! קטעים). מבריטניה טרם זכיתי לפגוש אף אחד... פסיכיות את אומרת? קטעים! אני עדיין ברשמי כמעט כל יום. איזו בגידה? שהם באו ללבנון ולא לארץ? אחותי, מישהו הזמין אותם לארץ?? למרות שהאמת בטח מכירים אותם בארץ יותר מאשר בניו יורק, פה המצב קשה, קשה..... אז ראיתי אותם ב- Radio City Music Hall בשנה שעברה, מה שהתחיל את ההתמכרות (קודם רק אהבתי את המוזיקה שלהם) אז ב- Regis and Kelly Show, יש סיפור שלם על הרפתקאותינו כאןhttp://forum.keanemusic.com/t/17886.aspx?PageIndex=2, אם תרדי עד סוף העמוד יש דיווח מלא שלי (אני "Maayani", כאילו דה). תכל'ס הרבה עבודה ומעט שעות שינה בשביל לא הרבה... ואז ב-Borders, אם קראת על זה, מופע אקוסטי קטן ומקסים ויצאתי ממנו מאושרת מאין כמוני. ואז בע"ה בששה באוגוסט בברוקלייייייייייייייייייייייייייייייייין!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף. זהו. להיות שחקנית זה אכן קשה אבל כיף, יש לנו הופעה בפסטיבל הפרינג' פה באוגוסט, כשעבדו על לוח החזרות (במאי!!) אמרתי "חבר'ה, בששה באוגוסט אני עסוקה כל היום!" אז כרגע לא שמו לנו שם חזרה!! ההההההההההה זהו אשמח לשמוע ממך/מכם! נשיקות מניו יורק מעיין